Здравей Гост

Сектанти, духовни водачи, Гурута

• 333 Отговора
  • 46864 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Сектанти, духовни водачи, Гурута
« Отговор #260 -: Март 17, 2010, 11:51:23 am »
Плазмата, която купихме (за какво ли?  :lol:) още през м. ноември миналата година, не съм я включвала въобще. Всъщност не, само веднъж пуснах тАлАвизора, на 1 януари. Иначе само обърсвам праха и това е.  ;D Не го разбирам аз това робуване на вещите, но за големите производители да прокарват разни нововъведения в унисон с модните тенденции е начин да увеличават печалбите си. Като се замислим, модерната техника постоянно остарява, особено компютрите и най-вече мобилните телефони. Някой има нужда от тази "мода" - да имаш най-новия модел мобилен телефон с хиляда джаджи, повечето от които въобще не ползваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #261 -: Март 17, 2010, 11:54:52 am »
 по уран била техниката, а тук всички уранианци са й теглили чертата ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #262 -: Март 17, 2010, 12:01:06 pm »
Аз, нали съм си материално ориентирана, разбирай духовно бедна, си падам по техниката повече отколкото е нормално, ако може всичко с едно-две копчета на управлявам, но все още не би ;D
Избягвам да влизам в магазините за техника, че оставам без пари...

Чаках Кайли да ме просветли, ама нейсе, този път не стана
Кайли, помоли се и за моята душа :P

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #263 -: Март 17, 2010, 12:06:25 pm »
И аз се присъединявам към групата, на не обичащите да се съобразяват с масовия вкус. Телефона ми беше сапунерка, но на мен не ми пречеше и все ме базикаха. Ми на мен ми върши работа. ;D ;DЕ , развали се и сега съм с нов, който изглежда по-добре ,но не е върха на технологиите.Иначе, без интернет не мога, тв гледам почти до минимум, да не кажа въобще.Е аз обичам да съм информирана, просто защото така ми идва от вътре, но не си купувам неща, просто ей така. Държа нещо да ми харесва и задължително е доста различно от вкуса на повечето хора.Когато се опитват да ме зарибяват, аз просто се усмихвам и  така, рядко се поддавам на модите.Яд ме е ,че медиите се опитват да ни наложат разни образи, които не са ми по вкуса, карат хората да се депресират само защото не влизат в определен модел на поведение или визия.

*

Helo

« Отговор #264 -: Март 17, 2010, 12:15:02 pm »
Плазмата, която купихме (за какво ли?  :lol:) още през м. ноември миналата година, не съм я включвала въобще. Всъщност не, само веднъж пуснах тАлАвизора, на 1 януари. Иначе само обърсвам праха и това е.  ;D Не го разбирам аз това робуване на вещите, но за големите производители да прокарват разни нововъведения в унисон с модните тенденции е начин да увеличават печалбите си. Като се замислим, модерната техника постоянно остарява, особено компютрите и най-вече мобилните телефони. Някой има нужда от тази "мода" - да имаш най-новия модел мобилен телефон с хиляда джаджи, повечето от които въобще не ползваш.

Вече са започнали изработването на телевизори за триизмерен образ. На мен триизмерното кино ми идва в повече. Ще затънем още по-надълбоко в илюзиите на Нептун.

« Отговор #265 -: Март 17, 2010, 12:16:49 pm »
хубаво отказали сте се от суетата, да имаш, контрола над желанията
астрологически над алчната Венера да има, да е модна, забележима, та тези желания те заробват, крадат ти свободното време,карат те да бачкаш до смърт за да си осигуриш комфорт,най-новото,най-доброто,най-престижното и именно по имането те оценяват като човек, голям или малък си, такова е днешното ни материално общество и това те изпива,изпива твоята духовна сила, подчинявайки я на потреблението да купуваш- продаваш, продаваш здравето и свободното си време за да си купиш по висока оценка в обществото изкачвайки някаква псевдо утопична стълбичка, водеща до нищото, до пълна празнота,но така са те зомбирали да искаш и да вярваш без да мислиш,защото и за мисленето си трябва свободно време,че накрая и на себе си не вярваш дори,кон с капаци в коловоз
живите затварят очите на мъртвите, а кой затваря очите на живите желанието да имаш,преходни неща, прави си Кайли, такива
които не можеш да вземеш от този свят :lol:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #266 -: Март 17, 2010, 12:17:48 pm »
а дева си ти :P сигурно и в козирог имаш ;D
 не са всеки това е възможно  -справка  меркуриеви типове
Аз ли? :o Не съм . Много ми е слаба девата.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #267 -: Март 17, 2010, 12:18:15 pm »
забелязвам напоследък рекламите по тв все по засилено са под влияние на Орион и обяснени от Матрицата:

1. в рекламите са супер мамите и дъщерите искат семейства като на мамите си.
2. в повечето случаи на семейни реклами таткото изобщо липсва или е толкова тъп, че само бели прави.
3. в редките случаи на присъствие на мъж в дадена реклама, той прави беля, а жената я оправя.
4. жените в рекламите са перфектни и не могат да позволят на някакво си акне или херпес да им загрозяват мутрите и затова използват супер скъпи и безполезни химикали...

май и във филмите картинката не е по-розова  :(  далеч съм от мисълта да защитавам пламенно мъжката част, защото до голяма степен мъжете сами са си виновни за турбо затъпяването си, но определено към 95% от женското население на тази планета има нужда от спешна присадка на мозък  ;D ;D ;D

и само като си помисля, че това е хилядолетен план на извънземните за похищение на планетата и как лежерно се изпълнява този план и то със съгласието на местното население... направо ми се приплаква  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #268 -: Март 17, 2010, 12:21:22 pm »

Уранианец съм и не съм и теглила чертата, просто съм пуснала един голям филтър. Не приемам да заменям нещо, което знам, че като технология е по- добро, с друго с по- нов дизайн и по- лоши в техническо отношение качества.

*

Uran

• 6041
« Отговор #269 -: Март 17, 2010, 12:28:09 pm »

май и във филмите картинката не е по-розова  :(  далеч съм от мисълта да защитавам пламенно мъжката част, защото до голяма степен мъжете сами са си виновни за турбо затъпяването си, но определено към 95% от женското население на тази планета има нужда от спешна присадка на мозък  ;D ;D ;D

Незнам дали проблемът е от планетарен мащаб, но със сигурност жените в БГ са страхотен проблем. Те репродуцират некачествени мъже.
Тук някой спомена, че много му харесва бг. мама, един два пъти чрез линкове съм попадал а там и гледах да се изнеса със скоростта на светлината от този КОКОШАРНИК. Незнам мъжете какво си мерят и дали изобщо си го мерят, ама такова съревнование имаше там, че е благодатна почва за хора искащи да изследват "дълбините" на женската душа и да направят кариера и име от това. ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #270 -: Март 17, 2010, 01:58:12 pm »
докато се научаваме да се измъкнем от нея,но след това трябва да я оставим и да не и отделяме внимание.

Кайли ти ако прочетеш Матрицата 5 сигурно ще се изтрещиш  ;D (в смисъл за средства за зомбиране и други)
Да не би някой възнесъл се автоматично да е възнесал цялото човечество,извънземни и т.н. из вселената-ми не.

Сега първо ме светни като се измъкнем от нея, какво да правим или какво ще правим.
Второ месветни какво е това Матрицата 5 и ако е книга, откъде да я сваля.
И трето по отношение на възнасянео моята теория е друга - да, той се е възнесъл в друго измерение барабар с човечеството или с част от него. И в същото време ние сме останали тук.

Това като с края на света - щял да бъде 1999, оу, не бил тогава.
Не е вярно, бил е тогава за някои и те са се възнесли. Останалите нищо не сме забелязали и сми мислим, че всичко е както преди.
Така е при всички краища на света, така ще е и 2012 - някои ще се отделят от плявата и ще се възнесат в други селения да правят други светове, а останалите ще стоят тук и ще викат, че нищо не се е случило, защото няма нищо да разпознаят.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #271 -: Март 17, 2010, 01:59:35 pm »

Уранианец съм и не съм и теглила чертата, просто съм пуснала един голям филтър. Не приемам да заменям нещо, което знам, че като технология е по- добро, с друго с по- нов дизайн и по- лоши в техническо отношение качества.

Аз съм техничарка отвсякъде, в семейство такова съм расла, няма начин, в нас винаги е имало нова техника и всякакви експерименти, но нагласата към ползването на всичко туй нещо, дето се бълва е друга. И не отношението ми към техниката е лошо, а към излъчващото се от нея.

Кой каза - реклами - една от причините да спра да гледам ТВ.  ;D Те са за идиоти, твърдо.

Начини да се информираш в днешно време много, правя го, защото ми се налага, а когато съм в отпуска и това не правя, изолирам се тотално от вестите.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #272 -: Март 17, 2010, 02:02:40 pm »
а дева си ти :P сигурно и в козирог имаш ;D
 не са всеки това е възможно  -справка  меркуриеви типове
Аз ли? :o Не съм . Много ми е слаба девата.

Между другото това не е характерно за Девата само, все повече се убеждавам, че има връзка с Водолея. Около мен има маниаци и чистници с акцентиран Уран и съм почти сигурна, колкото и да е странно, че той има пръст в това.

Както се казва - "само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса" - "владеят" е ключовата дума, това си го тълкувам не буквално и хаоса не това, което повечето биха си представили. Ма това са си мои глупости и размишления.  ;D    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #273 -: Март 17, 2010, 02:28:28 pm »
 Да ти кажа Сънрейн и аз имам подобни прозрения. Еднвременно съм най- разхвърленият и най- държащият на реда човек. Незнам как става това. А по отношение на хаоса, ами признавам си, че най- плодотворно работя в подобна среда и под известна доза натиск/адреналин.
 Искам да съм подредена в действията,че това ми убягва. Нямам търпение за дребните неща.

*

kaily

• 5145
« Отговор #274 -: Март 17, 2010, 07:06:01 pm »
Разбира се единиците измъкнали се не ги гъбаркат с оглед на масата,освен ако не почнат да репчат срещу Играта.
За това Кайлито внимавай  ;D

Е ама виж кво разправят

Ефектът от Матрицата не се състои в това да промени нещо в механизма на Играта, а просто да разпространи информацията и ключовете за излизане от Играта на онзи, които се нуждаят от тях – тя е част от самата Игра.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #275 -: Март 17, 2010, 07:48:00 pm »
владетелят на парите и лесните печалби не е Бог..
ако си готова да си продадеш душата за пари, прекупвачите чакат винаги наблизо..но ти знаеш, че не си заслужава размяната..

Така е, тук си много права.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #276 -: Март 17, 2010, 07:50:31 pm »

докато един път съвсем ясен отговор получих и той гласеше- ''недей да искаш от мен да спечелиш от тото-то, защото не аз съм му владетел''./точка/, просто и ясно..

Как получи отговора?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #277 -: Март 17, 2010, 07:52:58 pm »

докато един път съвсем ясен отговор получих и той гласеше- ''недей да искаш от мен да спечелиш от тото-то, защото не аз съм му владетел''./точка/, просто и ясно..

Как получи отговора?

По факса, как!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #278 -: Март 17, 2010, 07:53:59 pm »
Бе да бе, ама и така не е.
От години мисля върху думите на Исус нещо от рода на - Вижте птичките и тревичките, те не се грижат за прехраната си, но Бог се грижи за тях, какво остава за възлюбления му син человечески.

Ошо разправяше, че човек винаги има необходимото, всъщност той пръв направи това разграничение. Има нужда и има желание. Нуждата е нужда, желанието е онова, което ни пречи.
Аз после му доразвих малко тезите.

С две думи според Иисус бог ще се погрижи да имаш всичко, което наистина ти е нужно, за останалото се грижат прекупвачите, де ги наричате, ония, които заменят време за пари или душа за пари.
Примерно имаш нужда от джиесем, бог ще се погрижи да имаш някакъв, който да ти върши работа, всичко останало е от лукавого.

Значи ако имам нужда от спокойствие, хармония, красота, бог ще трябва да ми ги даде, защото това не е лукс, а нужда. А красотата значи хармония и красота на красиво и хармонично място.
Сега поне такива ги въртя в ума си...

*

abroad

« Отговор #279 -: Март 17, 2010, 07:59:43 pm »
Vision,

И ти си от непросветените ;D
Какво тото, какви 7 лева.
Ти от материалното към духовното, но не така - трябва наобратно от духовното към материалното ;D