Здравей Гост

какъв е вашия източен зодиакален знак

• 60 Отговора
  • 9615 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
моля ,всеки да гласува и представи знака си според източния зодиак.
намирате ли нещо общо с описанието и себе си?
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 06:41:23 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Re:какъв евашия източен зодиакален знак
« Отговор #1 -: Март 28, 2010, 05:17:37 pm »
Ссс. Добър вечер.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Март 28, 2010, 05:23:43 pm »
Аз съм Дракон. Имам много блед спомен, но горе-долу нещата бяха верни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 28, 2010, 05:27:04 pm »
щом на изток е комплимент да те попитат :
"вие змия ли сте?" ,значи има причина.
накратко:
най-мъдрите и красиви. присъщо е качеството да хипнотизират.решителни и честолюбиви.невероятна интуиция.многостранни. жените имат превъзходен вкус. привързани са към красивото ,усет към скъпоценности и винаги търсят красотата във всичко. :-[ :-[ :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Март 28, 2010, 05:39:33 pm »
И аз съм чела такива хвалби за змиите. Ще им са не види на чудовищата.  ;D ;D ;D Кажи сега каква е разликата при металните - по-хващат око люспите ли им ...кво?  :P

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Март 28, 2010, 05:41:27 pm »
Аз съм между кон и коза. Точно на 9.02. се меняват знаците. Ту съм кон, ту съм коза - вземам и от двете животни.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Март 28, 2010, 05:42:33 pm »
 ;D Извинявай, Небесна, днес много ми е смешно. Сигурно е от Юпитер към Марс, вече действа квадрата и опозицията към Меркурий. Просто си го представих отново буквално и искам да те питам - как съвместяваш двете роли...???  ;D ;D ;D

« Отговор #7 -: Март 28, 2010, 05:43:40 pm »
Май много станахме огнена змия също!По принцип съм родена в годината на коня но при китайците тя е започнала малко  след рождения ми ден така че и аз съскам .
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 28, 2010, 05:43:49 pm »

най-общото : ;D ;D
красота ,всички са красиви! отровни - някой по-малко ,други повече! ;D ;D
но и отровата им се ползва във фермацефтичната промишленост!
никога не нападат ,преди да бъдат нападнати! :wink2:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Март 28, 2010, 05:45:44 pm »
Ауу, Марая... Не ме търсете повече в тая тема. Аз изчезвам. Направо преживях кошмара си от оная нощ отново. Ужаси ме, честно, не ги издържам тия снимки. Явно наистина съм много зле.

« Отговор #10 -: Март 28, 2010, 05:49:28 pm »
Ужасни са!!!Сменям си източения зодиакален знак искам да съм Кон! :91: Искам да се возя на Маруся ;D
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 28, 2010, 05:52:49 pm »

малеее,тая е много красива! :o

кралска кафява!

най-отровната!

тази била най-отровната!много ми е гнуснааа

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Март 28, 2010, 05:57:59 pm »
;D Извинявай, Небесна, днес много ми е смешно. Сигурно е от Юпитер към Марс, вече действа квадрата и опозицията към Меркурий. Просто си го представих отново буквално и искам да те питам - как съвместяваш двете роли...???  ;D ;D ;D

Ми, аз като четох, че конят мачкал всичко около себе си и обичал публичните събрания, а козата била черногледа, не ставала за ръководител и обичала да живее на чужд гръб, не намирам много общо със себе си....Но, сравнявайки положителните характеристики, повече се определям като коза.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 28, 2010, 06:00:26 pm »
Ауу, Марая... Не ме търсете повече в тая тема. Аз изчезвам. Направо преживях кошмара си от оная нощ отново. Ужаси ме, честно, не ги издържам тия снимки. Явно наистина съм много зле.

сънии,не бива! страха е ограничение !трябва да го победиш! тогава ще се освободиш от него! ;) :blink:

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Март 28, 2010, 06:01:47 pm »
И аз изчезвам от тази тема. Като малка съм се плашила от змия..имах нощни кошмари и ме водиха при баба копанарка в Нови пазар да ми лее куршум.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 28, 2010, 06:07:50 pm »
как може да ви е страх от картинки? :o
я се стегнете и преборете страха! той не е по-голям от вас!
а сега ще ви покажа и зайчетааа ;D

ето го и зайо!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #16 -: Март 28, 2010, 06:19:41 pm »

МЕТАЛЕН ПЛЪХ  

Най-характерната черта на Плъха (Стрелец по западната астрология) е успеха му във всички начинания и неговата ефективност, благодарение на неговия ум. Елементът вода, характеризиращ плъха прозира в бързите и плавни движения, наподобяващи планински поток, който мигновено намира път и преодолява всяка преграда по пътя си, като по подобен начин действа и ума му. Той поставя началото на цикъла и стремежът да бъде пръв във всяко начинание е характерен за него и стои в основите на успехите в бизнес начинанията му. Съответства на единадесетия месец от даоисткия лунен календар - месец декември и затова съответства на зодия Стрелец. Успехите на Плъха се прехвърлят върху всеки през годината на Плъха. Това ще е година на изобилие, успешна за добре планирани и подготвени начинания, които както и страстите и мечтите се следват неотклонно. Това е отлична година за започване на нови начинания, за закупуване на имоти и трупане на състояния, както и за забавления и удоволствия.

Всеки човек, роден в годината на Плъха има силно развита интуиция, често реагиращ чисто емоционално, с находчив, практичен и естетичен ум, чаровен и забавен, много любопитен, но едновременно с това хитър, крайно пестелив, мнителен и критичен към околните. Той е внимателен, старателен, завършен перфекционист, обича да се вглежда в детайлите и не обича повърхностните.
Белият Плъх е металният плъх, при това в мъжкото Ян състояние на метала. Металът усилва още повече характерните черти на плъха, защото той поражда, подхранва и усилва водата - характерния за плъха елемент. Затова Белият Плъх е носител на усилените до крайност както положителни, така и отрицателни черти, присъщи на Плъха.

Металът прибавя към личността на Плъха близки и характерни за него качества - изключителна организираност, концентрация, целеустременост, силна воля, честност, справедливост, стратегическо мислене, лична сила и страст към победите, но също така и деспотичност, налагане на всяка цена, крайна мнителност и трудно възприемане на каквито и да са съвети, дори да е сигурен, че са добронамерени.

Белият Плъх обича да има и да демонстрира висок социален статус. Затова естествено призвание за него е да е сред висшия елит в държавата, било като чиновник, политик, депутат, съдия, прокурор, като адвокат на свободна практика или още повече в полицията, пожарната или армията - навсякъде където може да командва, да разпорежда да съди или да води битки.
« Последна редакция: Март 28, 2010, 06:43:22 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 28, 2010, 06:31:03 pm »
скарлетоо ,да и имам тромпета на твойта мишка! много е сладурска.... :blink: :wub:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #18 -: Март 28, 2010, 06:33:12 pm »
скарлетоо ,да и имам тромпета на твойта мишка! много е сладурска.... :blink: :wub:

Мишка,мишкааааа,ама се оказах Стрелец.  ;D Голям сладур го извадих,аааа?

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 28, 2010, 06:34:31 pm »

Мишка,мишкааааа,ама се оказах Стрелец.  ;D Голям сладур го извадих,аааа?

оф ,много е сладък мишока ;D ;D
откъде я докопа тая информация?!
дай малко и на нас...