Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ

• 234 Отговора
  • 33890 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
АСЦЕНДЕНТ
« -: Март 27, 2010, 03:53:03 pm »
На пръв поглед темата изглежда доста травиална , наред с това може да се стори безпредметна . мисля ,че е повече от важна и наред с това  необходима за разбирането на собствения аз , егото и неговата изява!
да поговорим за асц-то си!
нека всеки от нас сподели ,как усеща собствения си асцендент,какво чувства като липса при изявата на собствения си аз , как се изявява ,какво не стига до другите и какво стига до тях?
изявата !?? защо ни разбират и защо не ни разбират....
та..,на ход сте вие и вашето ЕГО ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:АСЦЕНДЕНТ
« Отговор #1 -: Март 27, 2010, 04:11:59 pm »

нека всеки от нас сподели ,как усеща собствения си асцендент,какво чувства като липса при изявата на собствения си аз , как се изявява ,какво не стига до другите и какво стига до тях?

Нищо не му липсва на моя "АЗ" и си се изявява прекрасно - управител на асц. на МЦ и овчата Луна като неин диспозитор. Бързи,смели,сръчни! Цунки!  :49: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 27, 2010, 04:44:57 pm »

Нищо не му липсва на моя "АЗ" и си се изявява прекрасно - управител на асц. на МЦ и овчата Луна като неин диспозитор. Бързи,смели,сръчни! Цунки!  :49: :wink2:

а какъв е асц-та? :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 27, 2010, 05:13:18 pm »
моя асц. е скорпион , като е в последния гр.29 или така наречения градус на освобождението. за този асц. е писано много и няма да изпадам в подробности относно изявата му.
смятам ,че хората с асц.скорпион са трудно разбираеми и винаги предизвикват чувство на завист от околните по редица причини. една от които е силното им присъствие и магнетизма.
упр. на моя асц.е марс ,който се намира в козирог ,в знака на своята екзалтация.
вторият упр. е плутон ,който се намира на мц.
колкото и да ми се е искало да оставам невидима ,никога не съм го постигала.

« Отговор #4 -: Март 27, 2010, 05:23:47 pm »

Ти па ме уби с това изречение  ;D  :sagittariuss: :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5 -: Март 27, 2010, 05:25:05 pm »

упр. на моя асц.е марс ,вторият упр. е плутон ,който се намира на мц.

Я пак помисли,кой е управител и кой съуправител.  ;)  Никога не ти се е искало да си невидима. Тия ги разправяй на хората,които не те познават.  :19: С управител на асц. - на МЦ не можеш да си невидим. Друг е въпроса,че е в съвпад с Уран и двете са в квадрат със Слънцето. Но ти си знаеш как ти влияят и в коя сфера носят трудности и предизвикателства. Моят асц. отдавна съм го казала - Везни.  :93:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6 -: Март 27, 2010, 05:26:07 pm »

Направо изтрепа рибата. Мараяяяя,Марая.....  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Март 27, 2010, 05:27:16 pm »
Що па да не му се иска на човек да е невидим?
И на мен ми се иска да съм по-тиха от водата, по-ниска от тревата, да пъпля подир някой и да стоя в сянка. На честна дума.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #8 -: Март 27, 2010, 05:31:34 pm »
Що па да не му се иска на човек да е невидим?
И на мен ми се иска да съм по-тиха от водата, по-ниска от тревата, да пъпля подир някой и да стоя в сянка. На честна дума.

Може да ти се иска и можеш да постигаш, но ти имаш Меркурий в Козирог/ако правилно си спомням/, а втория управител на асцендента ти е в 8 дом. А там той обича да се крива отвереме навреме. И 1 дом ти е празен. Докато при Марая хем Слънцето и Мерка са в марсовия егоцентричен 1 дом, хем управителя на асц. е на МЦ. Нали не бъркам и при двете? Поправете ме,ако греша.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 27, 2010, 05:34:24 pm »

скарлет ,колкото и невероятно да ти звучи , това е истината!
имало е моменти ,има ги и сега ,когато се е налагало и ми се иска да остана на заден план , за да си свърша по-добре работата! това е наложително за хора ,които имат собствен бизнес и /или/по един или друг начин са лидери в своя си група или в някакъв кръг.
това означава да дърпаш конците отзад ,като позволиш на друг да блести. за добрите "пълководци" е наложително ,повярвай ми.

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Март 27, 2010, 05:37:45 pm »
Мерка е в стрелец, другото е така. Начи от Марс ми иде да се скатавам зад кулисите.
Точно да дърпам конците отзад.
Що не съм се родила от ония, де вечно са в сянка и светът не знае за тях, ама му дърпат конците.
Е това ми е желанието, както и Марая пише.
Да си в сянка не значи да не властваш, а да властваш на спокойствие над марионетките на светло. Нещо такова.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #11 -: Март 27, 2010, 05:42:06 pm »

скарлет ,колкото и невероятно да ти звучи , това е истината!
имало е моменти ,има ги и сега ,когато се е налагало и ми се иска да остана на заден план , за да си свърша по-добре работата! това е наложително за хора ,които имат собствен бизнес и /или/по един или друг начин са лидери в своя си група или в някакъв кръг.
това означава да дърпаш конците отзад ,като позволиш на друг да блести. за добрите "пълководци" е наложително ,повярвай ми.

Абе,душо,ти не разбираш ли, че го избивам на майтап. Разбира се, че всеки човек в даден момент се уморява вечно да се налага да е на предна линия, да тика другите в ребрата. Колко пъти ми се е искало да се скътам някъде, но си има съдба,колкото и някои да не го приемат.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #12 -: Март 27, 2010, 05:42:45 pm »
Мерка е в стрелец, другото е така. Начи от Марс ми иде да се скатавам зад кулисите.
Точно да дърпам конците отзад.
Що не съм се родила от ония, де вечно са в сянка и светът не знае за тях, ама му дърпат конците.
Е това ми е желанието, както и Марая пише.
Да си в сянка не значи да не властваш, а да властваш на спокойствие над марионетките на светло. Нещо такова.

а ти защо искаш да властваш?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 27, 2010, 05:45:06 pm »
зависи от гледната точка ;D ,съуправителя визирам ;D ;).
да принципно си права ,че плутон е упр. на асц-то ми и неговото място е високо поставено в натала. все пак е на мц.
но м/у плутон и асц. може да се приеме ,/ако пуснем малко аванта/ кармичен творчески аспект- 72 гр.
а м/у втория упр. марс и асц. аспекта отново е кармичен-46. приемам го за 45.
т.е и в двата случая ,управителите действат скрито ,те не са с ясни и категорични аспектаций.....,може би от тук идва и желанието ми понякога да бъда невидима или скрита....
не коментирам слънцето и интерсептирания стрелец в 1-ви дом. коментара ми е относно асцендента.....външната изява и егото. това ,което виждат останалите и начина по-който се представяме пред другите. мисля ,че изявата на асц. зависи изключително и само от управителя му и неговите аспекти.
в моя случай м/у упр. и съуправителя на асц-то има тригон. леко и лесно се изразяват енергийте. или по-скоро на марс му е лекичко да изрази енергията на плутон. ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Март 27, 2010, 05:46:44 pm »
Цитат
Не знам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #15 -: Март 27, 2010, 05:49:33 pm »
Цитат
Не знам.

напротив, знаеш но не искаш да отговориш... но това няма значение...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #16 -: Март 27, 2010, 05:53:03 pm »
Не знам, мила, цял живот съм била ловец на Сила.
Сега ако ме питаш, честно ще ти кажа, че искам да ида някъде на някое слънчево спокойно топло негорещо място на брега на едно ласкаво море и цял ден да се излежавам на слънце, а цяла нощ в хамака и да слушам вълните.
Пет пари не давам за земята, света, миналото, бъдещето и всичко останало.
Обаче в същото време знам, че по някакъв странен начин оказвам влияние върху някакви събития и не съм наясно какво точно става и защо.
Преди малко си мислех, че всъщност напоследък искам да съм домашен любимец, а след като се оказва, че те се и прераждат в хора, що не съм некоя сладка блондинка и да си пиля ноктите и да си ги лакирам.
Честно казано уморена съм до смърт и моля ВА да ме измъкне оттук и да ме праща където ще ама не и тук.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 27, 2010, 05:55:41 pm »
скарлет ,права си , че съдбата има намеса... ;D.
но както и Кайли каза ,да си отзад не означава да си последен...т.е крачката назад не означава 2 напред.
в моя и нейния случай ,защото и двете имаме такъв асц. скорпион ,както и плутон-управителя на асц / в съвпад с уран/ на мц ,нещата имат друга визия.
асц-то винаги се проявява чрез мц-то. няма друг начин....невъзможно е!
не са обаче много хората и това го казвам от опит ,които имат такъв асц с управител в 10-ти дом.
тук се иска смелост,сила ,решителност ,маневриране , убеденост и още нещо- изключителна интуиция с мъдрост ,която скорпиона не учи , а придобива ,благодарение на опита си..... :blink:, който вярвайте ми ,не е от най-леките.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #18 -: Март 27, 2010, 05:57:57 pm »

не коментирам слънцето и интерсептирания стрелец в 1-ви дом. коментара ми е относно асцендента.....външната изява и егото. това ,което виждат останалите и начина по-който се представяме пред другите. мисля ,че изявата на асц. зависи изключително и само от управителя му и неговите аспекти.

Грешиш, Марая. Асцендентът не може да се гледа и анализира отделно, без да се отчетат планетите в 1 дом. Те променят много излъчването и характера. Не можеш да кажеш, че между теб, Лили и Кайли има общо както по външност, така и по характер само за това, че имате асцендент Скорпион. Кайли няма планета в 1 дом /ако си спомням добре/, Лили има Нептун, а ти Слънце и Мерк. И между трите ви разликата е от небето до земята.

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Март 27, 2010, 05:58:52 pm »
а след като се оказва, че те се и прераждат в хора,

И акак точно се оказва?+?+?