Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ

• 234 Отговора
  • 33760 Прегледи
Re:АСЦЕНДЕНТ
« Отговор #200 -: Септември 17, 2010, 09:34:17 pm »
  Сори, момичета четях от тук от там, та да наваксам за 1 седмица ....казвайте, да ви смятам набързо  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #201 -: Септември 17, 2010, 09:37:01 pm »
Дияна, малко по-надолу в сайта, но по-късно видях, че е за слънчевия знак и асцендента, не се отнася до въпросното изчисление и комбинацията, която се получава.   

Quick Personality Profiles
Choose your Sun Sign with your Ascendant or Moon

Да, това го видях. И видях по-горе, че ако много се интересуваме от втория си асцендент, да им пишем.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #202 -: Септември 17, 2010, 09:37:25 pm »
Мерси Мирабела, Сънрейн и Дейзи. :58:

;D Сега излиза че съм Въздушна и Огнена и
с това Слънце в Риби- комбинацията е  :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #203 -: Септември 17, 2010, 09:46:13 pm »
  Сори, момичета четях от тук от там, та да наваксам за 1 седмица ....казвайте, да ви смятам набързо  :blink:
а моя кой е 2-рия АЦ...?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #204 -: Септември 17, 2010, 09:59:32 pm »
ей какъв е този 2-ри АЦ?? :unsure: :-[ :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #205 -: Септември 17, 2010, 10:16:07 pm »
общия сбор на двата АСЦ е 478 гр. , бях на мнение , че е редно да се извади 360 - заради окръжността.... ;D ;D , той го сметна и по двата начина и се оказа , че втория ми АСЦ е отново скорпион на 14гр.

Вади се окръжността, когато получения резултат е по-голям, но кой втори начин имаш предвид, не те разбрах.  :blink:

Дияна, малко по-надолу в сайта, но по-късно видях, че е за слънчевия знак и асцендента, не се отнася до въпросното изчисление и комбинацията, която се получава.   

Quick Personality Profiles
Choose your Sun Sign with your Ascendant or Moon

Синухето вади от 400 и нещо си и вика пак е тоя Марая......, аз мисля , че когато сбора е над 360* е редно да се извади окръжността.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #206 -: Септември 17, 2010, 10:19:10 pm »
при мен 296+296-96=496-360=136...което е 13 Лъв...пък аз нямам нищо лъвско като цяло...
какво точно определя или описва този 2--ри АЦ?

« Отговор #207 -: Септември 17, 2010, 10:36:50 pm »
Не съм експерт по астрология. Съдейки по това, което пише тук за арабските точки - http://www.bel-avia.ru/viewtopic.php?p=18096&sid=e53ed6bc1c5df9d01afa209404681ab6 и по-точно
"Жребии, точки которых основаны на Asc. Точка Asc + Р — Q интерпретируется как раскрашивание асцендента (личности, маски и т.п.) — наложением на основную краску Р слоя краски Q, при этом основа, как и в живописи, просвечивает через Q.",

формулата на вторичния Асцендент = ASC + ASC - SUN би трябвало да се тълкува като наслагване на влиянието на Слънцето върху това на Асцендента. При мен Слънцето и Асцендентът са в един и същи знак, а според тази формула усещам влияние от предходния. Интересно. Трябва да потърся тълкувание. :blink:... Другото нещо, което съм чела, е че Vertex-ът се приема за вторичен Десцендент и би трябвало Anti-Vertex-ът да е вторичен Асцендент.

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Септември 17, 2010, 10:42:39 pm »
Утре ще се появи някой гений и ще измисли "точка на точката", която ще е сбор от всички точки в натала.
Тя ще е най-важната и чувствителна точка.  ;D

Крис , голяма част от точките се срещат в така наречения хороскоп на зачатието...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #209 -: Септември 17, 2010, 10:46:43 pm »
Утре ще се появи някой гений и ще измисли "точка на точката", която ще е сбор от всички точки в натала.

Крис , голяма част от точките се срещат в така наречения хороскоп на зачатието...
малко не му е мястото тук, но днес във форума на порталакъм съзнателен живот гледах и се опитах с моята карта...да си направя ректификация ..метода е Везните на Хермес или нещо от този род....
но той е приложим само, когато имаме интервал от 2 часа ли...?
аз не можах да направя и разбера нищо....
в какви случаи е приложим този метод....и при всички ли действа...?

« Отговор #210 -: Септември 17, 2010, 10:53:39 pm »

Ти бъзикаш ли се, тази точка я има - точка "сборки", има точка "свертки" - която няма кой да я преведе, какво точно означава, но е смисъла, който си писал по-горе - някаква математична прогресия, чрез която се засича най-чувствителното място в натала....Мдаааам...

« Отговор #211 -: Септември 17, 2010, 10:57:38 pm »
  Чакай да им дам формулите, че някой по-знаеш да ни светне: точка "сборки" = Асц+222.492; точка "свертки"= Асц+283.01 и точка "на изхода"= асц+280. Коментари  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Септември 17, 2010, 11:03:35 pm »
  Чакай да им дам формулите, че някой по-знаеш да ни светне: точка "сборки" = Асц+222.492; точка "свертки"= Асц+283.01 и точка "на изхода"= асц+280. Коментари  :-\

Аааа...НЕ! Просто след чинчилата , това ми е в повечко Слънце! ;D ;D
Точка на изхода , точка на входа си е о*ало мамата, ;D ;D....
И за какво са? :unsure: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #213 -: Септември 17, 2010, 11:11:55 pm »
Не се и учудвам. ;D
Арабските точки са важни и като такива трябва да им се обръща внимание, но не всякa планета, дом, + асцендент - друга планета + някоя фиктивна точка = "точка и прочие".

Да не говорим при различните домофикационни системи к'во объркване ш става.
Магаре седнало, магаре излезнало..

Гледам Плацидус , нещо чувам КОХ го пращат по дяволите :-\ , нищо , че хорарите по него вървят.... ;D

*

Divna

« Отговор #214 -: Септември 18, 2010, 02:18:40 am »
Знам, че радикса го разглеждат в северните държави по Кох. Ако си роден на север ти гледат картата само по Кох. Това го обесняват със Слънцето - липса на дълъг престой, и от там всички домове се събират в един квадрант ако се строи картата по Пласидус. Затова използват Кох.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Септември 19, 2010, 11:06:43 am »
Гледам Плацидус , нещо чувам КОХ го пращат по дяволите :-\ , нищо , че хорарите по него вървят.... ;D

И аз наскоро чух същото за Кох.  ;) Ама да си го ползват, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #216 -: Септември 19, 2010, 12:52:06 pm »
Знам, че радикса го разглеждат в северните държави по Кох. Ако си роден на север ти гледат картата само по Кох. Това го обесняват със Слънцето - липса на дълъг престой, и от там всички домове се събират в един квадрант ако се строи картата по Пласидус. Затова използват Кох.

Не е лъжа. Плацидус не работи в големи географски ширини. Руснаците ползват Кох.
Аз съм забелязала, че при хорарите също работи по-добре от Плацидус - с по-голяма достоверност на отговорите. Все се каня да проследя по своята си карта "как се държи" Кох и все ми липсва търпение и последователност - променят се интерсептациите и господарите на някои домове стават други.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Септември 19, 2010, 12:58:02 pm »
Според други източници Жан-Батист Морен дьо Вилфранш създава система за домификация, чието главно предимство е, че за разлика от останалите е приложима за географски ширини над 66 градуса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #218 -: Септември 19, 2010, 01:21:49 pm »
Дай я насам. Откога я търся, де!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Септември 19, 2010, 01:23:31 pm »
Домовата система на Морен трябва да е включена като опция в руските Зет-ки. Не съм експериментирала с нея, да видя какъв резултат дава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.