Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26070 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #180 -: Март 23, 2011, 09:18:59 pm »
Благодаря, Аурорче.  :blink:
Дано да го има това раздвижване, че след толкова време застой наистина има нужда от промяна изоснови, да изляза от тази летаргия. Сега се насочих към разширяване на професионалните ангажименти, все по някакъв начин трябва да го отрабтя този пълен втори дом в солара.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #181 -: Март 23, 2011, 10:10:11 pm »
Лили,  мислиш ли че ти е ректифицирана картата удачно? питам, защото  наскоро установих, че моята се мести с 4-5 гр, което в минути е доста? и май така се виждат събитията по дирекции и прогресии .. иначе го карах само на транзити?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Март 23, 2011, 10:12:42 pm »
Честно казано, по ме устройваше първоначалният час, тези 3-4 минутки по-късно дават разминаване в някои варги. Не съм и забелязала ректифицираната карта да работи по-добре, макар че МС минава с градус напред и би трябвало съвпадът му с Плутон да дойде година по-рано. Поживьом - увидим.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #183 -: Март 24, 2011, 01:27:41 pm »

тежките транзити направиха максимум злини от това, което можеха да направят, изплюха си отровата непосредствено след ингреса в кардиналните знаци, за Сатурн и Плутон говоря. И сега отзвучава, но много се проточи това отзвучаване, ще ми се вече някакво ново начало...

максимум злини , сега максимум време да се възтановиш  и да осмислиш нещата :-\
когато си готова ще се отприщи,отровите са им от бавно действащите, чистиш се дълго,но пък ставаш резистентен към следващи максимуми ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Март 24, 2011, 07:13:09 pm »
Еми дано си права.  :blink:
Гледам как ги тресе сега кардиналните, а при мен е отминало вече, освен ако не е затишие пред следващия голям трус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #185 -: Март 25, 2011, 03:25:54 am »
Лили,  мислиш ли че ти е ректифицирана картата удачно? питам, защото  наскоро установих, че моята се мести с 4-5 гр, което в минути е доста? и май така се виждат събитията по дирекции и прогресии .. иначе го карах само на транзити?

:08: съгласна ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #186 -: Март 26, 2011, 04:16:30 pm »
Да не съм голословна и някой да си помисли, че използваме кристални топки, ще се обоснова защо мисля така и ще добавя някои неща:

За професионалното поприще:
Слънчевото затъмнение от юни ти попада в 7 дом и аспектира Сатурн в 9. Меркурий от затъмнението ти е в съвпад с Юпитер в 7 - У2, а про Луна квадратира наталното си положение. Съществува възможност да започнеш публицистична дейност, преподаване, но да е свързано със съдружие. Опозицията на дирекционно Слънце в 6 към Уран може да те подтикне към някакъв нов вид дейност (по 9 дом, Лъв интерсептиран в девети и по трети - интерсептиран Водолей). 

За лИбов:
Тази година в солара изгряваща Венера в съвпад с Нептун
2012 - соларни Венера и Луна съвпад в 7 натален дом - там има и дирекция.
Сл. затъмнение от май 2012 ти попада в 7 дом. Транзитен Уран ти е в съвпад със Слънцето и е на К5.

За дете:
 - 2013/14 г.
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 04:52:04 pm от Asol »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #187 -: Март 26, 2011, 05:21:52 pm »
охо, уран съвпад слънце= любов ( в зависимост от другите констелации за дължината), но си е връзка и често връзки, влюбване, разлюбване, смяна- ще има сериозно раздвижване на този фронт; обикновено това става от страна на желаещите към теб  и то по един доста натрапващ се начин :-[
сега от влизането на уран в овньо трябва да има някакви индикации, че и другия пол съществувал?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Март 26, 2011, 07:19:22 pm »
Благодаря.  :blink:
Поживьом - увидим, засега не виждам някаква промяна да се задава... После ще ви кажа на ушенце дали са се сбъднали прогнозите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.