Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26156 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #60 -: Март 24, 2010, 10:53:26 am »
 Според мен трябва да даде началото на светването още през тази година. През 2012 в солара има Сатурн в 5 сол. дом и точен съвпад на соларна Луна и нат. Юпитер. Но и август 2011 е интересен - тогава има съвпад на транзитен Юпитер с прогр. Слънце, транзитен Марс е в съвпад с нат. Луна, дирекционен Юпитер и лунарен асц. на куспидата на 8 нат. дом. Не може още като го срещне и да хукнат към гражданското.  ;D Трябва време, за да се развие тази връзка и през следващите 2-3 години ще си дойде всичко на мястото. През 2011 са акцентирани 1/7 и 3/9 домове, а през 2012 - сол. асц. е на куспидата на 8 дом, а сол. МЦ е в съвпад с нат. Марс - упр. на 5 дом. и другите подробности, написани в началото на поста.

P.S Слънчевото затъмнение на 21 юни 2011 в Близнаци попада в натален 7 дом, в съвпад с нат. Амур.  ;) Прави тригон с наталния Плутон, с транзитния Сатурн и прогресивния МЦ. Това са сериозни предпоставки за създаване на семейство и деца. МЦ от картата на Слънчевото затъмнение е в съвпад с нат. асц. в Скорпион, а Юпитер в съвпад с Хирон в 5 дом.   
« Последна редакция: Март 24, 2010, 11:25:24 am от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 24, 2010, 11:38:15 am »
Такааааа.....Лили, между 15 и 20 април тази година имаш много интересни аспекти и ще се радвам да споделиш какво се е случило в този период.

Един астролог ми прави ректификация по примарни дирекции и също ми спомена тази дата, т.е. около 20 април. Вече всичко зависи доколко са точни минутите и секундите. Краят на май също ми бе посочен като благоприятен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #62 -: Март 24, 2010, 11:54:06 am »
Такааааа.....Лили, между 15 и 20 април тази година имаш много интересни аспекти и ще се радвам да споделиш какво се е случило в този период.

Един астролог ми прави ректификация по примарни дирекции и също ми спомена тази дата, т.е. около 20 април. Вече всичко зависи доколко са точни минутите и секундите. Краят на май също ми бе посочен като благоприятен.  :blink:

На мен също ми мина през ум за правената ти ректификация и ако успеем да предвидим точните периоди, ще разберем дали е точен часа. Но дори и да не ги уцелим, убедена съм, че в следващите 3 години и според мен стартирайки още от тази година, започваш нов и по-успешен цикъл. Описах доста неща, надявам се да съвпадне с виждането на другите. Ще се радвам да прочета още мнения.  :88:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Март 24, 2010, 11:58:06 am »
Значи все пак си говорим за догодина за нещо по-сериозно във връзка с любовните взаимоотношения.

Ще се съсредоточа сега върху настоящето. До след месец от рождения ден наистина има вероятност за нещо интересно - пътуване или радостна новина.
Следва... :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #64 -: Март 24, 2010, 12:06:27 pm »
Е, да де, ама аз вече написах в по-предишен пост, че мъж не се лови от вратата за краката, а се иска време за развитие на връзката. А според мен нова връзка /или преобразуване на започнала и по-рано такава, заради съвпада на прогр. Венера и дирек. Марс/ трябва да има още през тази година. Но може и да е била само чисто сексуална, а тази година да се появи баш мъжа на живота й. Иска се много време, за да се проследят точно събитията по време. Но за Лили гола в мъжката баня влизам.  :57: Трябва да се разглеждат слънчевите затъмнения през годините, както и новолунията месец по месец. Пък после защо правените прогнози от някои астролози са копипейст. Ми, то си е къртовски труд, пък ако може и за 30-40 лв пълен рожден хороскоп.  :29: :93:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #65 -: Март 24, 2010, 12:10:15 pm »
Това са няколко варианта предположения. Много общо звучи.

Развитие на съществуваща връзка и аз допускам, че е възможно през тази година. Това и в солара го има. Някак си този солар го усещам като продължение на предишния, без много нови фрагменти, привършване, полагане на основа за следващи.   

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #66 -: Март 24, 2010, 12:19:15 pm »
Това са няколко варианта предположения. Много общо звучи.

Аз мога толкова. Който може да предположи още по-конкретно кой и кога,моля. Сега е момента. Но дотук не виждам нищо конкретно и подплатено астрологично написано.  :-\

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #67 -: Март 24, 2010, 12:25:55 pm »
мъж не се лови от вратата за краката, а се иска време за развитие на връзката

По този повод се сетих за едни приятели, които се ожениха 1 месец след като се запознаха, после им се роди дете и станаха нормално семейство. Това се случи преди 11 години и те продължават да са заедно.

Но не знам кой кого е ловил за краката  :blink:, примерно може ли мъжа да залови жената за краката и да не е нужно много време да се развива връзката? Шегувам се  :blink:

Ако резултат е желан и прави щастливи двама души, има ли значение кой кого?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #68 -: Март 24, 2010, 12:28:39 pm »
  Аз мога толкова. Който може да предположи още по-конкретно кой и кога,моля. Сега е момента. Но дотук не виждам нищо конкретно и подплатено астрологично написано.  :-\

Ми то се иска кураж и опит
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Март 24, 2010, 12:29:02 pm »
Що?! Всеки, който се включи каза мнението си по свой начин и форма на обяснение.
Мисълта ми беше, че ти даваш няколко варианта, а в началото твърдиш, че си на обратното мнение за нещо ставащо догодина. Да не задълбаваме, извинявам се, ако съм поставила преценката ти под съмнение - не става дума за това, но както и да е.  

Аз ще напиша и още малко по солара за тази година.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #70 -: Март 24, 2010, 12:34:51 pm »
Ако прочетеш всичките ми постове,ще видиш какво съм написала както за тази година, така и за следващите 2. Ясно и подробно съм описала всичко, което виждам за брак и любов и то набързо, защото трябва и да работя все пак.  :blink:
« Последна редакция: Март 24, 2010, 12:40:00 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #71 -: Март 24, 2010, 12:38:08 pm »
мъж не се лови от вратата за краката, а се иска време за развитие на връзката

По този повод се сетих за едни приятели, които се ожениха 1 месец след като се запознаха, после им се роди дете и станаха нормално семейство. Това се случи преди 11 години и те продължават да са заедно.

Но не знам кой кого е ловил за краката  :blink:, примерно може ли мъжа да залови жената за краката и да не е нужно много време да се развива връзката? Шегувам се  :blink:

Ако резултат е желан и прави щастливи двама души, има ли значение кой кого?

То и майка ми и баща ми са се оженили за 1 седмица, но при всеки е различно. Все пак има натални предпоставки във всеки хороскоп. А тук не сме наблягали на наталните сигнификатори на любовта,брака и децата съвсем умишлено.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Март 24, 2010, 12:57:32 pm »
Ако ще се дърлите и в моята тема, не ви ща прогнозите.  :P :P :P
Шегувам се.  :blink: Но тъкмо споделих, че много ме радва хармоничната /напоследък/ атмосфера във форума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #73 -: Март 24, 2010, 01:26:55 pm »
Аз съм от куражлиите  ;D - няма какво да доказвам знам ли или не знам нещо относно астро въпросите  :P
Това все пак са само тенденции за нещо по-интересно в емоционалната сфера, а в предстоящия солар не ги виждам. Не се притеснявам да изказвам предположения, защото е просто предположение, а и сме само хора. Моето мнение по въпроса го споделих, ако все пак часа е точен, визирам този Плутон около АЦ и предстоящ съвпад на МЦ към натален Плутон. Соларите са по-сериозни 2011 и нататък в тази насока, а предстои на дир. Венера да направи съвпад с Юпитер, а дир. Юпитер с Луна. Опитът ми със съвпад Луна/Венера в разглежданите от мен карти, е бил - емоционална връзка, любов. 2011/2012, когато в солара го има този съвпад, даже Луната от мунданния съвпад е в съвпад с наталния Юпитер, дир. й възли са на този мидпойнт Луна/Венера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Март 24, 2010, 01:34:37 pm »
В интерес на истината, в тазгодишния си солар не виждам кой знае каква динамика, вече го споделих. И ми се струва, че предстои една сранително спокойна, рутинна година. Особено като се има предвид, че прогресивната Луна се намира в знака Дева и до края на престоя й там не предстоят никакви /мажорни/ аспекти. Непосредствено преди да напусне знака ще направи тригон с нат. Юпитер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Март 24, 2010, 02:47:36 pm »
В тазгодишния солар смятам, че ще подготвяш почвата за една бъдеща основа, на която да стъпиш.

Ще има раздвижване в социалните контакти, но като цяло ми се струва, че ще продължава да се чувства известно отдръпване от обществото и това ще ти помогне да се съсредоточиш върху духовните си занимания, по-задълбочено и по-активно влагане на енергия в тази сфера.
 На дневен ред ще бъдат проблеми от финансов характер, нищо по-особено от преди може би, с които ще се налага да се справяш и ще носят дребни неприятности. Ще ги мислиш, ще се целиш към стабилност, по-сериозна от досегашната.   
 Доходите ти сякаш отново се очертават да бъдат от посредническа дейност.

Може да стигне до теб новина от дома или средата, която си обитавала като малка, т.е. от родното ти място.
Струва ми се ще има повече удовлетвореност в семейните отношения, поводи за радост в дома, промяна по вида му например, твои творчески решения.
 Ще се посветиш окончателно на астрологията, ако тя е любимото ти занимание, което предполагам.  :blink: Може да изскочат допълнителни възможности в това отношение от партньори или съмишленици. Ще бъдеш оценена от влиятелни личности и ежедневните ти занимания, рутинните, да придобият нов статут.

Надявам се да нямаш грижи по домашните любимци, новопоявили се особено, тъй като знам, че не го желаеш, но допускам и се питам дали солара не е започнал да действа вече?
Това как може да бъде установено...? Все ми се струва, че е така. Незнам защо, но по дребни детайли си правя този извод.
 Предполагам задълбочаване на съществуващи отношения. Те може и да се превърнат в нещо като сътрудничество.
Още потвърждения виждам за разширяване на интереса ти към окултните науки и контакти с чужденци, съвместна дейност, пътувания.
 Ще създадеш полезни контакти и връзки, изглежда ще получаваш обществена подкрепа в своите намерения и планове, а дори и тайна подкрепа, от скрити покровители. Като цяло тази година е благоприятна за интелектуални търсения и придвижване към по-високи хоризонти. Ще бъдеш по-инициативна в личен план, към твоите стремежи.

Чувствата ще подложиш на анализ. Любовно общуване може и да има, но то да е във вид на комуникация на разстояние, по телефон, писма. Соларен Меркурий в 5-ти дом в съвпад с Венера. По-скоро ми изглежда като разговори за любов, а в този солар не съзирам нещо знаменито и ново, което да те спре на пътя. Както споменах по-рано, ако случайно се появи такава афера, да е свързана с работното място или човек с по-ниско положение и по-млад. Но нещо не я виждам тази вероятност да се случи в реала.

И като край изглежда, че ще бъде успешен, особено що се отнася до духовното развитие, активността по тези дела.  :blink:                   

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #76 -: Март 24, 2010, 02:56:52 pm »
В интерес на истината, в тазгодишния си солар не виждам кой знае каква динамика, вече го споделих. И ми се струва, че предстои една сранително спокойна, рутинна година. Особено като се има предвид, че прогресивната Луна се намира в знака Дева и до края на престоя й там не предстоят никакви /мажорни/ аспекти. Непосредствено преди да напусне знака ще направи тригон с нат. Юпитер.

Цитат
Скарлет: имаш и тригон на прогресивна Луна с дирекционна Венера, която към края на ноември и началото на декември 2010 прави тригон и с нат. Юпитер в 7 дом

Вече споменах, че виждам в солара за 2010 тригон на соларен Марс - управител на 5 дом и съуправител на асц. към Слънцето-упр. на 9 дом. Може пък тази любов да е с човек, различен от твоя произход /да го наречем, тъй като ти си родена извън БГ/. За мен това е предпоставка за година, с много динамика в любовните отношения. Още повече, пак ще се повторя, но за мен в солара има съвпад на соларна и натална Венера - на 3 градуса една от друга.....ша ма извинявате,мола.  :P При това тя е в 5 соларен и натален дом. И на това ли му викате липса на динамика? Динамика ще има, ще има и дай си ми куклите, на ти си парцалите,ама за това няма да приказваме. Търсим основните събития,нали така?  :blink: И не доказване на нечии възможности е целта на темата, а подарък, който да те направи щастлива. Няма от какво да се плашат всички. Анализирайте както досега сме го правили на всеки във форума. Абстрахирайте се от факта,че това е картата на Лили и толкоз.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #77 -: Март 24, 2010, 03:00:52 pm »
В интерес на истината в тазгодишния ми солар няма нищо интересно, изключая опозицията на сол. Луна към нат. Марс. Соларните ъгли повтарят наталните. Аспекта Луна/Марс го тълкувам като раздвижване в професионален план може би, макар че все още не съм тръгнала активно да си търся работа. В смисъл работя си у дома, но общо взето на това поприще е пълна стагнация.

едно внезапно влюбване ще те накара да разцъфнеш- уран на к5- соларен. сатурн отсреща мъдро и строго ще следи урановата енергия. според мен е много важно , да спреш да критикуваш и анализираш мъжете....,остави нещата отдай се на чувствата , бъди спонтанна в отношенията с мъжете- този солар дава тази възможност и най-вече живей за мига!
иначе , още миналата година в несебър на сладка приказка си спомням ,какво ти казах и какво видях в картата ти. вероятно и ти го помниш :blink: ;)
36-та ти година е ключовата година в живота ти и ..... ще ставам кръстница на момиченце. нали така беше?! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #78 -: Март 24, 2010, 03:01:59 pm »
По този солар тук Венера е в 6 дом и затова аз така я разглеждам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #79 -: Март 24, 2010, 03:07:11 pm »

36-та ти година е ключовата година в живота ти и ..... ще ставам кръстница на момиченце. нали така беше?! :blink:

На две момченца,моля, на две.  ;D Видях,че Венера по този солар е в 6 дом, но не е въпроса в това, а в съвпада на двете Венери. Може пък да има служебен контакт с въпросния господин или покрай работата да се запознаят. Това го има заложено и в натала - Венера управлява 6, 7 и 11 домове. А честно казано, аз бих предпочела да не е брак с подпис, а само съжителство на семейни начала.