На мен пък ми прави съвпад с Бялата Луна и с Уран и опозира на Хирон. Отделно че и тр.Лилит ми е на Луната, а тр.Марс ми е на Фортуната. Всъщност вместо да изтрещявам в реала изтрещявам насън. Сънувах едни истории - пребих двама мъже - ужаааааст....Такъв бой с леген хвърлих на втория, по главата - по главата :93:. Връщах се от някъде с кола, но в един момент загубих управлението, просто волана много се отдалечи от мен, можех да стигна само педала на газта и виждах само горната част на пътя, демек колите и хората, в които всеки момент ще се надяна или ще смачкам. Успях да отбия в една пресечка, без малко да сгазя едни полицайчета, които преди да ме глобят за нарушаване на правилата, ме оставиха на някъв майстор да ми оправи колата...че като го почнах майстора - сложил ми бил гума за 70 лв. Полудях.....После пък някъв младок-военен се забива с мен, пък аз още бясна, щото колата не е била моя - се оказа че и тенекиите се изпомачкали и тоя ми прави разни намеци, От къде в ръцете ми се появи леген не знам, нокато започнах да го млатя по главата....хахахахаха. Офффф, та така мили дами, избих си агресията на сън...хиххи