Здравей Гост

Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")

• 264 Отговора
  • 44846 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Синухе ме зариби с тая книга, чета и не вярвам на ушите си.
Авторът, последовател на Монро, твърди, че светът не е устроен баш така, както ние си го въобразяваме, ами малко по-иначе.
Има ВИСШИ АЗОВЕ, обаче те не са на всеки човек по един Аз, ами един Аз за много човеци. На мен описанието нагледно ми прилича на медуза с много пипала. Медузата е висшият Аз, пък пипалата са инкарнациите на Висшия Аз на земята. Ще го пиша вече ВА, да си спестя усилия, че мързелът както винаги ме мъчи.

Значи един ВА е надвремеви феномен, за него линейното земно време не значи нищо или значи точно толкова, колкото за триизмерно същество, каквото е човекът, важи един затворен квадрат. Ако има двумерни хора, за тях квадратът ще е непреодолимо препятствие, докато ние го гледаме отгоре и нищо не ни пречи да влизаме и излизаме от него, колкото пъти си поискаме.
Затова ВА има инкарнации, разпръснати из цялата времева земна полоса и те съществуват едновременно, защото за него времето не съществува.
Инкарнациите имат за цел да събират опитности за ВА и когато той е готов, си прибира всички инкарнации и става едно завършено цяло, което отпътува в други измерения.
Така погледнато, една отделна инкарнация, каквато се явяваме всички ние, не се преражда, а регресиите и прочее техники за спомени от предишни прераждания просто водят дотам, че човек усеща други инкарнации на своя си ВА.
Ние сме едновременно отделна инкарнация и своя ВА и различните инкарнации са на различни етапи на развитие.

Наскоро прочетох, че според Кабалата душите са 600 000. Това по някакъв начин на тоя етап го свързвам с ВА, ако допуснем, че душа е равно на ВА, на практика на земята съществуват 600 000 ВА - едновременни, защото всичките им инкарнации съществуват едновременно, макар и в различни времеви и географски ширини.
Телата на земята от своя страна се разделят най-грубо на инкарнации на ВА-ове, инкарнации на извънземни азове, както и тела, въплатили животински души (на любимци).

Единственото, което има значение, е собственият ВА, за който ние събираме опитности.
Така погледнато човечеството не е едно цяло, както сме свикнали да мислим, а космическо сборище, чийто последен момент настъпва (2012). Тогава всички души ще се приберат по къщичките си - животинските ще се върнат обратно в животинското царство, извънземните ще си ходят по пътя, а инкарнациите на ВА ще се приберат всеки в своя си ВА.

Сега се замислям дълбоко. Ако инкарнациите са свързани като гроздове с един ВА, то не е ли логично това да е отразено някак в хороскопа? Различните инкарнации на един и същи ВА да имат пътеводна нишка в хороскопа си и да са разпознаваеми?
« Последна редакция: Март 27, 2010, 12:35:27 pm от kaily »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Матрицата 5
« Отговор #1 -: Март 27, 2010, 09:48:00 am »
Кайли, тази тема е създадена отдавна в Мистиката  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #2 -: Март 27, 2010, 10:07:36 am »
Сюрьозно?
Аз там щото не влизам и не съм видяла.
Ама все пак аз я пуснах тук не заради новата идея, а щото ме мъчи въпросът дали инкарнациите не са свързани хороскопски.
Чисто хороскопско питане имам, иначе нямаше и да я пусна.
Щото картите нали все се разглеждат човек по човек.
А тук може би следва да се разглеждат свързано, знам ли...

« Отговор #3 -: Март 27, 2010, 12:31:44 pm »
   Кайли, промени заглавието на темата, та да не се бъркат хората четящи този форум, че тук е Мистиката  ;D ;D - астрологизирай заглавието....шегичка

*

kaily

• 5145
« Отговор #4 -: Март 27, 2010, 12:34:28 pm »
Аз го мислих това за хороскопа и как са отразени тия неща и имам някои предположения които съм споделял с Вещичка и които не съм споделя в темата в Мистика ,защото са астрологични фактори.

Но в тази тема ще кажа какво мисля аз за това от гледна точка на картата,просто сега нямам време,до няколко дни ще пусна бомбата  ;D :-[

На това разчитах, че няма начин да не си мислил по тоя въпрос.
Щото ако писаното в Матрицата е верно, бомбите в астрологията трябва да са много мощни, то се обръща цялата представа за света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Март 27, 2010, 12:34:40 pm »
предложение за заглавие: ;D
матрицата 5 - проявление в натала .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")
« Отговор #6 -: Март 27, 2010, 12:54:18 pm »
   Което, ще рече че всички главни участвуващи тук, трябва да са изчели книгата. Ам който не е  :lol:...

*

kaily

• 5145
« Отговор #7 -: Март 27, 2010, 01:01:00 pm »
Ми който не е, аз я описах надве натри с няколко реда в началото.
Сега разбрах, че има цяла тема в Мистика по въпроса и видях, че Вещичка е попрекопирала основни неща от книгата там. Друга алтернатива е да си я прочете и четвърта алтернатива да не пише по темата. И пета последна - да не влиза изобщо ве темата и готово.

Това е цитат от Вещичка в друга тема да ги пренеса тук

Цитат
Кайли, честно моето усещане е пък за пълна анархия напоследък  Undecided  това че нещо се готви е ясно като бял ден, но нещата може би се затягат само за някои, а за други се олабват...

ако перифразирам Матрицата, то по-низшите инкарнации им се затягат преживяванията и усещанията, а напредналите се отпушват, защото добавят нюансите на останалите към себе си  Wink

някъде месец след като прочетох Матрицата, сънувах една моя инкарнация, която се канеше да абдикира /да се прибере във Висшият Аз - демек да се гътне/. аз бях една от първите жени адвокатки в Стара Англия - напориста, знаеща, дива, самостоятелна стара мома с двама алкохолизирани роднини, но въпреки това слушана в парламента. след доста обстойно обмисляне на тази инкарнация, стигнахме с Нухето до извода, че тази инкарнация е отработила моят СЛВ , който е в стрелец в 10 дом... явно доминантните препокриват финалните и като натали...  ама то това е за другата тема и определено Синухе ще го обясни по-ясно, че моят ретро Мерк ей ся ши оплете конците

Анархия и безизходица, т.е. затягане е едно и също. Нещата по земята приличат на тежко болен в последене стадий нелечим организъм.

Аз бих казала точно наобратното на теб - на по-висшите им се отпускат нещата, защото земният ред престава да съществува. На по-висшите им се затягат нещата, защото от тях се очаква да преведат ВА към новия свят, така че трябва да стегнат редиците.
Докато животинските инкарнации така и така им е за последно, са пуснати като бездомни псета необезпокоявани.

*

Helo

« Отговор #8 -: Март 27, 2010, 01:02:59 pm »
Цитат
Инкарнациите имат за цел да събират опитности за ВА и когато той е готов, си прибира всички инкарнации и става едно завършено цяло, което отпътува в други измерения.
Така погледнато, една отделна инкарнация, каквато се явяваме всички ние, не се преражда, а регресиите и прочее техники за спомени от предишни прераждания просто водят дотам, че човек усеща други инкарнации на своя си ВА.

Една екстрасенска ми каза, че тя или мъжа и получили информация, че няма прераждане. Казва се, че има, за да лъжат хората и да не се отчайват, че ще умрат завинаги.

Та, като знам вече предположението, че няма прераждане, много е лесно да се разбере защо хората имат "спомени" от предишни животи. Цялата информация за всички хора, живели на Земята се пази и на всеки могат да му се сложат "спомени" за реални личности, които са живели на Земята. Това ми напомня на фалшивите спомени, които се внушават несъзнателно под хипноза.

Цитат
Ние сме едновременно отделна инкарнация и своя ВА и различните инкарнации са на различни етапи на развитие.

В източните религии и духовни учения целта на човека е да постигне единение с Бога. Това е висшата цел. Да се откажеш от материалните връзки, докато си още жив и да се стремиш да станеш едно с Бога. Обаче на мен това единение ми се струва странно! Значи, всъщност целта е да се съединиш със своя Висш Аз, който си е отделно същество, а не Бог, Създателят!!!  :unsure: :-\ :(

Цитат
инкарнации на извънземни азове, както и тела, въплатили животински души (на любимци).

Като наблюдавам животните, някои от тях ми се струват толкова интелигентни, че като нищо може да са души на хора... така да се каже, но в животински тела.  :-\

Цитат
Единственото, което има значение, е собственият ВА, за който ние събираме опитности.

И после какво? Дали той е този, който ни помага, когато се молим?  :-\ :unsure:

Цитат
Така погледнато човечеството не е едно цяло, както сме свикнали да мислим, а космическо сборище, чийто последен момент настъпва (2012).

Това не го вярвам! Пък и нали времето  не същуствева!  :P

Цитат
Различните инкарнации на един и същи ВА да имат пътеводна нишка в хороскопа си и да са разпознаваеми?

Мисля, че хората от едно семейство са част от един Висш Аз!

Като се има предвид драстичната разлика в интелигентността на някои хора   :rolleyes: сигурно има по-интелигентни и не толкова интелигентни Висши Азове.  :P

*

Helo

« Отговор #9 -: Март 27, 2010, 01:07:21 pm »
   Което, ще рече че всички главни участвуващи тук, трябва да са изчели книгата. Ам който не е  :lol:...

Аз не съм, ама това не ми пречи да си давам мнението.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Март 27, 2010, 01:15:03 pm »
Цитат
В източните религии и духовни учения целта на човека е да постигне единение с Бога. Това е висшата цел. Да се откажеш от материалните връзки, дзокато си още жив и да се стремиш да станеш едно с Бога. Обаче на мен това единение ми се струва странно! Значи, всъщност целта е да се съединиш със своя Висш Аз, който си е отделно същество, а не Бог, Създателят!!!
Браво Хело, абсолютно точно си го разбрала. И мен това на практика ме шокира най-много от цялата визия.

Цитат
И после какво? Дали той е този, който ни помага, когато се молим?

И аз в момента точно над това мъдрувам.

Цитат
Така погледнато човечеството не е едно цяло, както сме свикнали да мислим, а космическо сборище, чийто последен момент настъпва (2012).
Това не го вярвам! Пък и нали времето  не същуствева!

Времето не съществува в петмерните измерения примерно, в нашето тримерно си съществува. После според нас 2012, според ВА - като му станат готови инкарнациите, всеки ВА си събира вересиите, демек инкарнациите пръснати из времето и пространството, става едно цяло с тях, интегрира им преживяванията и се отмахва към други измерения.

Цитат
Мисля, че хората от едно семейство са част от един Висш Аз!
Ми и мен това върло ме интересува, ама не вярвам, щото баща и майка и деца, ама бащата има свои баща и майка, които също имат свои и така са навързани изумително много хора.
А може пък цикълът някъде да се затваря вътре в рамките на няколкостотин или няколко милиона инкарнации и примерно хората да се женят и съществуват помежду си само в рамките на един и същи аз.
Друго което ми хрумна - щото авторът казва, че колкото и да се опитваш да помонеш на някой, ще стане онова, което ВА е планирал за него. Никой няма да удължи живота си с диети, защото продължителността му е програмирана още преди раждането от ВА.
Та ми хрумна Иисус нали е възкресил Лазар, глей, то вчера или оня ден ми хрумна, а днес научавам, че е Лазаровден...та за да го възкреси, значи ВА на Лазар му е позволил, а оттук следва, че ВА на двамата е един и същи.

*

Helo

« Отговор #11 -: Март 27, 2010, 01:34:31 pm »
Цитат

като му станат готови инкарнациите, всеки ВА си събира вересиите, демек инкарнациите пръснати из времето и пространството, става едно цяло с тях, интегрира им преживяванията и се отмахва към други измерения.

Върховният бог Вишну има 9 аватара - инкарнации. Понякога се инкарнира заедно с Шакти. Шива и Брахма също си имат инкарнации.

И боговете се превръщат в обикновени земни същества, които дори не си спомнят, че са богове. Даже Шива в инкарнацията си като човекоподобната маймуна Хануман е роден с необикновена сила и бива проклет от един мъдрец и забравя, че притежава силите, които е имал преди това. Според магията, само, ако някой му припомни, че притежава тези сили, само тогава ги възстановява.

В Рамаяна изрично се казва, че Рам - инкарнация на върховния Вишну е обикновен човек, макар да притежава необикновени сили, някои дадени му с помощта на мъдреците.

Цитат
Ми и мен това върло ме интересува, ама не вярвам, щото баща и майка и деца, ама бащата има свои баща и майка, които също имат свои и така са навързани изумително много хора.
А може пък цикълът някъде да се затваря вътре в рамките на няколкостотин или няколко милиона инкарнации и примерно хората да се женят и съществуват помежду си само в рамките на един и същи аз.

Всички народи са почитали паметта на предците. А по силата на егрегора или нещо друго, паметта на един народ е обща.

Паметта на един род също е обща. Общ егрегор за народа, общ егрегор за семейството. Паметта на рода се пази и преминава в следващите поколения така, както уменията да се упражнява дадена професия се предават по наследство в рода.

А така, както един Бог има различни проявления, така и един Висш Аз би трябвало да има различни проявления, които да се проявяват и в членовете на едно семейство и това да прави хората от едно семейство различни.

Цитат
Друго което ми хрумна - щото авторът казва, че колкото и да се опитваш да помонеш на някой, ще стане онова, което ВА е планирал за него. Никой няма да удължи живота си с диети, защото продължителността му е програмирана още преди раждането от ВА.
Та ми хрумна Иисус нали е възкресил Лазар, глей, то вчера или оня ден ми хрумна, а днес научавам, че е Лазаровден...та за да го възкреси, значи ВА на Лазар му е позволил, а оттук следва, че ВА на двамата е един и същи.

Каквото е писано, ще стане! Ако някой "възкръсне", значи така е било писано!

Сега е времето, когато вазкръсва природата през пролетта. Слънцето става по силно според народните вярвания. Нормално е възкресенията в митологиите, в частност в хриситянството да се случват около тази дата.  :P

« Последна редакция: Март 27, 2010, 01:40:09 pm от Hi »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #12 -: Март 27, 2010, 01:41:28 pm »
опаааааа Хело и Кайли, защо изобщо спирате до някъде - в случая вие двете спирате до ВА а  :P  разширете си съзнанието - ВА има и ти така или иначе се съединяваш с него като се гътнеш, но нещата не стигат до там  ;)

определено забелязах едно нещо в тая Матрица - авторът не говори изобщо за Бог в смисъл Абсолюта! е мамка му на вас това не ви ли прави впечатление а? щот на мен ми направи силно впечатление! щото пича което си го отрича си го отрича - там спор нема никъв, обаче нито една думичка за Абсолюта вече навява други мисли  ;)  затова се налага да се поразмислите малко  :mellow:

просто е абсурдно лично за мен, че хората от едно семейство са части от един ВА - звучи ми кощунствено...

*

Helo

« Отговор #13 -: Март 27, 2010, 01:43:37 pm »

просто е абсурдно лично за мен, че хората от едно семейство са части от един ВА - звучи ми кощунствено...

Защо?

Цитат
опаааааа Хело и Кайли, защо изобщо спирате до някъде - в случая вие двете спирате до ВА а  :P  разширете си съзнанието - ВА има и ти така или иначе се съединяваш с него като се гътнеш, но нещата не стигат до там  ;)

определено забелязах едно нещо в тая Матрица - авторът не говори изобщо за Бог в смисъл Абсолюта! е мамка му на вас това не ви ли прави впечатление а? щот на мен ми направи силно впечатление! щото пича което си го отрича си го отрича - там спор нема никъв, обаче нито една думичка за Абсолюта вече навява други мисли  ;)  затова се налага да се поразмислите малко  :mellow:

Защо му е на този, който е дал информация на автора да разкрива тайните, ако наистина това е вярно? Кой е този, който разкрива истината?

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Март 27, 2010, 01:46:07 pm »
Защото именно ВА е новото в случая, останалото си го знам, затова не се занимавам с него.
Тук съм аз, там е Бог.
Сега се поставя за първи път фигурата на групов ВА между мен и Господ и това тотално променя доста неща.
В Кабалата, която следя тук лекциите на оня пич, също се говори какво трябва да се свърши належащо, а после никое човешко същество не знае какво ще е.

Не разбирам къде е кощунството?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #15 -: Март 27, 2010, 01:47:43 pm »

Защо?

ами не знам. интуитивно се възпротивих на това  :rolleyes:  приемам го някак като да опънеш баща си  :-X :-X :-X  гнусно ми е...

Цитат
опаааааа Хело и Кайли, защо изобщо спирате до някъде - в случая вие двете спирате до ВА а  :P  разширете си съзнанието - ВА има и ти така или иначе се съединяваш с него като се гътнеш, но нещата не стигат до там  ;)

определено забелязах едно нещо в тая Матрица - авторът не говори изобщо за Бог в смисъл Абсолюта! е мамка му на вас това не ви ли прави впечатление а? щот на мен ми направи силно впечатление! щото пича което си го отрича си го отрича - там спор нема никъв, обаче нито една думичка за Абсолюта вече навява други мисли  ;)  затова се налага да се поразмислите малко  :mellow:

Защо му е на този, който е дал информация на автора да разкрива тайните, ако наистина това е вярно? Кой е този, който разкрива истината?

ами защото сега е края на времената и всичко може да се очаква и защото живеем в абсолютно свободна вселена и всеки прави каквото му скимне  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #16 -: Март 27, 2010, 01:51:24 pm »
Защото именно ВА е новото в случая, останалото си го знам, затова не се занимавам с него.
Тук съм аз, там е Бог.
Сега се поставя за първи път фигурата на групов ВА между мен и Господ и това тотално променя доста неща.
В Кабалата, която следя тук лекциите на оня пич, също се говори какво трябва да се свърши належащо, а после никое човешко същество не знае какво ще е.

Не разбирам къде е кощунството?

ами аз винаги съм знаела /поне последните няколко години/, че между мен и Бог е Висшият ми Аз. и той не е групов Кайли - всички инкарнации си ти и никой друг!  Бог го има и той е Творецът, но явно Вселената е доста сложничко устроена и си има йерархия, а духовете като единици си имат цели и туй то, и определено не занимават Бог с глупости, въпреки че той е навсякъде и във всичко  ;)  ти като проводник на личният си ВА, който може всичко по подобие Божие даваш искания на ВА, защото за твоят ВА твоите искания са елементарни и определено той изпълнява поръчките, а не Абсолюта  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Март 27, 2010, 01:53:23 pm »
Ти си знаеш, Вещичке.
Аз прочетох книгата другояче и извадих съвсем различни изводи от твоите.

*

Helo

« Отговор #18 -: Март 27, 2010, 01:54:46 pm »
Абе Вещичке, тези от нас, които станат безсмъртни  :P те дали все още ще бъдат под команването на този Висш Аз или ще се командват от други сили или зависи от ситуацията?  :-\ Какво мислиш? Я се опитай да разбереш и поискай да ти спуснат информация Отгоре!  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #19 -: Март 27, 2010, 01:57:03 pm »
Кайли а 2 и 3 том прочете ли ги?

Хело, що не го размърдаш туй сивото нагърченото у главата ти бре  :P  ако е речено да станеш безсмъртен ти си имаш директна връзка с ВА, защото без Висш АЗ теб няма да те има бре и никой не може да ти дава наклон на уя освен Висшия ти Аз независимо каква форма заемаш... ама че си ряпа начи  ;D ;D ;D