В тазгодишния солар смятам, че ще подготвяш почвата за една бъдеща основа, на която да стъпиш.
Ще има раздвижване в социалните контакти, но като цяло ми се струва, че ще продължава да се чувства известно отдръпване от обществото и това ще ти помогне да се съсредоточиш върху духовните си занимания, по-задълбочено и по-активно влагане на енергия в тази сфера.
На дневен ред ще бъдат проблеми от финансов характер, нищо по-особено от преди може би, с които ще се налага да се справяш и ще носят дребни неприятности. Ще ги мислиш, ще се целиш към стабилност, по-сериозна от досегашната.
Доходите ти сякаш отново се очертават да бъдат от посредническа дейност.
Може да стигне до теб новина от дома или средата, която си обитавала като малка, т.е. от родното ти място.
Струва ми се ще има повече удовлетвореност в семейните отношения, поводи за радост в дома, промяна по вида му например, твои творчески решения.
Ще се посветиш окончателно на астрологията, ако тя е любимото ти занимание, което предполагам. :blink: Може да изскочат допълнителни възможности в това отношение от партньори или съмишленици. Ще бъдеш оценена от влиятелни личности и ежедневните ти занимания, рутинните, да придобият нов статут.
Надявам се да нямаш грижи по домашните любимци, новопоявили се особено, тъй като знам, че не го желаеш, но допускам и се питам дали солара не е започнал да действа вече?
Това как може да бъде установено...? Все ми се струва, че е така. Незнам защо, но по дребни детайли си правя този извод.
Предполагам задълбочаване на съществуващи отношения. Те може и да се превърнат в нещо като сътрудничество.
Още потвърждения виждам за разширяване на интереса ти към окултните науки и контакти с чужденци, съвместна дейност, пътувания.
Ще създадеш полезни контакти и връзки, изглежда ще получаваш обществена подкрепа в своите намерения и планове, а дори и тайна подкрепа, от скрити покровители. Като цяло тази година е благоприятна за интелектуални търсения и придвижване към по-високи хоризонти. Ще бъдеш по-инициативна в личен план, към твоите стремежи.
Чувствата ще подложиш на анализ. Любовно общуване може и да има, но то да е във вид на комуникация на разстояние, по телефон, писма. Соларен Меркурий в 5-ти дом в съвпад с Венера. По-скоро ми изглежда като разговори за любов, а в този солар не съзирам нещо знаменито и ново, което да те спре на пътя. Както споменах по-рано, ако случайно се появи такава афера, да е свързана с работното място или човек с по-ниско положение и по-млад. Но нещо не я виждам тази вероятност да се случи в реала.
И като край изглежда, че ще бъде успешен, особено що се отнася до духовното развитие, активността по тези дела. :blink: