Здравей Гост

уроците на КАЙЛИ

• 158 Отговора
  • 30517 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:уроците на КАЙЛИ
« Отговор #20 -: Март 30, 2010, 02:35:29 pm »
Кайли , това ли според теб е и причината ,голяма част от енергийните места , да се превърнат буквално в бунище на човешките проблеми ,и вонята им да се разнася из света....?

като пример ,ще ти споделя нещо лично.
през 1997г. попаднах за пръв път на кръстова гора. беше късно през ноща. нямаше сгради , освен стара църква , а отсреща с/у нея беше в строеж все още новата ,както и 12-те параклиса. усещането беше невероятно. през ноща на 23с/у 24-ти юни.
отгоре имаше толкова много звезди ,сякаш ,ако протегнеш ръка ще ги докоснеш.
година след това родих една от дъщерите си. от този ден ,за нас стана ритуал да спиме в колата ,но да бъдем на кръстова гора и рано сутринта да берем билки.
мястото беше много силно , усещах го по странен начин.
сега е друго :( , хотели , меркантилизъм , сякаш това място в момента е много замърсено ,някак чуждо ми се струва. не го усещам като купул от звезди и светлина....
ниските вибраций ли са причината или натрупания негативизъм?! кое е ,къде е причината ,има ли я и защо?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Март 30, 2010, 02:38:28 pm »
Основният урок, който научих, четейки Кайли (щото аз не я познавам лично) е, че с нищоправене нищо не става.

нищо не става, но в този свят..нищо чудно да се окаже, че в другия свят си е изработила много повече, отколкото може да си представим..а там е важното, тук е тленно..

ами ние живеем в този свят.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 30, 2010, 02:45:36 pm »
А нищонеправенето се нарича още неправене и е основна езотерична техника.

дай ни повече информация по въпроса! плийсс :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Март 30, 2010, 02:52:46 pm »
   Така, като просветена те моля да ми обясниш - къде да търсим Духа, Душата и тялото ? Кое управлява ума, кое съзнанието и кое подсъзнанието. Защото освен тях аз приемам че физическото ми тяло също си има душа, която е различна от моята душа....
   П.П. и гледам да са в хармония...

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Март 30, 2010, 02:54:30 pm »
аз приемам че физическото ми тяло също си има душа, която е различна от моята душа....
Много интересно разсъждение.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Март 30, 2010, 02:55:48 pm »
ами ние живеем в този свят.
Някои живеят повече тук, други живеят повече там, нема лошо, кой където му харесва, там да живее.
Освен това кои сме това ние? Кой съм това аз?
Тялото, което живее тук, умът, който скита, където си поиска, духът, който живее извън времето и пространството?
Има едно разделение на седемте тела на човека - той има физическо, етерно, ментално, астрално, духовно и т.н. Не ги помня наизуст.
Та физическото живее в това време и пространство, някое от следващите е извън пространството, защо не и менталното, още по-тънкото е надмогнало и времето, космическото е едно с всичко останало.
Кои това ние, материалните тела ли?

Марая, говоря само онова, което ми е дадено да интегрирам, като ме питаш така. Нямам интегрирано знание, озарение или каквото и да го наречеш да отговоря на въпросите ти.
Не знам, мога да ти кажа какво съм изчела, ама едва ли ще ти свърши работа.
Според мен просто всичко се върти на цикли. Сега е дошъл цикъл на планетарна и психическа промяна, буря се задава, вятърът носи листа, клонки и мърсотия и това е.
Защо сега, ми щото сега му е времето.
Природните катаклизми и менталното полудяване са и двете следствие на една по-дълбока първопричина.

*

nerealna

« Отговор #26 -: Март 30, 2010, 03:01:50 pm »
За дух, душа и тяло - според мен тялото е ясно - то е материята, духа е умът ни, а душата чувствата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 30, 2010, 03:19:38 pm »
хайде Кайли сподели ни за нищонеправенето... :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #28 -: Март 30, 2010, 03:26:10 pm »
А нищонеправенето се нарича още неправене и е основна езотерична техника.

дай ни повече информация по въпроса! плийсс :blink: ;)

Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, в края на краищата ще видиш трупа на врага си да се носи по течението покрай теб.

Цитат
Така, като просветена те моля да ми обясниш - къде да търсим Духа, Душата и тялото ? Кое управлява ума, кое съзнанието и кое подсъзнанието. Защото освен тях аз приемам че физическото ми тяло също си има душа, която е различна от моята душа....
   П.П. и гледам да са в хармония...

Първо да съм казала, че съм просветена? Знам някои неща, много не знам...нали не си мислите, че след като нищо не правя в реала, само седя и си бъркам в носа? Сигурно си запълвам времето с нещо друго, извън социума.

Има учения, според които духът и тялото се прераждат в различни съчетания, така че различните тела се свързват с различни духове при всяко прераждане и се обогатяват взаимно.

Духът се търси с духа, душата се търси с душа, тялото къде да го търсиш още?

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 30, 2010, 03:29:19 pm »
т.е , в неправеното е тишината , а в тишината правенето и достигането. :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #30 -: Март 30, 2010, 03:30:44 pm »
Марая, нищонеправене е едно, неправене е друго.
Дадох ти пример с реката.
Сега ще ти дам друг - най-интересно е онова, което го няма. Защо го няма?
Каква е разликата между оживен площад и пуст площад? Какво има на пустия площад?
Пространството прави ли нещо или се занимава с неправене?
Кой осъществява всичко - щъкащите насам натам хора на площада, или пространството, което никой не забелязва?
Кой забелязва фона, на който се случват събитията? Каква е функцията на фона?

Колко човека си обменят бележки сега и се хилят, подигравайки ми се?
На сцената отпред кипи безмислен труд, на бележки отзад се подхилват.
Тяхното правене отзад е неправене отпред.

« Отговор #31 -: Март 30, 2010, 03:30:54 pm »
   Аз мога ли да споделя....До тагава степен вече владееш мисълта, като оставяш тази енергия да се предава без да бъде омърсена от други влияния или просто Духът ти да се излива чрез нея, че можеш да управляваш хода на събитията около теб без да си мръднеш пръста. А колкото по-чиста ти е мисълта /явно толтеките това са имали впредвид - чиста мисъл=чиста енергия=духовна енергия/ толкова по-голям обсег на действия можеш да имаш. Демек да направляваш световните процеси...
   А и да вметна нещо, одеве се сетих. Всеки знае, че евреите владеят изкуството да боравят с парите, демек материята, явно за това са властелините в този свят, сигурно са и те - тези по кръвна линия на богопомазаните, как беше точно, забравих...ама вижте, че има връзка... :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #32 -: Март 30, 2010, 03:35:12 pm »
Колко пъти човек опитва нещо и в един момент то става? Не говоря за случаите, когато се подготвя все по-добре.
От 100 хвърляния на топка в кош, ще уцели 3, ако да речем кошът е далеч.
Защо го постига в тия 3 опита? Кое е различното при тях от останалите?
Късметът е неправене.

Подводни в четвърто ниво на проработка на Плутон го е казал много хубаво -
В констуктивен вариант човек на това ниво може да се занимава с вътрешния или външния свят, но нему са достъпни такива дълбочини на собственото му подсъзнание, че непосредствено са свързани с високи силни егрегори, които той чисти, привежда в порядък и открива нови възможности за развитие, просто занимавайки се със самоусъвършенстване

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 30, 2010, 03:41:46 pm »
Марая, нищонеправене е едно, неправене е друго.
Дадох ти пример с реката.
Сега ще ти дам друг - най-интересно е онова, което го няма. Защо го няма?
Каква е разликата между оживен площад и пуст площад? Какво има на пустия площад?
Пространството прави ли нещо или се занимава с неправене?
Кой осъществява всичко - щъкащите насам натам хора на площада, или пространството, което никой не забелязва?
Кой забелязва фона, на който се случват събитията? Каква е функцията на фона?

:-X

Колко човека си обменят бележки сега и се хилят, подигравайки ми се?
На сцената отпред кипи безмислен труд, на бележки отзад се подхилват.
Тяхното правене отзад е неправене отпред.
корелацията според мен е невъзможна..... :-[ :-\
защото това са две различни състояния на духа и душата ,различни гледни точки и то....къде?
в пространството! :-\ :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Март 30, 2010, 03:44:04 pm »
Късметът е неправене.

О, да! Но някои го имат в повече от други, независимо дали правят или не правят.

Аз пък знам от собствен опит, че пътищата се отварят едва щом стъпиш на пътеката, не по-рано.
Ако разчиташ само на късмета, нищо не става.

« Отговор #35 -: Март 30, 2010, 03:44:52 pm »
    Кайли иска да кажа, че тези които нищо не правят, с мисълта си пак влияят върху всичко около тях. А все по-ясно ни става, че именно тя е най-силната енергия....Та внимавайте с мислите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 30, 2010, 03:45:54 pm »
Късметът е неправене.

О, да! Но някои го имат в повече от други, независимо дали правят или не правят.

Аз пък знам от собствен опит, че пътищата се отварят едва щом стъпиш на пътеката, не по-рано.

може би ,защото е заслуга от предишни инкарнаций :rolleyes: :-\

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Март 30, 2010, 03:52:40 pm »
Късметът е неправене.

може би ,защото е заслуга от предишни инкарнаций :rolleyes: :-\

Сигурно е така, Марая. Само искам да подчертая, че абсолютен късмет няма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 30, 2010, 03:53:51 pm »
   Кайли иска да кажа, че тези които нищо не правят, с мисълта си пак влияят върху всичко около тях. А все по-ясно ни става, че именно тя е най-силната енергия....Та внимавайте с мислите.

приемам мисълта като най-мощното оръжие на вселената!

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Март 30, 2010, 03:59:22 pm »
Скоро попаднах на една руска статистика, където се разглеждаха инцидентите. даже публикувах една малка част от материала, откъдето беше видно, че най-оптимистичният и авантюристичен знак - Стрелецът е подложен на най-много инциденти, а песимистичните Козирози и фиксираният Водолей са най-малко предразположени.

Стрелецът рискува и може да загуби живота си, но може да спечели други неща, които един консервативен дух не би посмял да си представи дори във въображението си. Разликата между правенето и нищоправенето е в рискът и вълнението....Аз ако блуждая по цял ден и само си възнамерявам това-онова, ще умра от скука, казвам ви (асц. Стрелец+12 дом в Стрелеца)