Здравей Гост

предстоящо пълнолуние във везни

• 44 Отговора
  • 6999 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:предстоящо пълнолуние във везни
« Отговор #20 -: Март 29, 2010, 04:43:46 pm »
Бая пари завъртяхте тука с тез Плутони и Венери... :P

Аз май ще харча, ако туй пълнолуние ще е на пари, щото ще ми е в квадрат с Венера-та. Абе, не се знае, знае ли се.  :rolleyes:

ще харчиш ,ама за красиви нещица :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Март 29, 2010, 04:44:49 pm »
През последните години станах много широкопръста, а принципно съм си пестелива и разумна. Мани, мани. Абе, да имаме да харчим, пък другото ще го оправим.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #22 -: Март 29, 2010, 10:42:14 pm »
На мен ПълноЛудието ще ми съвпадне точно с асцендента и луната,какво да очкавам?Луната ми управлява 10 дом в натала,дали няма да си сменям работата?

*

Divna

« Отговор #23 -: Март 30, 2010, 02:47:06 am »
Аз съм любопитна да видя какво ще ми донесе пълнолунето, тъй като луната ми прави съвпад с Венера (11 дом) и опозиция с Хирон (5 дом). Венера ми е управител на 12 и 7 дом. Явно ще има и любов и болка ...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Март 30, 2010, 09:04:53 am »
Divna, излизане на  скрити информации,  някаква материлна придобивка, включване от партньора и  пиятелкси събирания ( гледай по време на този  лунен цикъл да не му се "залепиш" прекалено, защото  ще изпитваш това желание); понякога енергиите на венера и хирон са много сходни и все са в обсега на връзките е не  изключенои някое пътуване да с заформи:)

пълнолуние- везни- овен= за  някои конфликти, идея за справедливост, твърде много  изгорена енергия ( от тази, която минава за ден) и желание за красота:)

аз съм за последното -да видим дали коафьорът ще ме вмести днес - утре ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #25 -: Март 30, 2010, 09:31:23 am »
Kaya, благодаря ти за отговора!
Опозицията на Луна с Хирон си "изигра" главната роля. Тази нощ сънувах, че приятелят ми ме зарязва, заради друга  :-[ (задействал се е 12 дом - страх, подсъзнание, изневяра ...). Та така си поплаках на сън, че не е истина... Събудих се в 2 през ноща с мисълта как днес трябва сериозно да си поговоря с него, най-малкото, за да му споделя какви са ми страховете.

А що се отнася за пътуването, то сме го замислили това лято да пътуваме до БГ, та тая вечер ще обсъждаме и този въпрос с него.

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Март 30, 2010, 09:53:22 am »
Това пълнолуние никак, ама никак не ми засяга планетите. Пада се в 9-ти дом - ще си вадя международен паспорт, че му изтича срока, а аз се каня да го използвам, все пак, живот и здраве юни месец. Дано мине без усложнения, че казват големи опашки ставали.
« Последна редакция: Март 30, 2010, 03:38:39 pm от Небесна »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Март 30, 2010, 10:13:12 am »
Пълнолудието е по остта 6/12 на форума и затуй де що има народ изтрещя тотално.  ;D

Снощи аз пък не можах да спя, такава енергия планини да обръщам имах, но четох книги, че не вървеше купон да вдигам по туй време на денонощието - кофти е да си в блок.

Нямам търпение по Великден да забегна на зелено, сигурно ще тичам като луда из горите. Ако там някъде сте опънали палатка и с първа космическа мине една рошава с лилава рокля /като тази на снимката/ значи съм аз, не се стряскайте, безобидна съм.   :leos:   

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 30, 2010, 10:27:20 am »
Това новолуние никак, ама никак не ми засяга планетите. Пада се в 9-ти дом - ще си вадя международен паспорт, че му изтича срока, а аз се каня да го използвам, все пак, живот и здраве юни месец. Дано мине без усложнения, че казват големи опашки ставали.

и не само на много места гърмяла системата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #29 -: Март 30, 2010, 11:02:25 am »
   На мен пък ми прави съвпад с Бялата Луна и с Уран и опозира на Хирон. Отделно че и тр.Лилит ми е на Луната, а тр.Марс ми е на Фортуната. Всъщност вместо да изтрещявам в реала изтрещявам насън. Сънувах едни истории - пребих двама мъже - ужаааааст....Такъв бой с леген хвърлих на втория, по главата - по главата  :93:. Връщах се от някъде с кола, но в един момент загубих управлението, просто волана много се отдалечи от мен, можех да стигна само педала на газта и виждах само горната част на пътя, демек колите и хората, в които всеки момент ще се надяна или ще смачкам. Успях да отбия в една пресечка, без малко да сгазя едни полицайчета, които преди да ме глобят за нарушаване на правилата, ме оставиха на някъв майстор да ми оправи колата...че като го почнах майстора - сложил ми бил гума за 70 лв. Полудях.....После пък някъв младок-военен се забива с мен, пък аз още бясна, щото колата не е била моя - се оказа че и тенекиите се изпомачкали и тоя ми прави разни намеци, От къде в ръцете ми се появи леген не знам, нокато започнах да го млатя по главата....хахахахаха. Офффф, та така мили дами, избих си агресията на сън...хиххи

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Март 30, 2010, 01:09:43 pm »
На мен ми се случва във 3 дом съвпад с уран,опозиция меркурий.Какво да очаквам? :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Март 30, 2010, 01:20:27 pm »
 ;D Милкиуей, сигурно и ти ще изтрещиш.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Март 30, 2010, 01:27:57 pm »
;D Милкиуей, сигурно и ти ще изтрещиш.
Имаш предвид с нервите ли? :unsure:Ако е така вече съм изтрещяла.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 30, 2010, 01:30:41 pm »
На мен ми се случва във 3 дом съвпад с уран,опозиция меркурий.Какво да очаквам? :blink:

да задълбаеш ,по-навътре в астрологията... ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Март 30, 2010, 03:35:41 pm »

да задълбаеш ,по-навътре в астрологията... ;)

Аааааа,натам съм тръгнала :P

*

Divna

« Отговор #35 -: Март 30, 2010, 04:15:41 pm »
Някой има ли идея пълнолунието в съвпад с Марс в 8 дом какво трябва да даде?
Много секс вероятно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 30, 2010, 04:17:44 pm »
Много секс вероятно.

ауууу ;D ;D

*

Divna

« Отговор #37 -: Март 30, 2010, 04:38:01 pm »
Много секс вероятно.

ауууу ;D ;D

Какво ще рече това ауууу/?

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 30, 2010, 04:57:01 pm »
Много секс вероятно.

ауууу ;D ;D

Какво ще рече това ауууу/?

мирише не на секс , а на правене на лИбоФ ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 30, 2010, 05:13:33 pm »
При мен пълнолунието в 11 дом веднага проработи, намерих си нова приятелка. Да не си помислите сега нещо, ей!  ;D
Днес трябваше да пътувам извън града да превеждам и в колата имаше едно момиче. Първо помислих, че тя е страна по сделката, но се оказа, че това е бъдещата съпруга на човека, с който работя. Дошла е от чужбина тук и е самичка, няма никакви приятели и познати. И иска да учи български.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.