Здравей Гост

къде ви е хирон

• 132 Отговора
  • 32306 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:къде ви е хирон
« Отговор #20 -: Март 14, 2010, 03:11:34 pm »
ХИРОН в 10 как да се тълкува?

в кой знак?

козирог, в опозе на Сатурн в рак и тригон с Юпитер.
« Последна редакция: Март 14, 2010, 03:54:16 pm от Рая »

« Отговор #21 -: Март 14, 2010, 03:30:16 pm »
Моят Хирон е в 9-ти, Овен, опозиция на Сл/Уран и квадрат на Луна. Не бих казала, че имам някакво усещане за проявлението му. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #22 -: Март 14, 2010, 04:15:08 pm »
Марая ,благодаря за вниманието :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Март 14, 2010, 04:21:48 pm »
до този миг извода ми е , че хирон е важен първо по дом после по знак ,както каза синухе.
най-много гласове има за 9-ти и 4-ти дом.
обясненията са няколко , но когато прикключи времето на анкетата ще се постарая да синтезирам информацията. много ми е любопитно всичко по хирон , усещам ,че той е от типа на сатурн /проявления и боравене с енергията едва след първия възврат/ ,който при хирон е единствен. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #24 -: Март 14, 2010, 05:30:23 pm »
Хирон ми е в 10 дом, в овен, в съвпад с меркурий. Във връзка с този съвпад някой от форума, в друга тема ми беше казал, че мога да лекувам хората с думи, както и да ги наранявам и това е точно така.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #25 -: Март 14, 2010, 05:33:25 pm »
съвпад с К2 в овен, неаспектиран  :blink: 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #26 -: Март 14, 2010, 06:18:25 pm »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Март 14, 2010, 06:22:26 pm »
Хирон в 3-ти дом в Риби. Транзитен Юпитер се е запътил натам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 14, 2010, 06:30:37 pm »
Хирон в 3-ти дом в Риби. Транзитен Юпитер се е запътил натам.

и моя върви натам към съвпад с хирона , а от друга страна тр. хирон на тригон към наталния юпитер! двойно подчертаване....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Март 14, 2010, 06:32:35 pm »
При мен е в Телец, в 6 дом, има аспект с Луната. Абе не сме ли писали за Хирон, имам чувството, че се повтарям.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Март 14, 2010, 06:36:24 pm »
При мен е в Телец, в 6 дом, има аспект с Луната. Абе не сме ли писали за Хирон, имам чувството, че се повтарям.  ;D

Правилно ти е чувството, ама карай да върви...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Март 14, 2010, 08:30:16 pm »
9 дом - овен , опозе на Слънце , Мерк и Уран. Тригон към Венера и АЦ и секстл към Сатурн.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #32 -: Март 14, 2010, 08:43:36 pm »
хирон в риби , в съвпад с иц.
Аз също имам Хирон в риби съвпад с ИЦ, но при мен е в съвпад и с южен възел.
Моля те  опиши как точно усещаш неговото влияние, но като лично усещане...

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 15, 2010, 03:20:29 am »
мии.... трудно! при мен хирон е на тригон от нептун. действие 4-ти/12-ти. много неща си ги знам ,но и трябва да ги предам на останалите. болката е вътре в личните отношения с роднините....хирон е на опозиция на уран и плутон , това противно на логиката при мен , а при притежателите на този аспект е леко протичане на енергийте ,защото плутон и хирон действат почти еднакво. моста е връзката м/у социума и дома....и тук е болката чрез лечение към другите за моя сметка. много пъти съм била кошче за душевни отпадъци , но не се оплаквам ,не ме разбирай погрешно , просто сама съм избрала това , по-важно е другото , че чрез собствената си болка /хирон/ незаслужена и неоправдана лекувам ранената душа -не само моята , но и чуждата.
хирон е там където трябва да се лекува и учи и ниговите уроци са тежки и трудни , но са моста по който трябва да мине душата в тази си инкарнация....
моста към себе си , чрез незаслужената болка заради другите....

« Отговор #34 -: Март 15, 2010, 06:53:43 pm »
Марая, благодаря ти за откровеността, разбрах те, защото и при мен е така. Хирон е в тригон с Нептун и в опозиция с Плутон, който е управител на Асц. и се намира на МЦ.
Плутон в съвпад със северен лун.възел и е в опозиция с Хирон, който  е в съвпад с южния лунен възел.
         Чела съм, че планетата в съвпад с южен лунен възел е вече отработена и развивайки се по нея следва кармична разплата. Излиза, че трябва да се развивам по сев.възел т.е. и по Плутон, още повече че е и управител на Асц.
          А за проработки съм чела,че трябва да се ядат определени храни , да се носят камъни и метали на определена планета, цветове, музика и т.н., но някак си не го чувствам така. По-скоро при мен нещата са на псих.ниво.?! :-[

« Отговор #35 -: Март 17, 2010, 08:13:27 am »
При мен е във Водолей единадесети дом. Преди години се почувствах предадена от "голямата " си приятелка, но го преглътнах и толкоз.. Как би трябвало да се прояви там ,при положение че по дом и по знак има съвпадение.
« Последна редакция: Март 17, 2010, 08:18:50 am от Ropotamo »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #36 -: Март 17, 2010, 09:12:15 am »
 често се "залепваш" за обекта на желание има някакъв визкозитет що се отнася до  дугия пол с хирон  в 11  ( поне по наблюдения);
освен това е възможно да имаш приятелки, към които да се чувстваш все длъжна или донякъде виновна независимо, че няма за какво
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #37 -: Април 19, 2010, 04:49:44 pm »
Прочетох това:

"Основни прояви в личния хороскоп
Плюсове: Подбужда човека към усвояване, прилагане и разпространяване на знания и умения, имащи отношение към Дома, където е разположен Хирон, неговият знак и аспектите, а също към желание да станеш лекар или учител в тези области. Помага да се издигнеш от животинско състояние към човешко и богоподобно по пътя, предвиден от местонахождението на Хирон в хороскопа.
Минуси: Пробужда дивия звяр, безжалостно разрушаващ най-ценните създания на културата и природата."

Кажете в кой дом е вашият Хирон и дали наистина имате силно желание да бъдете лекари или учители в тази област или да усвоявате, прилагате и разпространявате знания според дома, в който ви е Хирон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Април 19, 2010, 05:22:02 pm »
При мен Хирон е в последния градус на Овен в края на 5 дом. И на какво точно да обучавам предвид позицията му - изкуството на любовта ли (ретроградна Венера в съвпад с ЮЛВ в 5 дом)?  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

« Отговор #39 -: Април 19, 2010, 08:42:27 pm »
Аз Хирон го усещам много силно. Заедно с Меркурий ми управлява МЦ в Дева / според някои автори / и са в съвпад в 5 дом + ЮЛВ. Хирон управлява и еколозите - аз от дете съм много чувствителна на тая тема /вероятно заради съвпада с възела / .. впоследствие завърших тази специалност и в момента работя по разни проекти. Като учител не се изживявам изобщо, а и нямам такива амбиции. По отношение на аспекта с Меркурий го усещам най-общо като способност за контрол над ума. А за незаслужени болки във връзка с дома, не мога да се сетя да съм имала ..  :-\ 

Хирон ми е в 10 дом, в овен, в съвпад с меркурий. Във връзка с този съвпад някой от форума, в друга тема ми беше казал, че мога да лекувам хората с думи, както и да ги наранявам и това е точно така.

Това важи и за мен! Опитвам се доколкото е възможно да се владея в това отношение.