Здравей Гост

Прочути личности с "детронирани" планети

• 73 Отговора
  • 10393 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Прочути личности с "детронирани" планети
« Отговор #20 -: Март 23, 2010, 12:34:07 pm »
Да интересно,нищо че не са в градуса на екзалтацията,те пак имат екзалт Слънце.

Сега виждам друго сходство-примерно Дейвид прави такива чудесийки (като съживяване на мъртви птици и други работи дето не са точно сценични трикове,пък и всичко го прави директно на улицата),че чак съм се изумявал.Неговият Марс е в съвпад с Юпитер във Водолей-това е все едно един безграничен в изявите си Марс,свръх свободен и мащабен,наред с тригон към Плутон (неизчерпаема енергия).

В картата на Худини тая комбинация Марс-Юпитер-Плутон е също на лице,макар и скрита: Юпитер прехвърля енергия върху Марс чрез тригона с Плутон,
който съвпада с Марс.

При Дейвид енергията е в повече ,освен заради съвпада с Юпитер,а и заради това че е връх на Би-секстил със Слънце/Венера и Нептун (тук май е чудотворчеството),при това диспозира Слънце/Венера.

При Худини има пак скрита връзка на същите-Марс се диспозира от Венера,която е в съвпад и със Слънце и с Нептун.

:rolleyes:

« Отговор #21 -: Март 24, 2010, 06:40:29 am »

Понякога дори самият хармоничен аспект Луна/Юпитер дават известност,добро пласиране на личността сред обществото,масата,тук даже са свързани и ключови домове.

при Дейвид е квадрат Луна/Юпитер
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #22 -: Март 24, 2010, 06:45:11 am »
http://vbox7.com/play:f5f76e6c

това как ще се обясни :rolleyes:

« Отговор #23 -: Март 24, 2010, 06:51:51 am »
Неговият Марс е в съвпад с Юпитер във Водолей-това е все едно един безграничен в изявите си Марс,свръх свободен и мащабен,наред с тригон към Плутон (неизчерпаема енергия)

"....Дейвид Блейн се съсредоточава в представленията за издържливост, като например да бъде заровен жив за 5 дни и да прекара 61 часа в сандък с лед. През 2002 Блейн е стоял 35 часа на тясна платформа на върха на стълб висок 30,5 метра в Браян Парк. През 2003 Блейн живял в прозрачна кутия 44 дни без храна "

http://images.google.bg/images?hl=bg&source=hp&q=%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%B2%D0%B8%D0%B4+%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BD&um=1&ie=UTF-8&ei=ZKOpS4nMLMug_gbE38h7&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CB0QsAQwAw

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2010, 08:28:57 pm »
Ето още една прочута личност с детронирани планети.

Днес, гледайки филма за Наполеон, си зададох въпроса, дали това, че Наполеон е бил отровен може да намери потвърждение в наталната му карта. Ето и доказателствата - Марс, управител на 6-ти дом и съуправител на асцендента е в съвпад с детрониран Нептун - управител на 6-ти дом. Освен с всичко друго, Нептун се свързва и с отровите/интоксикациите. Този съвпад прави тригон с управителят на 4-ти дом (домът на края) - Уран, който е позициониран в 7-ми дом (други хора ще имат участие или ще причинят края на човека).

В тази карта има много планети, които са детронирани и които издигат личността до нивото на световната слава.
Луна в Козирог в опозиция с господаря си -
детрониран Сатурн и във взаимна рецепция с него.
Уран в падение в Телец
Нептун в заточение в Дева

Верно, Слънце е на трон в Лъв, но е зле интергирано и оттам всъщност идват всичките му проблеми с егото и по специално раздутото его се дължи на квадратурата на ъглово Слънце (10-ти дом) с ъглов Юпитер (в 1-ви дом). Аз съм виждала какво прави тази квадратура като се включи - помита всичко около себе си с огромен замах, работи се в големи мащаби....

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2010, 08:38:01 pm »
Много е спорен часът му, някои го пишат с АС Везни.

Ами разгледай тогава картата с асц. Везни, лошо няма. Може да направиш и ректификация, ако искаш. Събития от живота му, които са известни на широката публика, има много.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2010, 08:39:39 pm »
Гледал съм я картата мног отдавна. (с час 9:50)

Ами сподели, защо смяташ този асц. за по-показателен, ако обичаш разбира се!
Аз за себе си съм си направила изводите, кой е по-подходящия асц.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Ноември 28, 2010, 08:46:30 pm »
Гледал съм я картата мног отдавна. (с час 9:50)

Но според някои именно комбинацията от Слънце Лъв(завоевател), АС Везни(дипломат) и Луна Козирог(търпелив) са причина за успехите и паденията му.

Хм, хем за успех, хем за падение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Ноември 28, 2010, 08:48:54 pm »
;D няам време за безсмислено "градивно" упроство :D

тогава не замърсявай темата с дребните си провокацийки.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Ноември 28, 2010, 08:52:25 pm »
Toва не са провокации, злостер. ;D

Аватарът ти говори вместо тебе.

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Ноември 28, 2010, 08:55:37 pm »
Aватара не говори нищо, само се усмихва. ;D

да, озъбено...

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Март 01, 2011, 08:17:33 pm »
За втори път ме дразниш. Престани да се ръсиш като мерудия навсякъде, без да има какво да кажеш по същество. Само "замърсяваш темите" Ако искаш да убиеш малко време, не е този форума. Симпатична си ми, но си адски несъобразителна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 01, 2011, 08:36:32 pm »
Нали любов щяхме да правим, а не война? Любовта извисява и не се занимава с дребнотемия.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Март 01, 2011, 08:41:37 pm »
Нали любов щяхме да правим, а не война? Любовта извисява и не се занимава с дребнотемия.  :blink:

Това не е война, аз съм откровено добронамерена...Любовта извисява, да!
Преча ли ти? Ако, да, кажи си! Виж аз как си казвам, когато нещо ме дразни.
Това предполага чисти отношения.

*

holanda

« Отговор #34 -: Март 01, 2011, 08:50:31 pm »
Имам твърде много детронирани планети,които сключват твърди аспекти помежду си.Тези известни личности с детронирани планети пак не са имали весел живот,при тях като че ли постиженията са резултат от вътрешните противоречия ,както и такива в личния живот.Затова с голямо съжаление казвам,че детронирана планета може да донесе успехи,но не и голямо удоволетворение за натива,и в тази връзка,не променям мнението си,че не са от благинките,които би измъкнал от радикса си.
Ще ми се да не е така.
Имам зле поставени Слънце,Марс,Венера..общо взето не мога да си намеря силна планета по дом или аспекти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Март 01, 2011, 08:54:11 pm »
Нали любов щяхме да правим, а не война? Любовта извисява и не се занимава с дребнотемия.  :blink:

Чисти отношения не може да има със завоалирани мотиви.
Не ми пречи никой в този форум и не ме смущава, нищо че не ме е извисила любовта.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Март 01, 2011, 08:57:28 pm »

Чисти отношения не може да има със завоалирани мотиви.
Не ми пречи никой в този форум и не ме смущава, нищо че не ме е извисила любовта.  :blink:

Нямам завоалирани мотиви към Танина или 123. Казах каквото мисля.
Ако ти имаш към мен мотиви -кажи си ги.
А Любовта ще те извиси някой ден, няма как... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Март 01, 2011, 09:01:58 pm »

Няма как да имам мотиви, та чак завоалирани, към нещо толкова прозрачно.
Благодаря за пожеланията, но се надявам да ме извиси до малко по-различно състояние.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Март 01, 2011, 09:03:49 pm »

Благодаря за пожеланията, но се надявам да ме извиси до малко по-различно състояние
.  ;D

Ясна си като бял ден.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Март 01, 2011, 09:08:54 pm »

Благодаря за пожеланията, но се надявам да ме извиси до малко по-различно състояние
.  ;D

Ясна си като бял ден.

Между впрочем всички сме ясни като бял ден и в същността си сме бели..., само понякога някое облаче на собствените ни страхове и проекции замъглява хоризонта.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците