Днес сънувах мн. кофти сън и сън доста притеснен.

Сънувах, че излизам от един молл (който не съществува) и си носех лаптопа в чанта и някакви багажи - сак 1 или 2. На 10 - 20 метра от изхода ме обградиха няколко циганина и ми дръпаха чантите, докато се усетя останах само с лаптопа и почнах да я дъпам и се успях да го "спася". Започнах да крещя да ме видят хората, които бяха на около (имаше доста хора около мола и паркинга), циганит се усоетиха и ме "оставиха". Аз се обадих на полицията, но те не се появиха да ги закопчаят, а аз вече държах този главния и чаках полицаите, докато преди това циганите ме дърпаха от всякъде. След това се пребрах в някаква квартира където живеех в съня. Наблизо живееха циганите, запомних този "тартора" им, който бях хванал и пак ми говореха, че искат лаптопа и ще го вземат. Появяваха се пред позорците. След това си излизах от квартирата и ги видях пак циганите (тук съня започва да прилича на игра, която играя) видях други цигани, които бяха зомбита и имаха хомосексуални отношения, беше ужасно рутално и гнусно понеже ми се наложи да мина през тях. И все пак не разбрах какво точно ми откраднаха преди това :?