Здравей Гост

какъв е вашия източен зодиакален знак

• 60 Отговора
  • 9641 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:какъв евашия източен зодиакален знак
« Отговор #40 -: Март 29, 2010, 05:05:33 pm »

змията никога не напада първа!

Освен ако не е излязла да си дири вечерята  ;D :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Март 29, 2010, 05:09:54 pm »
Ох, тук на трета страница е безопасно, докато Марая още не е пуснала пак снимки на тия създания.  :unsure:

Четох, че съм огнена, а не метална, ти тъй и не ми каза разликите, а ме прасна в сърцето...не нападала змията, я виж само как хвърля отрова.  ;D ;D ;D

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #42 -: Март 29, 2010, 05:13:52 pm »
 ;D ;D ;D - Нухе, лесно тий на тебе. Скачаш от дал на дал, тук прескочи змия, там прескочи змия,  ;D. А аз има да си джавкам, най-много няква анаконда да ме отнесе..... ;D ;D ;D. Няма една котка, бай дъ уей  ;D - пак те са ми сред любимците, както и тигъра. Ама дракони - страх ме е от тях, пък змиииии....малииии. Клъцвам опашки и глави и айдеее на шиша....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Март 29, 2010, 05:44:30 pm »
 :-[ :-[ , ми нухе ,гладна ли да седи? :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #44 -: Март 29, 2010, 06:43:27 pm »

Най-разбирам се с Плъхчета и Дракони,първите лудо влюбват се във моят чар,вторите намират ме за не по-малко силен и достоен ,подходящ партньор,а гледам в тая пещерица-много сме се насъбрали от 3ката на разсъмване,начи за това и тук ни е толкова весело  ;D

Аз съм зодия Плъх. Обаче досега не съм си помисляла, че си чаровен, а като Вещичка, че си дърт козел. Абе, дали не си сбъркал зодията си според китайския хороскоп, а?  :unsure: Май не си маймуна, а зодия Дърт Козел.  ;D

Ти си единственият тук, който се бори да има правила, ред и дисциплина. Само Лили, ама не винаги, те подкрепя. Виждаш ли сега какво е да си петел в кокошарник! Не е лесно... Вади си поуките!  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #45 -: Март 29, 2010, 07:01:58 pm »
Хело,в това да си дърт козел също има известен чар,който обаче твоя Телешки мозък не може да вдене  :P

По Японската система може и да съм Петел,но тя не се основава на астрологични цикли,а на календара е напасната,но със СЛВ в Лъв и 11ти дом,то е ясно к'ъв го деля по принцип в групите  ;D :mellow:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #46 -: Март 29, 2010, 07:40:37 pm »
Маймунка съм!Много си харесвам източния знак. Описанието е много точно.Не съм хубава, но казват ,че имам чар и признавам си това помага без да правя усилие.Обичам да се шегувам, и купона.Най-добри отношения имам с Плъх, Дракон, ......с Петела беше много интересно, но не се получи. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 29, 2010, 08:15:25 pm »
много харесвам маймуните!
не защото синухе е маймунка  ;) ;D. харесва ми подхода към живота при маймунките , харесва ми акробатичното мислене ,начина на изход от ситуаций , нестандартния хумор. има много чар в тях!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #48 -: Март 29, 2010, 09:13:20 pm »

Ти си единственият тук, който се бори да има правила, ред и дисциплина. Само Лили, ама не винаги, те подкрепя. Виждаш ли сега какво е да си петел в кокошарник! Не е лесно... Вади си поуките!  ;D

Съжалявам, че не е станало ясно досега, но аз винаги и за всичко съм ЗА правила и тяхното спазване. Но тук такива няма и затова не съм го казвала открито.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #49 -: Март 29, 2010, 09:18:38 pm »
със СЛВ в Лъв и 11ти дом,то е ясно к'ъв го деля по принцип в групите  ;D :mellow:

Той и Плутон в съвпад със СЛВ в 11 дом е същия.

*

Helo

« Отговор #50 -: Март 29, 2010, 09:19:24 pm »
В миналото в Китай са определяли възрастта на детето според годината, в която е родено, независимо от това дали е родено в началото или края на годината. Ако е родено през последния месец на годината, то щом дойде Новата година, детето е вече на една година официално.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 29, 2010, 09:21:33 pm »

Съжалявам, че не е станало ясно досега, но аз винаги и за всичко съм ЗА правила и тяхното спазване. Но тук такива няма и затова не съм го казвала открито.  :P

правилата са за това ,за да бъдат нарушавани :P.

*

missKapriz

« Отговор #52 -: Март 29, 2010, 09:25:38 pm »
Цитат
По Японската система може и да съм Петел,
А защо тогава не си гласувал ;DИли по китайски и японски са различни зодиите :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #53 -: Март 29, 2010, 09:26:18 pm »

Тя,затова е на този хал държавата. Но не пропускате да рИвете като стане нещо,че нямало държава и управници. Ако си мислиш,че нещо си ме подразнила с това изплезване,грешиш. Стана ми мъчно за лицемерието.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 29, 2010, 10:39:43 pm »

Тя,затова е на този хал държавата. Но не пропускате да рИвете като стане нещо,че нямало държава и управници. Ако си мислиш,че нещо си ме подразнила с това изплезване,грешиш. Стана ми мъчно за лицемерието.  :mellow:

приятелско е изплезването , въобще не съм си поставила за цел да те дразня. моля те не ме карай да се оправдавам като у-ка :(. просто това е играта....

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Март 30, 2010, 10:24:19 am »
 Aз също съм маймуна и ми върви изключително на коне в този живот.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Март 31, 2010, 02:04:46 pm »
няма да повярвате ,какво ми се случи ;D.
живея в центъра на столицата , офиса ми е в центъра на столицата , апартаментите на децата са в центъра на столицата иии....изведнъж се отзовах в люлин. от години не бях влизала в този квартал. и познайте къде ;D в кафето на Киров и познайте какво видях там ;D 2 броя живи змий в терариум....
ей , качвах снимки ,качвах и на живо ги видях.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Март 31, 2010, 03:07:01 pm »
живея в центъра на столицата , офиса ми е в центъра на столицата , апартаментите на децата са в центъра на столицата иии....изведнъж се отзовах в люлин. от години не бях влизала в този квартал. и познайте къде ;D в кафето на Киров и познайте какво видях там ;D 2 броя живи змий в терариум....

Марая, Марая, няма да се промениш. Ще те кръстя Пинокио.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 31, 2010, 03:19:43 pm »

Марая, Марая, няма да се промениш. Ще те кръстя Пинокио.

не е ли по хубав света , когато е шарен? ;D :o
и защо трябва да се променя? какво да променям?

« Отговор #59 -: Март 31, 2010, 04:03:19 pm »
   Това, едно конче ли няма тук в този форум, ха ?