Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26092 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Подарък-прогноза за Лили
« -: Март 23, 2010, 11:28:15 am »
 ;D

Тъй де, изпросих си аз най-накрая хороскопче от съфорумци, след като оревах орталъка за правената ми наскоро...  :-\ хм, прогноза. Отгоре на всичкото нищо не се споменава за Принца в нея. Да! Всичко друго щях да прежаля! Но това ме хвърли в дълбок размисъл.  :41:
Та който иска да ми прави подарък за р.д.-то, мога да дам данните.

И ще си чакам подаръка.  А от мен виртуална черпня. :88:

« Последна редакция: Март 23, 2010, 02:45:33 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #1 -: Март 23, 2010, 11:33:56 am »
Благодаря.  :blink:

Само ще ви помоля да не ги цитирате, не че са голяма тайна де.
Надявам се, че другата рожденичка няма да се почувства ощетена, а и вече й погледнах хороскопа и й казах, каквото там имаше за казване.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2 -: Март 23, 2010, 01:50:55 pm »
Умишлено като за начало не съм сложила карта, за да може всеки да си ползва удобна за него програма.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Март 23, 2010, 02:06:14 pm »
Чини ми, се че на солара 2011/2012, ще ни каниш да тропаме хорце  :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 23, 2010, 02:08:33 pm »
Мда, и аз като го гледам, тогава се очертава нещо интересно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Март 23, 2010, 02:14:28 pm »
И според мен тогава е по-вероятно да се случи нещо по-разтърсващо в любовен план, отколкото през тази година.

Много ми е любопитен този точен съвпад на прогресивна Венера, дирекционен Марс на малко от К5. Може би още не действат, но ще.  :blink: Отлепили са се от Слънцето обаче. И какво - нищо ли?! Като се има предвид, че Слънце управлява заключен 9 дом, няма да е любовно събитие, а творческо при това астро.  :P Както стана ясно най-сетне ти се яви тази идея.

Когато имам време ще продължа и ще посочвам кое ми прави впечатление - без вълнения, моля. И само да допълня, че моята прогноза не е с претенция да бъде сериозна, а просто опит в тази насока. Тия неща тя и сама ще ги види, които бодат очите и времето ще покаже кое и как ще се случи. 
« Последна редакция: Март 23, 2010, 02:34:33 pm от sunrain »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6 -: Март 23, 2010, 02:27:48 pm »
Ако ще правим сериозни прогнози, желателно е всеки да се обоснове астрологично. Щото аз пък съм на друго мнение.  :P

В астро ком може да се направи само солар отделно с координатите на Варна. Освен да кача аз или авторката солара. Но Лили да каже дали може да се качи и натала, защото без него нищо не правим.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Март 23, 2010, 02:38:09 pm »
Скарлет, защо си затри темата? Всичко си имаше в нея?

Относно прогнозата на Лили - на мен ми е най-трудно да извадя нещо от карта на човек, към когото имам отношение, вярвам, че повечето от пишещите тук също не са безразлични към Лили. Всичките ми прогнози в тези ситуации са по-скоро за графата "най-добри пожелания".
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #8 -: Март 23, 2010, 02:40:47 pm »
Скарлет, защо си затри темата? Всичко си имаше в нея?

Относно прогнозата на Лили - на мен ми е най-трудно да извадя нещо от карта на човек, към когото имам отношение, вярвам, че повечето от пишещите тук също не са безразлични към Лили. Всичките ми прогнози в тези ситуации са по-скоро за графата "най-добри пожелания".

Ами, затрих я, защото вече имаше открита такава и не е етично, след като съм пуснала темата втора, да я оставям. Очаквам автора да я дирижира и да качи карти, за да прогнозираме.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Март 23, 2010, 02:43:24 pm »
Скарлет, виждам, че имаш време, така че защо не качиш карта? Аз ще мога по-късно, така, че да не ви бавя.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Март 23, 2010, 02:47:18 pm »
Например тоя Нептун върху ИЦ в солара отдавна го мисля. Според вас какво може да означава?
Няма начин да ми се наводни домът, това го изключвам от списъка с възможите варианти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Март 23, 2010, 02:52:15 pm »
 Според мен ще имаш промяна в дома (Юпитер и Уран в 4 дом).
Соларна Луна в точен съвпад с МЦ - може и да смениш попрището.
Възможно ли е да се преместиш?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #12 -: Март 23, 2010, 02:56:00 pm »
Малко ли е Слънцето в 5 соларен дом, в тригон със соларен Марс-управител на 5 дом? Вие може и да не приемате по-широки орбиси, но за мен и соларната Венера е в съвпад с наталната, успоредно с натален Хирон. И нещо друго - като построя солара с координатите на Варна и с рождения ти час, Венера е в 5 соларен дом, а Слънцето - в 4 дом. Соларен асц. на 25 гр. и 57 мин.
« Последна редакция: Март 24, 2010, 11:35:00 am от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Март 23, 2010, 02:57:25 pm »
Засега няма как и няма къде да се местя...
Намислили сме един козметичен ремонт във фамилното жилище, но няма да е кой знае какво. Едната спалня трябва да се пребоядиса и евентуално да се направи изолация. Там стояха малките кучета и няма да казвам в какво състояние бе преди тях и след тях.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Март 23, 2010, 03:06:51 pm »
Слънце в соларен дом за мен не е никакъв фактор, защото то на всеки солар си е там. А сега видях, че и в солара е в 5-ти...да. 

Венера в солара е в 6 дом и попадайки в 5-ти натален аз го свързвам с някаква творческа работа. То не пречи едното с другото, но за другото ми се иска още потвърждения да има, за да е по-сигурно.  :blink: Освен, ако не е любов по колега - преводач.  ;D   

*

Asol

• 4140
« Отговор #15 -: Март 23, 2010, 03:14:15 pm »
Не е достатъчно, я Синухе да си каже за неговия солар, дето всичкия май камънак му е там доколкото си спомням.
Ще се обоснова астрологично. В солара за 2011/2012 има мунданен съвпад Венера/Луна, асцендентът е Рак. По По дирекции възлите са на мидпойнт  :moo:/ :ven:, а дир.  :sun: е на мидпойнта  :jup: (У4 в 7 дом)/ :ven: (У7 в 5 дом)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #16 -: Март 23, 2010, 03:16:37 pm »
Дори и да не гледам солара, в края на месец юли и началото на август прогресивната Луна тригонира дирекционната Венера, която е в близост до десц. Прогресивната Венера и дирекционния Марс са в съвпад помежду си и с наталното Слънце в Овен. По туй същото време транзитната Венера е в съвпад с прогресивната Луна, а транзитния Юпитер е в съвпад с прогресивния Марс. Вярно е,че има доста предизвикателни аспекти - опозе на транзитен към прогресивен Марс, както и съвпад на транзитен Уран с него,обаче като изключим разходящата квадратура на натални Юпитер и Марс, Марс в натала има само добри аспекти. А Марс управлява в натала 5 дом - любов, забавления, деца, както и асцендента.  ;) Аз съм учила, че точно предизвикателните аспекти предизвикват събитията. А когато дадена важна планета в натала има добри аспекти, а в солар,прогресии и дирекции има предизвикателен, то събитията са положителни в конкретната насока - в случая чакаме и искаме вече звуци на Менделсон. Но всеки има различни методи и средства за тълкуване.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #17 -: Март 23, 2010, 03:18:45 pm »
Не е достатъчно, я Синухе да си каже за неговия солар, дето всичкия май камънак му е там доколкото си спомням.
Ще се обоснова астрологично. В солара за 2011/2012 има мунданен съвпад Венера/Луна, асцендентът е Рак. По По дирекции възлите са на мидпойнт  :moo:/ :ven:, а дир.  :sun: е на мидпойнта  :jup: (У4 в 7 дом)/ :ven: (У7 в 5 дом)

Значи, за да се осъществи дадено събитие, поне според мен, трябва да е драснато в натала.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Март 23, 2010, 03:23:15 pm »
Понеже темата и без това е посветена на моя хороскоп, тук ще си пиша каквото ми е кеф.  ;D
Впечатлих се от готварските умения на Вещичка и вчера, като пазарувах в Пикадили, се изкуших да взема някакви сухи китайски гъби от щанда с диетичните храни. Върху опаковката пишеше, че трябва само да се накиснат за около час и директно да се консумират. Обаче ме хвана шубе и след дълги колебания все пак реших да ги сваря... Знае ли човек, с тази точна опозиция на тр. Плутон към нат. Луна в 8 дом да не взема да се гътна от ядене на гъби преди рождения си ден, че вече и гости поканих.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #19 -: Март 23, 2010, 03:30:09 pm »
Значи, за да се осъществи дадено събитие, поне според мен, трябва да е драснато в натала.  :blink:
То това ясно. Въпросът, е че човек никога не може да бъде сигурен на 100 процента какъв заек ще изскочи.

Понеже темата и без това е посветена на моя хороскоп, тук ще си пиша каквото ми е кеф.  ;D
Впечатлих се от готварските умения на Вещичка и вчера, като пазарувах в Пикадили, се изкуших да взема някакви сухи китайски гъби от щанда с диетичните храни. Върху опаковката пишеше, че трябва само да се накиснат за около час и директно да се консумират. Обаче ме хвана шубе и след дълги колебания все пак реших да ги сваря... Знае ли човек, с тази точна опозиция на тр. Плутон към нат. Луна в 8 дом да не взема да се гътна от ядене на гъби преди рождения си ден, че вече и гости поканих.  ;D ;D ;D

;D ;D ;D