Здравей Гост

Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")

• 264 Отговора
  • 44894 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")
« Отговор #140 -: Март 31, 2010, 10:31:01 pm »
Е като дойде време за рая, ще си раздам квото е останало на бедните.

То не остана. Га ше трупаш, че после да раздаваш.

« Отговор #141 -: Март 31, 2010, 10:37:45 pm »
Извинявам се, че се намесвам, но живота е пълен с обрати.  :rolleyes:

знам, взели са ми пак джакпота под носа, днес видях..
иначе като казвам, че съм добре, а ти казваш, че ме чака обрат, какво да мисля сега, какво ми пожелаваш.. ;)

ТОВА Е ПРОСТО ИЗРЕЧЕНИЕ, КОЕТО ПОВТАРЯМ ПОСТОЯННО НА СЕБЕ СИ, ЗА ДА НЕ ЗАБРАВЯМ ДА БДЯ! ;) Просто го споделям, а не съм визирала теб.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #142 -: Март 31, 2010, 10:47:59 pm »

Де съм рекла, че ще трупам? Ще ги взема наведнъж, всичко се прави на един дъх или изобщо не се прави.
И ще обиколя три-четири пъти света да му видя красотите за последно. Така да се каже всеки има право на последно желание.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #143 -: Април 01, 2010, 12:26:45 am »
Де съм рекла, че ще трупам? Ще ги взема наведнъж, всичко се прави на един дъх или изобщо не се прави.

Да не обираш банка? ;D

Ако е така поне прочети съответната книжка. ;D

*

Divna

« Отговор #144 -: Април 01, 2010, 02:11:01 am »
Знаете ли кое е основното качество на парите?
Че никога не стигат. Колкото и да имат, хората желаят все повече и повече, затова никога не им е достатъчно това което имат ;).

*

Divna

« Отговор #145 -: Април 01, 2010, 02:39:35 am »

И ще обиколя три-четири пъти света да му видя красотите за последно. Така да се каже всеки има право на последно желание.

И моето е такова Кайли. Един път ми е достатъчен, но няма да откажа и на повече  ;)

*

Helo

« Отговор #146 -: Април 06, 2010, 02:28:33 pm »
Картинката на корицата показва каква е нашата истинска форма и вие виждате, че тя няма нищо общо с човешката. Висшият Аз не е безформен – той е с овална форма и луминисциращо светене на енергията. Висшият Аз е безсмъртен и вечен – Той/Тя никога не може да умре.

*

Helo

« Отговор #147 -: Април 06, 2010, 02:29:29 pm »
Висшият ни Аз има форма на медуза или е просто овален, а това, което изглежда като пипала е просто начин, да се илюстрира връзката му със своите проекции?  :rolleyes:

Matrix - Materix - връщане в Кораба-Майка.

Matrix освен матрица, означава и матка. Матката/Матрицата, от която сме родени и в която ще се върнем.

Според картинката ние сме свързани с Матрицата, но и матриците са свързани с нещо. :rolleyes:
« Последна редакция: Април 06, 2010, 02:37:45 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #148 -: Април 06, 2010, 02:39:13 pm »
според мен , значението е точно -матка! от нея започва живота....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tool

« Отговор #149 -: Април 08, 2010, 08:00:13 pm »
Прави ми впечатление, че около тая книга все големи размисли и страсти.  :P  Препоръчах я на двама мои приятели да я четат и после така се изпокарахме, че още се гледаме на чомпи ..  :-X  ;D

И можем спокойно да приемем, че Робърт Монро е финална инкарнация. Картата му е доста интересна, но нещо не мога да му намеря часа на раждане. Инак: 30.10.1915, Virginia.   ;)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #150 -: Април 08, 2010, 09:41:25 pm »
Висшият Аз е безсмъртен и вечен – Той/Тя никога не може да умре.

Не се знае. Дори Слънцето и Земята умират.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #151 -: Април 08, 2010, 09:47:16 pm »
И можем спокойно да приемем, че Робърт Монро е финална инкарнация.

Аз пък нищо не мога да приема за чиста монета. В "пътят на душите" на Майкъл Нютон има души, които идват от едно и също място за да се прераждат периодично и изобщо съвсем различно е.

*

tool

« Отговор #152 -: Април 09, 2010, 06:39:17 am »
И можем спокойно да приемем, че Робърт Монро е финална инкарнация.

Аз пък нищо не мога да приема за чиста монета.

E то и аз така. Но кой освен финална инкарнация може да я свърши тая работа:  :rolleyes:

Играта трябва да стигне до края си – Роберт Монро също знаеше това. Финалните инкарнации на Земята към 1955 не са се интересували от това да завършат Играта, а от своето лично усъвършенстване и развитие. Неговият Висш Аз тогава е бил единственият, който е приел предизвикателството не да промени системата, а да събуди другите Финални Инкарнации и да стимулира Напредналите Инкарнации така, че те да разкрият максимум от своя потенциал.
Аз съм един от онези, които той успя да събуди и сега се опитвам да продължа започнатото от него. Монро е избрал за себе си вариант с разделена на две инкарнация – едновременно с него в Русия е имало една жена, която правела “това, което аз правя в САЩ” – според самия Монро. Щом тази жена умре, те ще се съединят в една Финална Инкарнация.

А и неговите книги го доказват. Tрилогията: Пътуване извън тялото, Далечни пътувания, Безкрайно пътуване.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #153 -: Април 09, 2010, 09:21:33 am »
Проблема в тая книга е, че има прекалено много глупости в нея. На места си личи Его-то на автора, а има и откровени неистини.

*

tool

« Отговор #154 -: Април 09, 2010, 05:59:22 pm »
Проблема в тая книга е, че има прекалено много глупости в нея. На места си личи Его-то на автора, а има и откровени неистини.

За Матрицата 5 ли става въпрос?! И да използвам възможността да ви питам, вие как преценявате истина от неистина?! Аз лично се доверявам на вътрешното си усещане, ако определена информация не ми резонира значи е неистина, т.е безполезна за мен.  :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #155 -: Април 09, 2010, 07:36:09 pm »
Искаш да кажеш, че вярваш че 2012 г. ще е края на света?  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #156 -: Април 09, 2010, 08:05:57 pm »
Аз лично се доверявам на вътрешното си усещане, ако определена информация не ми резонира значи е неистина, т.е безполезна за мен.  :rolleyes:

аз по същия начин процедирам. от една книга може да си гушна само едно изречение, но и то ми стига когато резонира на моята честота  :blink:

Цитат
Искаш да кажеш, че вярваш че 2012 г. ще е края на света?  rolleyes

амиии тцъ... няма как да стане тва  ;)  краят на света, такъв какъвто го познаваме - визирам икономика, духовно развитие, е, може и малко география, измерение също - това ДА, но край на планетата е просто абсурд  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tool

« Отговор #157 -: Април 09, 2010, 08:33:59 pm »

Искаш да кажеш, че вярваш че 2012 г. ще е края на света?  :rolleyes:

Aми ами! В нищо, и на никой не вярвам аз.  ;D  Само наблюдавам!

А автора говори за 'край на играта', т.е за край на илюзията, известна като живот в трето измерение с нейните крайности Мрака и Светлината.

Когато говоря за край на Играта, това не означава нейният край, а по-скоро краят на участието на земните инкарнации с Висш Аз в Играта, защото те ще се придвижат към следващото ниво. Като последен ден се счита денят на зимното слънцестоене 22 декември 2012.

Дали това значи край на света, нямам идея.  :rolleyes:

аз по същия начин процедирам. от една книга може да си гушна само едно изречение, но и то ми стига когато резонира на моята честота  :blink:

Ми да, така се прави! Лично на мен тази книга ми импонира на повече от 90 %. Но ми е интересно какво не може да се приеме лесно от аудиторията. Шефе, кажи какво друго смяташ за неистина от книгата?!  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #158 -: Април 09, 2010, 08:47:28 pm »
Ми да, така се прави! Лично на мен тази книга ми импонира на повече от 90 %.

анджък и при мен е горе-доле така... имам някои несъгласия и то не неясноти, а несъгласия - демек за момента не ми се нравят  :57:  а иначе ги разбирам де  ;D ;D ;D 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tool

« Отговор #159 -: Април 09, 2010, 09:08:51 pm »
имам някои несъгласия и то не неясноти, а несъгласия ..

Е, добре.. ама кажи конкретно с кое не си съгласна?!  :rolleyes: