Здравей Гост

Сектанти, духовни водачи, Гурута

• 333 Отговора
  • 46843 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Сектанти, духовни водачи, Гурута
« Отговор #320 -: Март 21, 2010, 06:32:05 pm »
И аз винаги съм твърдяла, че ми трябва просто телефон с две копчета - за набиране и за вдигане, но откакто се сдобих с едно чудовище, което прави всичко за един тъч време, смятам, че въпросното чудовище си е чиста необходимост. Навсякъде си нося офиса с мен и докато върша далеч по-приятни неща от това да си седя на ПС-то на бюрото, си върша цялата работа. Абе без тая джаджа ще върша три пъти по-малко работа за пет пъти повече време. А междувременно съм на хубаво място, с хубави хора. Само факсове не пуска още.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #321 -: Март 21, 2010, 06:36:41 pm »
И по системата на Кайли - сам си дойде при мен. Подарих на любимия един Leo за ЧНГ, счупих си стогодишната нокийка и се сдобих със стария му апарат, който е от същия клас и подобна функционалност.
Натурална размяна. Нецелен, неочакван, но дочакан резултат.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #322 -: Март 22, 2010, 11:03:36 am »
високият клас телефони, които работят с операционна система позволяват качването на астрологични програми на тях  ;D  ;D ;D Така можеш винаги да бъдеш полезна на хората около теб, когато ти искат астрологичен съвет или да си направиш спешен хорар  ;D
 :88:

или да си направиш спешен хоНОрар   :72:  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #323 -: Март 22, 2010, 11:11:20 am »
хм, телефоните ми са 2 ( общо взето бракми) - установила съм дам ли пари за гсм не е добре - само подарък трябва да ми идват и без някой да се ръси ( 1- на сестра ми от старата работа и бяха дали 2; 2- братовчед ми го намери в увеселителен парк в америка и най- интересното е, че е бил на жена с моето име  ;D) този вторият  го бяха дала на поправка и взех един от приятел и си намислих да му платя взетия ( беше си и хубав) - откраднаха ми го а 3 ден - не щеше да се сменя
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #324 -: Май 01, 2010, 03:20:52 pm »
Имам Лилит в съвпад с Юпитер в 7 дом - ставам за гуру значи!  ;D
При това с лекота ще вземам парите на заблудените последователи, до последната стотинка - съвпадът е в Телец, Юпитер е У2, а Нептун е близо до К2.  :72: Вервайте ми!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #325 -: Май 01, 2010, 03:28:08 pm »
Имам Лилит в съвпад с Юпитер в 7 дом - ставам за гуру значи!  ;D
При това с лекота ще вземам парите на заблудените последователи, до последната стотинка - съвпадът е в Телец, Юпитер е У2, а Нептун е близо до К2.  :72: Вервайте ми!

Въпреки това съвестта ти те спира. Кое е това нещо, което определя дали съвестта на човек ще го спре да извърши греховни неща, заложени като възможности в хороскопа му? Може би нивото на проработка на някои планети или просто съдбата. Най-вероятно е просто съдбата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #326 -: Май 01, 2010, 03:31:37 pm »
Въпреки това съвестта ти те спира. Кое е това нещо, което определя дали съвестта на човек ще го спре да извърши греховни неща, заложени като възможности в хороскопа му?

Ценностната система, разбира се.
А съвестта я свързват със Сатурн, той е "летвата" в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #327 -: Май 01, 2010, 03:34:46 pm »
 А какви трябва да са планетите и аспектите, че да не искаш да изповядваш колективно религия/идеология/схващания?
 Според мен за това трябва да е виновно силното его и усещането за свобода. Планетите, които можеби са замесени-Слънце, Уран,Луна.

*

Helo

« Отговор #328 -: Май 01, 2010, 03:39:34 pm »

А какви трябва да са планетите и аспектите, че да не искаш да изповядваш колективно религия/идеология/схващания?

Според мен, да нямаш изявен Непутн с лоши аспекти към планети като Слънце, Луна, Мерукрий и асцендента.

Обикновено сектантите имат такъв Непутн. Така съм забелязвала, понеже си общувам със сектанти по духовни и не чак толкова въпроси.

Все пък принадлежността към сектите е свързана със самозаблуди - Нептун и стремеж към духовно извисяване, пак Нептун.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #329 -: Май 01, 2010, 03:46:56 pm »
това е глупост!!!
изявеният Уран ти дава силата да се опълчиш на установените порядки не само в духовен план  ;)  а щом се касае за религия и отхвърлянето и и насочване в езотерична сфера трябва да имаш хубави аспекти между Уран и Юпитер, както и силен Нептун, защото цялата езотерика е базирана върху Божествената Любов, а тя е по Нептун  ;)

и Хело вземи почети малко астрология - духовното е по 9 дом и стрелец, респективно Юпитер.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #330 -: Май 01, 2010, 04:06:32 pm »
това е глупост!!!
изявеният Уран ти дава силата да се опълчиш на установените порядки не само в духовен план  ;)

Гурутата хич не се опълчват на установените порядки в духовен план, а просто повтарят като папагали древните индийски учения. Ако на повторението на стари неща, които съществуват от хилядолетия му казваш опълчаване.  :rolleyes:

а щом се касае за религия и отхвърлянето и и насочване в езотерична сфера трябва да имаш хубави аспекти между Уран и Юпитер, както и силен Нептун, защото цялата езотерика е базирана върху Божествената Любов, а тя е по Нептун  ;)

Обаче не се касае за религия, а за секти. И в двата случая има самозаблуди, но специално в сектите може да се приеме, че има повече самозаблуди.

Не ти харесва връзката Нептун - самозаблуди, но това не променя влиянието на Нептун, особено върху Нептунианците.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #331 -: Май 01, 2010, 04:10:36 pm »

Според мен, да нямаш изявен Непутн с лоши аспекти към планети като Слънце, Луна, Мерукрий и асцендента.

Обикновено сектантите имат такъв Непутн. Така съм забелязвала, понеже си общувам със сектанти по духовни и не чак толкова въпроси.

Все пък принадлежността към сектите е свързана със самозаблуди - Нептун и стремеж към духовно извисяване, пак Нептун.

ти май отговаряш без да четеш а  :57:
« Последна редакция: Май 01, 2010, 04:28:08 pm от Вещичка »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #332 -: Май 01, 2010, 04:15:37 pm »
Не ти харесва връзката Нептун - самозаблуди, но това не променя влиянието на Нептун, особено върху Нептунианците.  ;)

говориш единствено за проявлението на най-ниската октава на Нептун. това, че ти отработваш нея си е твой проблем, но моля не приравнявай всички хора към собственият си аршин!

в това ти прераждане ти е даден силен Плутон за да се научиш да гледаш отвъд повърхността на нещата и материята, а ти освен да му чешеш мъдурите и да се правиш на всезнаеща друго не правиш. вземи го отработи най-накрая или поне се опитай. и отвъд е хубаво стига да ти стиска да надникнеш и там  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #333 -: Юли 13, 2010, 03:41:37 am »
Една тема за духовните личности и подобия, която малко е потънала.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.