Здравей Гост

Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")

• 264 Отговора
  • 44743 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")
« Отговор #60 -: Март 28, 2010, 12:00:30 pm »
Е ама що сме уфсе?  :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #61 -: Март 28, 2010, 12:10:55 pm »
Тук е мястото обаче да те попитам искрено и лично ти къде поставяш себе си

нали не смяташ, че ще ти отговоря на този въпрос  ;)  къде смятам или къде съм, това си е моя работа и не ти трябва нито на теб нито на който и да било друг да се интересува от моето ниво, защото то си е мое!

относно кучетата учители, на всеки се дава такъв учител, какъвто може да разбере  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Март 28, 2010, 12:14:36 pm »
Що се дръвчиш?
Щото се осмелих да ти подметна, че си се възгордяла ли?
Ми си. Нема лошо. Важното е осъзнаването.
Нямам намерение да се джафкам с теб, ако можеш да видиш факта, виж го, ако не можеш, здраве да е.
Сите сме с проблеми, иначе нямаше да сме на тая земя.

*

Helo

« Отговор #63 -: Март 28, 2010, 12:15:00 pm »
Не е само чрез страх. Най-голямото постижение на дявола е, че е убедил човечеството, че дявол няма.
Примерно не мога да разбера как толкова дълбоко заспали са земляните относно житните кръгове. Очите ще извадят на всички, пишат се чудесии по полята от жито, правят се мигновено, очеизваждащо е. И всички земляни вкупом твърдят, че извънземни няма, че са пратили сонди да изследват далечни планети, че тия, де твърдят че има, са откачалки.
Това, което е под носа ни и очите ще ни извади, него дори не го виждаме.
Това е зомбиране.
Има ли житни кръгове - има. Има ли научно обяснение да се правят от хора - няма. Какъв е изводът?
Какво по-чисто доказателство от това! Къде да идат извънземните - в Белия дом или в Кремъл, на какъв език да проговорят, защо земяните на всяка цена искат контактът да е с думи по телевизиите?

Според мен житните кръгове ги парвят хора, а не извънземни.  

Как ще мислят за устройството на света хората, когато  толкова много по-интересни неща като Биг Брадър, останалите програми, откриването на новия Мол, при който първите хора от чакащите да влязат бяха стъпкани.

Няма от какво да се безпокоите, светът е добре и е защитен. Ето, сега пребориха терористите които имаха оръжия за масово унищожение в Ирак и иракчаните се радват, че американците са ги освободили от Саддам. Е, не откриха оръжията, ама представете си, ако наистина имаше!!! А хората там се радват. Няма избити цели семейства мирни грждани или осакатени от приятелски огън хора.

Ааааа останалите археологически находки, доказващи почти точен препис на Библията от шумерската митология със сигурност са на сигурно място.

Абе, какво сте се замислили! Я по-добре вижте какви нови екстри има новият модел на онзи телефон. Със сигурност тези екстри ви трябват!!! Ако не за друго, поне да се похвалите пред останалите, които са на вашия акъл.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #64 -: Март 28, 2010, 12:30:18 pm »
Що се дръвчиш?
Щото се осмелих да ти подметна, че си се възгордяла ли?
Ми си. Нема лошо. Важното е осъзнаването.
Нямам намерение да се джафкам с теб, ако можеш да видиш факта, виж го, ако не можеш, здраве да е.
Сите сме с проблеми, иначе нямаше да сме на тая земя.

странно... когато няма човек какво да каже и обвинява отсрещния, че се дръвчи  :-\  много странно наистина...

да, гордея се със знанията си и това, което съм постигнала. това е нещо нормално според мен. само един ненамерил себе си човек би се държал като настъпана девственица в този случай  ;)  и само една последователна инкарнация или нейни поддържници биха се опитвали да натикат нечия глава, която е дръзнала да се покаже и да обяви, че съществува в отново в блатото... обмисли пак Матрицата и ако и тогава не можеш да ме разбереш, то просто остави тази книга...

не се дръвча. много далеч си от интерпретацията на моят начин на държане и моят характер...

не съм тук нито да се оправдавам, нито да се защитавам - нямам нужда от това. знам, че много малко хора ме разбират, но наистина не ми пука - като искам ще пиша тук, а като искам няма да пиша и не си ти човекът който би ме съдил! на тази Земя има право да ме съди само Висшият ми Аз, а той обикновено ме подкрепя  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #65 -: Март 28, 2010, 12:31:28 pm »
Хело, ти чела ли си Матрицата?

*

Helo

« Отговор #66 -: Март 28, 2010, 12:36:02 pm »

Не!  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #67 -: Март 28, 2010, 12:39:13 pm »

Не!  :rolleyes:

знаех си аз  :57:

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Март 28, 2010, 12:44:29 pm »
Съгласна съм с всяка дума, изречена от Кайли, относно учителството.

« Отговор #69 -: Март 28, 2010, 12:50:38 pm »

Когато има някаква връзка между Управителите на възлите помежду си или с единия от възлите е налице енергиен канал,връзка между мултинкарнационният поток,настоящата инкарнация има достъп съзнателен или не,до другите си инкарнации,може да отработва и да завършва задачи дори от бъдещето.Това индикира едновременност,преливане от минало и бъдеще,но когато това е явно указано в картата,вероятно си говорим за напреднала инкарнация,тъй като колкото е по-напреднала,толкова е по-способна да извърви сложен път идващ като сбор от различни посоки.

За връзка се приема следното:

-аспект (без значение минорен или мажорен) между управителите на възлите
-аспект между Управител и нодалната ос
-рецепция на управителите
-ретрограден управител на СЛВ
- Управителите на възлите в знака на единия от възлите
-Хирон в аспект с управител или нодална ос
-Плутон в аспект с възли или управители

а когато упр.на СЛВ е в съвпад с ЮЛВ, но в различен от неговият знак
или ЮЛВ в съвпад с упр. си Плутон
и какво ако е ретро упр.на ЮЛВ не си го споменал като връзка
и какъв орбис приемаш за връзка Упр. на възел/ с Нодалната ос :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #70 -: Март 28, 2010, 12:53:30 pm »
Да изисквате от всеки от останалите да прави онова, което правите вие, означава, че не сте достатъчно напреднал, за да може духът ви да управлява процеса на идентифициране с тялото ви. Това, обаче, се отнася за повечето хора на планетата. Ако някой твърди, че неговата позиция е правилната, а тази на другите – погрешната, значи не е разбрал въпроса за индивидуалността. Онова, което е правилно и вярно за един, може да е неправилно за друг.

цитат от Матрицата  ;)

« Отговор #71 -: Март 28, 2010, 01:00:55 pm »

и трябва да прочета три тома, за да разбера това ли? :unsure: Ето, затова никога не ме е влякла езотеричната литература - да чета очевадни истини. тук е мястото да кажа, че съм съгласна с цитата на Кайли за изречената истина - че вече не е истина.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #72 -: Март 28, 2010, 01:11:06 pm »

Когато има някаква връзка между Управителите на възлите помежду си или с единия от възлите е налице енергиен канал,връзка между мултинкарнационният поток,настоящата инкарнация има достъп съзнателен или не,до другите си инкарнации,може да отработва и да завършва задачи дори от бъдещето.Това индикира едновременност,преливане от минало и бъдеще,но когато това е явно указано в картата,вероятно си говорим за напреднала инкарнация,тъй като колкото е по-напреднала,толкова е по-способна да извърви сложен път идващ като сбор от различни посоки.

За връзка се приема следното:

-аспект (без значение минорен или мажорен) между управителите на възлите
-аспект между Управител и нодалната ос
-рецепция на управителите
-ретрограден управител на СЛВ
- Управителите на възлите в знака на единия от възлите
-Хирон в аспект с управител или нодална ос
-Плутон в аспект с възли или управители

Винаги съм чувствала това, което казваш по себе си. Значи аз имам достъп до минали инкарнации и мога да преливам директно от предишния си опит в бъдещето. Господарката на СЛВ - Венера е в екзалтация в Риби, в тригон с ЮЛВ в Скорпион и в секстил със СЛВ в Телец. Аспектът е точен до 1 градус. Венера управлява още МЦ, силна е и в положителни аспекти с възлите, които са по оста ЮЛВ 11 дом/СЛВ 5 дом.

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Март 28, 2010, 01:16:12 pm »

и трябва да прочета три тома, за да разбера това ли? :unsure: Ето, затова никога не ме е влякла езотеричната литература - да чета очевадни истини. тук е мястото да кажа, че съм съгласна с цитата на Кайли за изречената истина - че вече не е истина.

Някои неща просто ги знам, без да знам откъде ги знам и няма нужда да чета това, което друг е написал, за да изтъкна, че някои (станали известни личности, поради това, че са имали времето и желанието  да напишат книга), мислят като мен. А зная също, че това е само ЕДНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #74 -: Март 28, 2010, 01:20:07 pm »
Така че винаги има шанс някой, който като цяло е на по-ниско ниво от нас, да ни помогне и да ни даде мъдрост в област, в която той е напреднал, а ние не сме.

Примерно съм забелязала, че хората на интелекта са разпокъсани и изнервени, а един чичка на село с втори клас образование може да бъде цялостен и удовлетворен. Ако стресиран, разкъсан, амбициозен, неудовлетворен ум с КИ 170 попадне на чичка с КИ 80, обаче събран, умиротворен и цялостен, дали има какво да научи от него? И в тоя случай кой е по-напредналото ниво и кой по-назадналото?

абсолютно съм съгласна с теб кайли!
винаги има какво да се учи и понякога човек се научава дори и от любимците домашни на много неща.
един духовен човек ,никога и по никакъв повод не претендира за духовност и учителство ,той бива такъв ,благодарение на търсенията на другите...
пример ванга - тя беше учител ,лечител и каквото се сетите ,но никога и по никакъв повод не се възгордяваше и не се самоопределяше като такава....тя се учеше от постоянно и казваше , че щом има път ,значи е видим ,че щом има търсене значи има намиране ,но всеки има своя начин за това...
думите имат едно значение ,но различни гледни точки.
лично аз , смятам ,че дори и от най-изпадналия има какво да научиш и има какво да дадеш и на най-извисения.
обмен ,обмен на енергия....
духовник или ученик възгордял се е псевдоучител и е вреден не само за себе си и висшия си АЗ , а и за вселената.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Март 28, 2010, 01:24:04 pm »
Четох с интерес поста на Синухе. За себе си не мога да си обясня още много неща за възлите в моята карта, а мисля, че там се крие ключа към всяка карта.
Не се взирам прекалено в своята с някаква особена егоцел, а просто ми е важно да осъзная целта ми тук и да си я следвам, да бъда в синхрон с нея. Мисля, че я следвам интутивно, но все пак, за да не се заблудя и да отхвърля някои грешки по пътя. Затова се опитвам да научавам повече неща за себе си.

Та, искам да питам - какво ново като информация да добавя към разбирането на моите възли, като се има предвид, че един от управителите /на северния/ е в квадрат към тях, а другия - в тригон. В добавка - северния е и съвпад с Плутон.
Даа, знам, лесно ми е да вървя по южния и от мен се изисква повече борба и инициатива, за да се движа по северния. Друго? :rolleyes:      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Март 28, 2010, 01:26:51 pm »
възлите, които са по оста ЮЛВ 11 дом/СЛВ 5 дом.

:blink: Може да обменяме опит с теб.  ;) При мен са обърнати.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Март 28, 2010, 01:29:19 pm »

Освен това ти имаш квадратура на Венера с Плутон, а при мен е широка опозиция, това е сходство.

*

Helo

« Отговор #78 -: Март 28, 2010, 01:33:08 pm »

Освен това ти имаш квадратура на Венера с Плутон, а при мен е широка опозиция, това е сходство.

Как ви се отразяват лошите аспекти на Венера с Плутон?

*

Nebesna

« Отговор #79 -: Март 28, 2010, 01:34:39 pm »
Интелектуалното превъзходство и склонността към една или друга крайност винаги конфронтират хората помежду им и не са най-добрия учител. Нещо повече, това е СТЕСНЯВАНЕ НА МИРОГЛЕДА. Духовният учител е широко скроен и допуска, че нищо не е само добро или само лошо. Индивидуализма и бунтарството не са само добри или само лоши качества, както и колективизма и смирението. Важното е да има някаква МЯРА. всяка краъност е пагубна.

БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ!

http://www.sibir.bg/blog/Lisankata/?catID=20202