Здравей Гост

Сектанти, духовни водачи, Гурута

• 333 Отговора
  • 46895 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Сектанти, духовни водачи, Гурута
« Отговор #300 -: Март 18, 2010, 11:22:15 am »

не ве, душа..не за много пари тутурута, а да се активира с докосване, това беше важното, новата технология, погледа в бъдещето, чаткаш ли се сега..а че тя най- често е за повече пари- неизбежно зло..

Абе докато не измислят техника която да борави с мисълта да не ме занимават.Аз с моя Мерк във Водолей мисля много надалеч и си чакам компа който ще е без клавиатура и примерно ще пиша с мисъл по него и ще управлявам отделно прозорци и други само с мисъл,като го измислят ще си го платя с удоволствие, щото не обичам бавните и моткави неща,пък и се пести време и енергия  ;D

А някъде говориха и за виртуалните книги събрани в кристал,е това кога ще стане ?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #301 -: Март 18, 2010, 11:51:26 am »
Цитат
не слушаш ти Нухето, той ти каза да проработиш 8 дом, ама що все с чуждите пари го асоциираш,
там са и чуждите енергии, а ти отдавна работиш с тях, материализирани в нечие дух.учение,
 но истината е как в полза роду  или в полза фор-ми да го направиш,
 енергията марс я раздвижва, форсираш го и ади произвела си ток - шок Grin
та ползвайки ни,какво оптимално решение взе

Я пак?  :-[

*

лилид

« Отговор #302 -: Март 18, 2010, 01:35:32 pm »

Абе докато не измислят техника която да борави с мисълта да не ме занимават.Аз с моя Мерк във Водолей мисля много надалеч и си чакам компа който ще е без клавиатура и примерно ще пиша с мисъл по него и ще управлявам отделно прозорци и други само с мисъл,като го измислят ще си го платя с удоволствие, щото не обичам бавните и моткави неща,пък и се пести време и енергия  ;D

А някъде говориха и за виртуалните книги събрани в кристал,е това кога ще стане ?

ами той си е измислен, и всички си го имат, само дето не всички могат още да работят с него, ... с какво е работила примерно ЕПБ ;)

« Отговор #303 -: Март 19, 2010, 07:43:07 am »
Я пак?  :-[

:mer: :cp: не ме пускай по пързалката, предпочитам ски :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #304 -: Март 20, 2010, 09:09:55 am »
С две думи според Иисус бог ще се погрижи да имаш всичко, което наистина ти е нужно, за останалото се грижат прекупвачите, де ги наричате, ония, които заменят време за пари или душа за пари.
Примерно имаш нужда от джиесем, бог ще се погрижи да имаш някакъв, който да ти върши работа, всичко останало е от лукавого.

Е да, ама аз искам GSM от хиляда лева,не искам някакъв, защото повечето екстри вътре ги ползвам. Като нищо не правя по цял ден, как ще си го осигуря? Да не забравяме ,че имам и Венера в Телец. ;)
Аз пък знам едно : "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!" :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #305 -: Март 20, 2010, 03:58:14 pm »
Цитат
Е да, ама аз искам GSM от хиляда лева,не искам някакъв, защото повечето екстри вътре ги ползвам. Като нищо не правя по цял ден, как ще си го осигуря? Да не забравяме ,че имам и Венера в Телец. Wink
Аз пък знам едно : "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!"

Почваш да работиш и два месеца работищ, за да си го осигуриш. Всяко нещо се плаща на тая земя.
При тоя случай искаш телефон, цената е 2 месеца.

Обратния вариант - цялото време си е твое, цената е липса на телефон. Нещата са винаги обърнати,

2 месеца от живота за телефон
2 месеца са си твои ама няма телефон

*

Mia21

• 2502
« Отговор #306 -: Март 20, 2010, 04:23:07 pm »
Благодаря ти,Кайли, за съвета! Аз пък си мислех, че некоя сила може да ми го осигури и без мен, ама не ставало...  ;D   :wub:

*

kaily

• 5145
« Отговор #307 -: Март 20, 2010, 04:29:29 pm »
Смятам, че некоя сила ти дава онова, което ти е необходимо. А всичките ти усилия отиват само за надстройката над необходимото и връзката е обратно пропорционална и в геометрична прогресия.
Колкото повече искашсвръх необходимото, с толкова повече усилия го получаваш.
Първите 5 лева над необходимото е далеч по лесно да изкараш, отколкото десетите пет лева.
От лични наблюдения и личен опитъ съм се убедила.
Бог дава на всички достатъчно на материално ниво, за да се занимават с духовното.
Почнат ли да искат над достатъчното материално, става сложно.

« Отговор #308 -: Март 20, 2010, 04:38:18 pm »
С две думи според Иисус бог ще се погрижи да имаш всичко, което наистина ти е нужно, за останалото се грижат прекупвачите, де ги наричате, ония, които заменят време за пари или душа за пари.
Примерно имаш нужда от джиесем, бог ще се погрижи да имаш някакъв, който да ти върши работа, всичко останало е от лукавого.

Е да, ама аз искам GSM от хиляда лева,не искам някакъв, защото повечето екстри вътре ги ползвам. Като нищо не правя по цял ден, как ще си го осигуря? Да не забравяме ,че имам и Венера в Телец. ;)
Аз пък знам едно : "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!" :blink:

Екстрите вътре не са ли за хора, които са в движение. Ако нищо не правиш, ще можеш да ползваш тези функции от компа си, нали?  :rolleyes: Един вид, тези екстри, ако нищо не правиш, няма да ти трябват.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #309 -: Март 20, 2010, 04:45:50 pm »
Аурора, по принцип, дори и човек да не работи ,все нещо прави, нали?! Да не е каторжник... ;D
Може да излезе да пие някъде кафе, да му се прииска да си направи две снимки, или да му се наложи да си отвори мейла- може да има някое ново  предложение за работа.Или да прочете отговора на Кайли във форума. Как да не му трябва нищо...  ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #310 -: Март 20, 2010, 05:47:33 pm »
 Имейла и форума можеш да ги прочетеш през компютър, а снимки от кварталното кафене можеш да направиш и с фотоапарат "Смяна". :rolleyes: ;D Видеоразговор и телевизия също могат да се гледат от компютъра или телевизора. А тези жсм екстри предполагат и съответната цена ....Останалото е суета и фукня ей ма виж колкУ съм велик.  ;D Няма практическо приложение и не си възвръща стойността, на което Миа толкова наблягаш  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #311 -: Март 20, 2010, 05:58:07 pm »
Изглежда не можем да се разберем правилно тук, пишейки. Сигурно и аз не се изразявам правилно. Това е удобство. Ясно е, че за всичко това, можеш да използваш необходимата техника, но защо да чакам и да бързам да се прибера у нас, след като мога да го направя на момента, където и да съм. Много хора си четат имейлите от телефона, аз също я ползвам тази услуга. Фотоапарат въобще не ми се носи постоянно. Лаптоп също.
В момента си говорим единствено само за удобството и полезността на тези екстри, не за пари. То е ясно, че всяко удоволствие се заплаща.Не ме разбирайте погрешно... :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #312 -: Март 20, 2010, 06:02:53 pm »
да де ама не ми казвай, че ти е удобно да чоплиш имейли на тоа телефон. колкото и да е голям копченцата на цялата клавиатура са цъцни и вместо едно натискаш по 2 или 3. имах навремето такъв телефон - мъничък с мънички копченца... ми беше си ебаси хуйнята. много го мразех...  друго си е то да се опънеш пред рс в къщи на големия екран с нормална клавиатура, а и едва ли толкоз са ти притрябвали мейлите, че да ги чекаш с нетъпение - кат ти трябва инфо звъниш по телефона, кво е туй имейли... поне за мен е много глупаво - кат искам ти звъня и си лафим и туй то... другото са гъзарии без покритие според мен  ;D ;D ;D

а за фотоапарат - ми нема телефон с толкова добър фотоапарат като нормалните фотоапарати. все пак като се правят снимки трябва да са качествени, а тези и от най-скъпите телефони са мазало...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mia21

• 2502
« Отговор #313 -: Март 20, 2010, 06:12:41 pm »
Вещичке, как пък изскочи изведнъж и ти. ;D
За това ,че с другата техника можеш по-пълноценно да работиш спор няма, но когато няма риба и рака е риба. ;)
Имай предвид, че некои хора пишат имейли и си говорят по телефона не само за да си чешат езиците. Просто работят по този начин. Ама карай сега, давай да пишем за гурутата. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #314 -: Март 20, 2010, 06:17:41 pm »
Вещичке, как пък изскочи изведнъж и ти. ;D

ти за мен не бери грижа - дет не ма сееш, там никна  :57:

а за гурутата - за мен единственият гуру дето го слушам съм аз самата, другите само ако реша, а то е мнооооогооооо рядко  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #315 -: Март 20, 2010, 06:27:26 pm »
Идеята тръгна от написаното от Кайли, че човек има това което му е необходимо за момента, то иначе ако е за идеята и удобството, не бих отказала последен модел автомобил, защото изглежда добре, не вози като Москвич, но същата работа може да ми свърши и Москвича. Пък ако си волна птица няма да ти е спешно да отговориш на нечий мейл или да пращаш важна информация посредством мобилен интернет и да се свързваш с някой веднага. Жсм операторите поддържат уведомяване за получен е-мейл, така че няма опасност да останеш неинформиран. А телефон, с който да правиш добри снимки можеш да си вземеш за 200 и малко отгоре лева, 1000 трябва да е някакъв мини компютър. Те средния клас лаптопи са около 1000 лв, пък какво остава за един телефон на тази цена. Такива вече са необходими на хора, които са доста заети и ангажирани и им е нужно да са мобилни, защото не стоят постоянно в офиси - като рекламни агенти, мениджъри. Скъпите телефони си кореспондират и със съответните доходи, което пък е взавимосвързано с работата, която се извършва.

Вещичка, в грешка си, телефоните с камери правят много добри снимки, даже да не са от най-високия ценови клас и звука особено на Нокиите е много добър. Направо да ти е удоволствие да слушаш примерно радио  :blink: А копчетата, ми да си избрала телефон с по-големи  ;D  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #316 -: Март 20, 2010, 06:33:34 pm »
бе заеби бе  ;)   тия работки няколко в едно са мижай да те лажем  :57:  ич им немам вяра  :P

виж ся ако дома ми се управлява от глас и всичко е компютъризирано и се бачка на него посредством дори умствени команди ми е много повече по вкуса, отколкото някъв телефон с хиляда нагъчкани неща в него и да го благославям всеки път когато си пиша имейл и някой ми звъни в това време  :-X :-X :-X 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #317 -: Март 20, 2010, 08:43:48 pm »
 Vision, много си права, този път ме нацели в десетката. Да искам да направя нещо в момента и да не мога, както казваш ти е направо непоносимо за мен . ;D

« Отговор #318 -: Март 21, 2010, 06:24:52 pm »
Изглежда не можем да се разберем правилно тук, пишейки. Сигурно и аз не се изразявам правилно. Това е удобство. Ясно е, че за всичко това, можеш да използваш необходимата техника, но защо да чакам и да бързам да се прибера у нас, след като мога да го направя на момента, където и да съм. Много хора си четат имейлите от телефона, аз също я ползвам тази услуга. Фотоапарат въобще не ми се носи постоянно. Лаптоп също.
В момента си говорим единствено само за удобството и полезността на тези екстри, не за пари. То е ясно, че всяко удоволствие се заплаща.Не ме разбирайте погрешно... :-\

Аз по везнишки се дистанцирах и взех да претеглям всички "за и против" и реших, че всъщност наистина ти трябва телефон с много удобства в него дори само поради причината, че високият клас телефони, които работят с операционна система позволяват качването на астрологични програми на тях  ;D  ;D ;D Така можеш винаги да бъдеш полезна на хората около теб, когато ти искат астрологичен съвет или да си направиш спешен хорар  ;D
 :88:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #319 -: Март 21, 2010, 06:31:29 pm »
Аз пък измислих система за отсяване на необходимото от желаното.
Което идва лесно и леко при теб, е необходимо. Което изисква много усилия, е от желанието.
Логично ми звучи, щом бог се грижи за небходимото ти, значи ти трябва мабко усилие от твоя страна да го допълниш.
А щом бог не се грижи за желаното от теб, цялото усилие остава за теб.