Здравей Гост

какъв е вашия източен зодиакален знак

• 60 Отговора
  • 9630 Прегледи
Re:какъв евашия източен зодиакален знак
« Отговор #20 -: Март 28, 2010, 06:38:33 pm »
И аз съм Стрелец и метален плъх. Има много верни неща в казаното.

п.п. Абе много ми отива тоя тромпет.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #21 -: Март 28, 2010, 06:41:25 pm »
скарлетоо ,да и имам тромпета на твойта мишка! много е сладурска.... :blink: :wub:

Мишка,мишкааааа,ама се оказах Стрелец.  ;D Голям сладур го извадих,аааа?

оф ,много е сладък мишока ;D ;D
откъде я докопа тая информация?!
дай малко и на нас...

Ето ти линка. От тук го копнах: http://www.dao-secrets.com/?p=short&id=38

Цитат
Затова естествено призвание за него е да е сред висшия елит в държавата, било като чиновник, политик, депутат, съдия, прокурор, като адвокат на свободна практика или още повече в полицията, пожарната или армията - навсякъде където може да командва, да разпорежда да съди или да води битки.

Това със свободната практика, армията и полицията е право в 10 - та:P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Март 28, 2010, 06:48:02 pm »
ми да не остана по-назад ;D

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

Синя Змия- 1905, 1965, 2025

Най-открояващите се черти в личността на Змията(Телец по западната астрология) е нейната мъдрост, наблюдателност, изисканост, стилност, общителност, артистичност, магнетичен чар, романтичност, интровертност, практичност, уравновесеност, точност, отговорност, прецизност, търпеливост, чувствителност, деликатност, загадъчност, целеустременост и ефективност. Змията обича ясните, добре изчислени действия, нетърпящи провал. Тя инстинктивно винаги си прави труда да е максимално запозната с обстановката, с историята, с обстоятелствата, с хората и всичко което я заобикаля, и благодарение на наблюдателността си и фотографската си памет винаги е наясно с нещата и може да действа светкавично. Тъй като подхожда изключително внимателно към всичко ново и непознато нещо и държи да си изясни внимателно и най-малкия детайл от плана тя е изключително организирана и когато започне за страничен наблюдател нейните действия са един последователен непрекъснат каданс от отделни действия без мотане и колебание. Другият елемент, определящ изключителната и ефективност на действията и усвояването на знания е уникалната и способност да се концентрира максимално. След като веднъж е пресметнала и премислила всеки елемент от плана, избрала е търпеливо момента и се е хвърлила към целта, може да сте сигурни, че целта ще е постигната. Не я плашат обстоятелствата и пречките. Когато се е захванала с някаква работа тя ще я свърши бързо и качествено и ще работи докато я приключи. Добре планираните и ходове и изпипването на нещата в детайли, с използване на всяко възможно съдействие скоро я изкачват по стълбичката в служебната йерархия до желаната позиция. Когато се налага може да е много дръзка и да поеме големи рискове. Притежава голяма сила и упоритост, без да е агресивна. Ако обаче нещо застрашава парите, имуществото или семейството тя реагира мигновено и е изключително смел, умен и безпощаден враг.

Умее много добре да работи в колектив, да общува и обича да създава контакти, а и околните обичат да са със нея заради нейната загадъчност и привлекателност. Само, че заради пословичната и интровертност може да се окаже, че дългогодишни колеги и познати знаят действително твърде малко за истинските и намерения, проблеми и желания, тъй като тя ги разкрива на твърде малко близки хора.

Действителните им чувства, емоции, както и действителните им парични авоари са за тях като свещена крава дълбоко в тях и са единствено за лично ползване. Който се доближил достатъчно до тях знае, че са много чувствителни, лоялни, грижовни, доброжелателни, щедри и отговорни към всички близки и приятели. Богатият, несподелен и загадъчен и мистериозен вътрешен свят на Змията привлича като с магнит обожатели, независимо от пола. За това допринася и присъщия им елемент Огън, най-добре изразен в очите, който ги осветява отвътре, прави ги изразителни и привлекателни. Той им дава въображение, дързост, динамизъм, независимост, проникновеност, творчески способности, духовност и яснота.

Добри познавачи са на човешката психика, имат изострени сетива и силно развито, , шесто чувство". Обичат да избират внимателно всичко с което се заобикалят, включително и партньора си. Отделят изключително много време за да създадат красив и уютен дом. По същия начин обичат да се обличат с красиви дрехи, които изразяват техния стил и затова винаги са елегантно облечени.

Тяхната взискателност, критичност и високите цели, които си поставят, пронизват цялата им същност и се отразяват на техният манталитет и действия. В повечето случаи им помагат при работата и кариерата им, но могат в определени случаи да предизвикат неудовлетворение от постигнатото и самокритичност.

Това и голямата им гордост е причината за подсъзнателния им страх да не се изложат поради некомпетентност или грешки и затова предпочитат сигурните и проверени методи и планове. Не по-малък е страхът им да покажат слабост или да изпаднат в зависимост от някого. Затова винаги гледат да постигнат солидна позиция в работата, която им осигурява достатъчно високи доходи, осигуряващи им стабилност и сигурност. Стремят се винаги нещата да са под техен контрол, включително в работата и в отношенията с партньора си.

Понякога изпадат в периоди на силно черногледство, апатия и меланхолия. Тогава гледат да се отдръпнат и стават затворени, резервирани и отсъстващи. При подходящи условия с удоволствие се отдават на леност и приятно мързелуване. Обичат да съзерцават, анализират и премислят всичко което се случва в живота им.

Повечето от тях обичат да се наслаждават в непринудена обстановка на добра храна и отбрани напитки и интересни разговори с приятели и познати. Могат добре да си правят сметката и са пестеливи по принцип, но обичат да са задоволени със скъпи и луксозни вещи и да ползват най-доброто. Когато изпаднат в състояние на депресия и меланхолия предпочитат да са сами. С техният ум и изявени творчески способности могат да бъдат успешни философи, психолози теолози, изобретатели, лекари, инженери, компютърни специалисти, писатели, както и дизайнери, модисти и приложници. Тъй като са с Ин ориентация/пасивна, приемаща/ по-трудно биха ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #23 -: Март 28, 2010, 07:19:10 pm »
Родена съм в годината на металния глиган.  Всичко по-долу важи с малката  корекция, че змиите не ме тормозят .  И двете ми колежки са "змии", а от две три години сме заедно и се разбираме много добре.

Чувствителни и галантни, родените под този знак са приятни събеседници и интересни сексуални партньори. Обикновено са доверчиви и чистосърдечни. Добросърдечни, добри стратези, увличат се от всякакъв тип игри, като не се нервират, ако загубят. Жените от този знак са добри домакини, обичат да правят подаръци, живи по характер, наглед много отстъпчиви, но под привидно кроткия си вид те крият силна воля и дори власт. Съзнателни и трудолюбиви във всяка професия, но особена дарба имат за литература. Имат много приятели, за които са готови на големи жертви, но твърде често ще се разочароват от тях.
Под този знак са родени основателите на милионерските династии Ротшилд, Рокфелер, Форд, а също Хемингуей, Франсоаз Саган, Уди Алън.
Глиганите са добри приятели със Зайците, а понякога и с Драконите. Змиите ги тормозят, а Овцете ги използват.

*

Divna

« Отговор #24 -: Март 28, 2010, 08:30:21 pm »
Източният ми зодиакален знак е прасе  ;D
Според това което съм чела мисля, че отговарям на описанието.

« Отговор #25 -: Март 28, 2010, 08:35:15 pm »
Дракон  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Март 28, 2010, 10:08:33 pm »
И аз съм плъх :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 28, 2010, 10:41:57 pm »
ии ,какво сега? плъхове и змий преобладават.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 28, 2010, 10:53:56 pm »
Ссс. Добър вечер.  ;D

Сссъъъ... казахте ли нещо, колежке?  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 28, 2010, 10:57:37 pm »
Ссс. Добър вечер.  ;D

Сссъъъ... казахте ли нещо, колежке?  :93:

ооо,добре дошла в терариума ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 28, 2010, 11:33:40 pm »
лили,представям си обувки ,чанта и колан от втората. много ми харесва украската й. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Март 28, 2010, 11:36:33 pm »
Да ви кажа, не съм голям фен на обувки, чанти, колани и дрехи с ефект "змийска кожа". Същото важи за леопардово, тигрово и тем подобно. Харесвам по-семплите и изчистени линии, но стилни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 28, 2010, 11:39:42 pm »
на мен много ми харесват тези нещица..... :-[ :-[
просто мога да акцентирам само на обувката.
а кажи ,че не са съвършенни тея змийчета и че природата не е поставила такава невероятна симетрия и достатъчност. :-\ :o

« Отговор #33 -: Март 29, 2010, 09:23:13 am »
 ;D ;D ;D - Баааа, тооо форум бил цял змиярник - хахахаха. Пък Небесна - ти да не си Кентавър или Сатир - нещо средно между Кон и коза....Пък аз съм кьопек..... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #34 -: Март 29, 2010, 09:46:31 am »
тигър - още едно потвърждение на водолея по западната  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #35 -: Март 29, 2010, 04:31:33 pm »
Аз съм Маймуна (Лъв) и маймунджалъците не са ми чужди,катеря се пъргаво по дърветата,стигам до всички плодове още преди да са паднали на земята (глиганите и другите да ме прощават  :P ),но си обикалям и по земята да няма скука,белички и поразийки правя всякакви,но така изглежда за останалите,докато за мен това е поредният експеримент,все пак съм животното надарено с най-много интелект  ;D

Със Змиите сме опасна комбинация-ум и мъдрост,ловкост и хитрина,на всеки цаката сме разкатали  :P
Глигани,Зайци и Кози-са ми леко бозави,но за маса стават и купон,приятни са,макар да им и идвам малко луд  ;D (щото Маймуна мирна не стои)
С Коне,Тигри и Петли,нещо май орисани сме да си вървим сами,засечки временни и битки понякогиш, всяка порода ни е чужда  :lol:
Най-разбирам се с Плъхчета и Дракони,първите лудо влюбват се във моят чар,вторите намират ме за не по-малко силен и достоен ,подходящ партньор,а гледам в тая пещерица-много сме се насъбрали от 3ката на разсъмване,начи за това и тук ни е толкова весело  ;D
Кучето и Вола са стабиляги,но къде ти-все сигурното ги зове,а мен приключенията...докато направят 5 крачки,вече съм отпрашил с 5 пресечки ,темпото ни куца ;D

И нали съм си Маймуна,а за мене викат-сред китайците съм най-любима,никой знак не ми се сърди,дори Тигъра е само склонен на мен да  прощава като му хорце съм тропнала на главица,щото нали съм си чаровница- викам му това ти е безплатният акопунктурен масаж (всякакви болезнени точки засягам  :-[) и той се кротва,че главица му не стига да хване к'ва съм шего(У)бийца  ;D :mellow: :P

Айдеее много се задържах на тоя клон,хвърча за следващия и нали природата като е решила дала- с двете си лапи държа къде каквото набарам,а опашката съм я вкарала в употреба точно за това-да не ми са заети ръцете и все да са пълни,я кокос,я банан,я някой боздуган  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #36 -: Март 29, 2010, 04:37:12 pm »
Мараяяя  :o :o :o

С тия толкова много видове змии дето си пуснала тука (наистина голям змиярник се е навъдил тука,че и братчедите драконици и те са се настанили много в тая пещерица на астросайт  ;D),знаеш ли какво ми светна?! То ще се окаже, че змиите са като рибите-има много видове змии,значи всяка уникална сама за себе си! Хайде сега да си казвате коя е кобра,коя смок,коя е пепелянка,коя мята камъни,коя плюе в очите  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 29, 2010, 04:40:23 pm »
Със Змиите сме опасна комбинация-ум и мъдрост,ловкост и хитрина,на всеки цаката сме разкатали  :P

:57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Март 29, 2010, 04:58:06 pm »
Нухе, аз съм от гърмящите... онези, дето се дуят, съскат, за да сплашат противниковата страна.  ;D ;D ;D

Цитат
Когато змията е уплашена или раздразнена се навива на кълбо и издига края на опашката си нагоре, който започва да трепти. Тогава се получават тези характерни звуци, които при едрите змии се чуват на разстояние 30 м. Предполага се, че макар и глухи, те инстинктивно ги използват като средство, което плаши и пропъжда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Март 29, 2010, 05:02:19 pm »
Мараяяя  :o :o :o

С тия толкова много видове змии дето си пуснала тука (наистина голям змиярник се е навъдил тука,че и братчедите драконици и те са се настанили много в тая пещерица на астросайт  ;D),знаеш ли какво ми светна?! То ще се окаже, че змиите са като рибите-има много видове змии,значи всяка уникална сама за себе си! Хайде сега да си казвате коя е кобра,коя смок,коя е пепелянка,коя мята камъни,коя плюе в очите  ;D

аз съм гърмяща!ха-ха-ха!
много са , ама виж колко са красиви! отровата се ползва и е лекарство за хората! разбира се ,че винаги и във всичко е важна дозата! но в крайна сметка една от най-уважаваните зодий на изток е змията. именно защото е красива ,интелигентна ,мъдра.
змията никога не напада първа!