Здравей Гост

предстоящо пълнолуние във везни

• 44 Отговора
  • 6998 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
предстоящо пълнолуние във везни
« -: Март 29, 2010, 03:34:29 pm »
посвещавам му специална тема , тъй като овен е първия знак ,свързан с пролетта и началото на новото!
везни са онози част от зодиака ,която мунданно се свързва със 7-ми дом ,или партньорства .
какво очаквате от това пълнолуДие , как и къде ще се случи в картите ви?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Re:предстоящо пълнолуние във везни
« Отговор #1 -: Март 29, 2010, 03:36:14 pm »
Ай, тъкмо днес го гледах, че ще ми съвпадне с Плутон-а .. от там квадрат с Венера, нещо се скофтих по темата.  :rolleyes: Затуй гледам да не го мисля. В 11 дом ще е при мен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Март 29, 2010, 03:37:52 pm »
На мен тази лунация ще ми е по оста 5-11 дом... ох  :-[.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Март 29, 2010, 03:38:48 pm »
Тъй, де.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Март 29, 2010, 03:43:36 pm »
Тия дни и аз него мислих,щото ми е в съвпад с натален Сатър (+Юпитер) във 2 дом.
Би трябвало да изясня нещо по 2 дом,да ожъна или да приключа-това са темите на Пълнолунието.
Пък вече се чудя какво ще да е точно,гледам да го свържа с миналото Новолуние тъй като не може да се гледа Пълнолунието без него,то ми е било в 7 дом,явно нещо сега ще материализирам по него,в смисъл другите.Не знам дали се брои но преди 2-3 дена имах материална придобивка,нещо дадено ми от друга личност,да не би да е подействало вече?
Следващото Новолуние пък ми е в 8 дом и ще ми прави точна опозиция с Плутон във 2 дом.
При мен тия последните Пълнолуния/Новолуния ми аспектират точно всичките планети във 2 дом,тук явно са основните неща дето се случват и май натам са се и запътили,само нещо тоя Плутон ме притеснява...

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 29, 2010, 03:44:26 pm »
при мен е по оста 10ти-4-ти. и добре ,че е далече сатурн.....
съвпад не виждам с нищо , сал един тригон с к3 и секстил с к9...../разходящ 1 гр./

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 29, 2010, 03:47:30 pm »
нещо тоя Плутон ме притеснява...

е ,какво му е на плутон във втори дом?!
най-големия ръст е това?

*

abroad

« Отговор #7 -: Март 29, 2010, 03:51:42 pm »
Колко са градусите :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 29, 2010, 03:55:46 pm »

на 9:17 мин. е пълнолунието.

*

abroad

« Отговор #9 -: Март 29, 2010, 03:59:08 pm »

:o точен съвпад с оста МС - ІС

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 29, 2010, 04:00:59 pm »

:o точен съвпад с оста МС - ІС

а последната лунация къде е ? дом,знак , аспекти?! и това погледни...

*

nerealna

« Отговор #11 -: Март 29, 2010, 04:01:21 pm »
при мен ще е в трети дом в съвпад с плутон. предполагам ще пътувам повече, но съвпада с плутон как да го тъпкувам?? емоционален срив може би.... ./плутон ми упр. 5ти дом/

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 29, 2010, 04:02:34 pm »
при мен ще е в трети дом в съвпад с плутон. предполагам ще пътувам повече, но съвпада с плутон как да го тъпкувам?? емоционален срив може би.... ./плутон ми упр. 5ти дом/

да бе ,емоционален срив! а защо не и емоционално възкръсване?! :unsure: :rolleyes:

*

nerealna

« Отговор #13 -: Март 29, 2010, 04:05:56 pm »
това звучи по-добре:)  марая, ти си голяма оптимистка, сигурно, защото си стрелец  :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #14 -: Март 29, 2010, 04:08:56 pm »

най-големия ръст е това?

Според Ръшман Новолуние в опозе на Плутон дава борби за надмощие,а тук са и материалните домове.Някой ще се опитва да ме контролира.Или аз ще се опитвам да контролирам някой ,само че на финансова основа :unsure: Така също дава и кризи,Плутон се свързва с неизбежните промени и изменения.И като се има предвид че е Новолуние- всичко ще тръгне по-новому.

Имам идея как да изразя аспекта без ексцесии,но не се знае какво ми готви Плутон  ;D :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 29, 2010, 04:09:55 pm »
това звучи по-добре:)  марая, ти си голяма оптимистка, сигурно, защото си стрелец  :P

и то много стрелец ,щото и преднаталните ми слънчево и лунно са в стрелец. ;D
добре ,че е големия земен тригон....

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 29, 2010, 04:17:37 pm »

най-големия ръст е това?

Според Ръшман Новолуние в опозе на Плутон дава борби за надмощие,а тук са и материалните домове.Някой ще се опитва да ме контролира.Или аз ще се опитвам да контролирам някой ,само че на финансова основа :unsure: Така също дава и кризи,Плутон се свързва с неизбежните промени и изменения.И като се има предвид че е Новолуние- всичко ще тръгне по-новому.

Имам идея как да изразя аспекта без ексцесии,но не се знае какво ми готви Плутон  ;D :angry:

най-много да съм в Бургас и да си проработиме венерите ;D ;D ;D и ,си представи свидетеля Вики с нас :wink2: :57: :57: :57:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Март 29, 2010, 04:40:04 pm »
Ако ще си проработваме пак Венерите и 2 дом,отиде коня- с това Новолуние към Плутона,направо си вдигам тарифата на Венерата и това е,че не можем да смогнем с тия Венерини отработки,а Плутон на дребно не се занимава  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 29, 2010, 04:41:22 pm »
Ако ще си проработваме пак Венерите и 2 дом,отиде коня- с това Новолуние към Плутона,направо си вдигам тарифата на Венерата и това е,че не можем да смогнем с тия Венерини отработки,а Плутон на дребно не се занимава  ;D

нямам думи , ама май натам вървят нещата ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Март 29, 2010, 04:42:06 pm »
Бая пари завъртяхте тука с тез Плутони и Венери... :P

Аз май ще харча, ако туй пълнолуние ще е на пари, щото ще ми е в квадрат с Венера-та. Абе, не се знае, знае ли се.  :rolleyes: