Здравей Гост

Астралните близнаци

• 67 Отговора
  • 16946 Прегледи
Re:Астралните близнаци
« Отговор #20 -: Април 07, 2010, 07:55:18 pm »
М моя мъж сме родени аз на 21.10 тои на 22.10 и въпреки че сме с 8 години разлика сме много еднакви аз съм раждана в 1.50 той в 2.00
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

missKapriz

« Отговор #21 -: Април 07, 2010, 08:08:41 pm »
Мой астрален близнак е Руши Виденлиев. Не го познавам лично, но намирам много сходни неща.

Едното да не е богата родителка? ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #22 -: Април 19, 2010, 10:32:11 am »
 ;D ;D ;D за съжаление, тук се разминаваме, въпреки че майка ми е от богато семейство, но в сравнение с неговата си е направо беднячка!
 Приличаме си по това, че и двамата сме творчески натури!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #23 -: Април 19, 2010, 11:42:35 am »
Партньорът ми има "астроблизнак" - преди време бях пускала картата му мисля в темата за безбрачието или многобрачието, не помня вече. Родени са с няколко часа разлика в един и същи град. Запознали са се в казармата :-[. И оттогава са приятели. Всъщност са доста различни и по различен начин изживяват планетните си конфигурации. Сравнението между тях ме накара да осъзная значението на домовете. И, индиректно - да се захласна по джйотиш, защото там акцентът е върху "по-малки" сегменти от картата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Април 19, 2010, 11:48:29 am »
познавам  момиче родено на моята дата и година ( като боя по- скоро мязаше на моя асц ;D)- имаме доста общи черти, но честно казано  не намирам особена прилика в характерите, тя отдавна има семейство и доколкото си спомням имаше доста явно отношение към парите и мъжете с такива
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #25 -: Април 19, 2010, 12:56:48 pm »
  Имам две приятелки родени на една и съща /племенникът ми също/  дата. Разликата е 9 години, освен съвпадът на Слънцата, имат съвпад и на Лилитките и възлите, но СЛВ с ЮЛВ....Еднаквото и при двете е че в момента и двете страдат от психично заболяване. Едната е с агарофобия и панически атаки, а другата е с маниакална депресия...Не съм изследвала, кой транзит или не знам кво си там е отключило заболяванията. Но горе-долу се разболяват на една и съща възраст - на 32 години....
  Познавам мой астро-близнак, малко по-голям от мен - имаме доста сходни черти -  дребния ръст, дипломатичност и афинитет къв чужди езици....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Април 19, 2010, 01:39:16 pm »
Мой астрален близнак ...Берлускони ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #27 -: Април 19, 2010, 02:42:17 pm »
Като си гледам астралните близнаци, започвам да се съмнявам и в деня си на раждане ;D

*

holanda

« Отговор #28 -: Април 19, 2010, 08:46:36 pm »
моя астро близнак е по-голям с 1 час от мен като сме се раждали в същата болница,след време учехме в същия клас,но никога не проявих интерес да го опозная.Явно да си мъж Везни с асц Везни не е особена благодат,защото въпросното момче беше срамежливо,боязливо,вярно..имаше потенциал за динамични спортове и това единствено го приобщаваше към 'момчетата''.Освен това заекваше и момичетата се закачаха с него,хващайки се за несполучливия му външен вид :rolleyes: :rolleyes:.Аз пък-женския му вариант ;D,доста умело поддържах амплоато си на 'мацка'' и успявах в училище ;).Явно тази деликатност и женственост на подчертаната Везна му е създавала сериозни проблеми в интеграцията на 'анимуса'' в себе си.Не съм го виждала от завършването на основното,но доколкото знам си е същия срамежливец... ;) 

« Отговор #29 -: Юни 05, 2010, 07:54:32 am »
В Уикипедия можете лесно да откриете най-известните си астрални близнаци.
Това са моите.

и дъщеря ми е родена на тази дата ;D

ето ги мойте

http://bg.wikipedia.org/wiki/2_%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #30 -: Юни 12, 2011, 09:12:55 pm »
Вдигам темата, предлагайки добър начин да откриете много свои рождени и астроблизнаци, както и шанс за опровергаване или потвърждаване на астрологията. ;)

1. С програмата Z-Info генерирате за рождената си дата всички възможни валидни ЕГН комбинации за мъже и жени - най-напред за вашата област, след това по желание и за други. Първите шест цифри разбира се ще съвпадат с вашите, само последните четири ще са различни. Още една възможност е да търсите по различни формати на датата в Google, евентуално съобразени с използваните в определен сайт и ограничени до него. Пример:

15 february 1976 site:netlog.comроден 9 март 1987 site:sladur.com
2. От портала на НАП проверявате всяко ЕГН за здравна осигуровка, с което научавате имената на човека. Ще се натъкнете и на празни ЕГН комбинации в зависимост от броя раждания за региона, запълнили ЕГН кодовете. Ако два - три поредни номера в нарастваща посока са празни, можете да спрете с търсенето за областта.

3. Търсите където сварите, преди всичко в Интернет. Много е вероятно да намерите доста от имената във Facebook. По-популярните имена са много на брой, което може да утежни работата ви, но колко ще ви е гъсто ситото решавате вие. Не за всички регистрации са видими град, област и рожден ден, при което възможностите са да проверите дали на стената на човека има поздрави и активност на рождената му дата, както и да огледате повечето му приятели от кой град са.

4. Гарантирано ще имате няакъв успех - поне 10 - 20 българи би следвало да можете да намерите във Фейсбуук. Също така проверете и чуждестранни групи с вашата рождена дата - там често хората споделят през коя година са родени. Разбира се, някои хора изобщо нямат присъствие в интернет или то е много ограничено, така че те трудно биха могли да бъдат достъпени по този начин.

5. Ако контактът е успешен, след като сте се представили за хахото, търсещ родени на неговата дата, следва опознаване, засичане на рожден час, характер и вкусове, някои важни събития в живота. Споделете находките си.  ;D
« Последна редакция: Юни 12, 2011, 10:17:02 pm от Kelvin »

« Отговор #31 -: Юни 13, 2011, 01:00:39 am »
Аз не вярвам много в сходствата на така наречените астрални близнаци.
Имам реален брат близнак, и въпреки че сме родени в един ден, година, израснали сме в едно семейство при еднакви условия, сме твърде различни. Различни са интересите ни, разбиранията за света, начина по който протича живота ни...
Сигурно има и някои сходни неща, но основните са различни.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #32 -: Юни 13, 2011, 01:21:12 am »
Зависи какво имаш предвид. Но липсата на фундамент от сходни качества и тенденции при еднакъв натал плюс още два - три фактора са минималните достатъчни пирони за ковчега на астрологията и заклеймяването й като псевдонаука окончателно. :)

*

AH

• 2201
« Отговор #33 -: Юни 13, 2011, 01:34:10 am »
Зависи какво имаш предвид. Но липсата на фундамент от сходни качества и тенденции при еднакъв натал плюс още два - три фактора са минималните достатъчни пирони за ковчега на астрологията и заклеймяването й като псевдонаука окончателно. :)

Астрологията съществува от толкова дълго време – допускаш ли, че няма отговор на всякакви подобни въпроси или си в закачливо настроение:)

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #34 -: Юни 13, 2011, 03:39:24 pm »
забавно е това с астралните близнаци - погледнах в уикито и в астро-кома смешно ми стана, повечето родени на моята дата или са художници (или поети, писатели) или диктатори  :rolleyes: и военни  ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #35 -: Юни 13, 2011, 08:26:04 pm »
Fairy, не е достатъчно да е роден на същата дата - трябва да е по същото време и в същата област или поне доста близка. :)

Предполагам, че АН също е в закачливо настроение, защото колкото популярно, толкова и погрешно е схващането, че след като нещо съществува отдавна, значи всичко с него е наред. А широката разпространеност на едно мнение не го прави вярно. :) Разбира се, че астрологията има отговори на тези въпроси, но това не ги прави верни. Много от тях са от типа на лежерни свободни съчинения. Интересното при занимаващите се с астрология е умението им да напластяват различни замазващи обяснения на изключенията, а после и на изключенията от изключенията, когато системата се издъни. Ала никога не подлагат на съмнение коректността на самата система.
В истинската наука дадени зависимости или работят, или не работят. Когато нещо не е сигурно, то може да е само хипотеза и не се афишира с лека ръка. Ако казва, че при наличие на точни рождени данни наталът може и да не съответства на качествата на личността, астрологията се самоизключва и самоумаловажава, след като именно наталът е нишката й към личността.

*

holanda

« Отговор #36 -: Юни 13, 2011, 09:56:30 pm »
Ако казва, че при наличие на точни рождени данни наталът може и да не съответства на качествата на личността, астрологията се самоизключва и самоумаловажава, след като именно наталът е нишката й към личността.

тъй то :)

*

AH

• 2201
« Отговор #37 -: Юни 13, 2011, 11:05:30 pm »
Предполагам, че АН също е в закачливо настроение, защото колкото популярно, толкова и погрешно е схващането, че след като нещо съществува отдавна, значи всичко с него е наред. А широката разпространеност на едно мнение не го прави вярно. :) Разбира се, че астрологията има отговори на тези въпроси, но това не ги прави верни. Много от тях са от типа на лежерни свободни съчинения. Интересното при занимаващите се с астрология е умението им да напластяват различни замазващи обяснения на изключенията, а после и на изключенията от изключенията, когато системата се издъни. Ала никога не подлагат на съмнение коректността на самата система.
В истинската наука дадени зависимости или работят, или не работят. Когато нещо не е сигурно, то може да е само хипотеза и не се афишира с лека ръка. Ако казва, че при наличие на точни рождени данни наталът може и да не съответства на качествата на личността, астрологията се самоизключва и самоумаловажава, след като именно наталът е нишката й към личността.

Вярно, в закачливо настроение съм:)
Иначе, или нямаше да реагирам на провокацията, или щях да ти съдействам за изследването:)
А то е сериозна хамалогия, без кой знае какво практическо приложение:)
Или поне аз не го виждам евентуалното практическо приложение:)  Което не значи, че не е интересно изследване:)

А не го виждам, защото установявам, че дори при един и същ човек, при това мислещ , Меркурий, примерно, може да има примитивна проява на моменти и човека да се придържа към банални мисловни модели,  да е убеден, че е прав и не само да не чува другите, но дори себе си да не чува:).
 А  в други моменти,  при същия човек,  същият Меркурий да се проявява на по-висше ниво, човекът да се отделя от собствените мисловни модели, и с думи или други изразни средства да управлява големи групи от хора:)
А наталът си действа и съответства на качествата на личността:)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #38 -: Юни 14, 2011, 12:01:22 am »
Зависи какво вместваш в представите си за практическо, но визиите ни тук явно се разминават. Доколко е удобно едно подобно изследване в пълното всесмислие на думата, това е друг въпрос, но че не е безинтересно - да.

"На моменти" е ключово и мисля, че съвсем не спуска "злокобна" сянка, заедно със:

Цитат

Ти го каза, а аз исках да го прочета изрично след предния ти пост, тъй като при това положение е явна импликацията при съвпадащи натали. Интегрирането на тези качества разбира се е друга плоскост - нямам предвид, че следва тези хора да интегрират по един и същ начин. Такъв пълен съвпад е невъзможен.

Във всеки случай, ако евентуално решиш да се включиш в изследването, бих го оценил и приветствал радушно. :)
« Последна редакция: Юни 14, 2011, 12:10:31 am от Kelvin »

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Юни 14, 2011, 12:38:05 am »
Зависи какво вместваш в представите си за практическо, но визиите ни тук явно се разминават. Доколко е удобно едно подобно изследване в пълното всесмислие на думата, това е друг въпрос, но че не е безинтересно - да.

"На моменти" е ключово и мисля, че съвсем не спуска "злокобна" сянка, заедно със:

Цитат

Ти го каза, а аз исках да го прочета изрично след предния ти пост, тъй като при това положение е явна импликацията при съвпадащи натали. Интегрирането на тези качества разбира се е друга плоскост - нямам предвид, че следва тези хора да интегрират по един и същ начин. Такъв пълен съвпад е невъзможен.

Във всеки случай, ако евентуално решиш да се включиш в изследването, бих го оценил и приветствал радушно. :)

Като започна някакво изследване, имам предварителна обща представа какво ще докажа или няма да докажа, както и за какво ще използвам получения резултат.
Ти какво смяташ, че ще докажеш, освен  че астрологията е псевдонаука:) – шегувам се:) – и как ще го използваш?