Здравей Гост

ЗА Марая- щото анкетата показа това

• 154 Отговора
  • 34920 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
защо я пускам тази анкета :57: :wink2:
забелязвам в няколко теми , че в открити "двубой" има една такава душича ,дето се опитва да вмени мнение и настроение.
въпросната персона никога не се е конфронтирала с мен ,нито аз с нея.
но , въпреки всичко продължава да действа малко на принципа :
"не съм от тях ма как сийке ,не съм от тия хора....ама има едни ,като отворят една ми ти уста ,кат механджийска порта..."
това не ме дразни , провокира любопитството ми. :wink2:

кака мара пак изтреще..

да почешеме още едно огнено его.... :57: :57: :86:
« Последна редакция: Април 04, 2010, 01:07:00 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:за или против марая
« Отговор #1 -: Март 30, 2010, 04:50:51 pm »
тишинаааа ,какво ли значи това? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Март 30, 2010, 04:57:27 pm »
Какво значи ли?
Никой няма моралното право да решава дали един член на групата да остане или да си тръгне.
Тук не визирам спамърите разбира се, но те не са членове на този егрегор.
Решението е твое изконно право и не зависи от никой друг извън теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 30, 2010, 05:02:38 pm »
Какво значи ли?
Никой няма моралното право да решава дали един член на групата да остане или да си тръгне.
Тук не визирам спамърите разбира се, но те не са членове на този егрегор.
Решението е твое изконно право и не зависи от никой друг извън теб.

аз само питам?
търся мнение....нищо друго!
интересно ми е  ;D

« Отговор #4 -: Март 30, 2010, 08:26:18 pm »
пълнолудие е ,страстната неделя, ко ти стана чадо стрелешко
пост и молитва помага за поглед отстрани :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 30, 2010, 08:39:43 pm »

:25: ,търсих причината...., а пък тя била в темата за новата планета хуя!
карай все едно.... ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6 -: Март 30, 2010, 08:53:21 pm »
Марая, какво става?! Лично аз не искам да си тръгваш. Много та молА...Нема да обръщаме внимание на никои провокации,както за теб, така и за всеки един от съфорумците.
На някой ако нещо не му харесва да си заминава, ама не и да определя и да принуждава други да си тръгват.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 30, 2010, 08:56:41 pm »
Марая, какво става?! Лично аз не искам да си тръгваш. Много та молА...Нема да обръщаме внимание на никои провокации,както за теб, така и за всеки един от съфорумците.
На някой ако нещо не му харесва да си заминава, ама не й да определя и да принуждава други да си тръгват.  :mellow:

просто исках мнение миа, няма проблеми.... :blink: ;)

« Отговор #8 -: Март 30, 2010, 09:16:50 pm »
Чуй с'я! :P Ти си само напред. Това - да си ходя ли, да се върна ли е моя дилема ;D! Нека 'секи си играе неговата.  :P

:88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #9 -: Март 30, 2010, 09:24:44 pm »

карай все едно.... ;)

де ма пращаш да чета темата за оп,.уя
той шекспир починал завалията, нема кой да ти пише сега Хамлет, да бъде или да не бъде
ма и той кво само се проверява, сам ли е или има и други дето живеят в тялото му
мнителност или реални факти та дразнят :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #10 -: Март 30, 2010, 09:27:30 pm »
Марая, преди малко изчетох прилежно почти десетте страници от пререканията ти с Вещичка. Ти си си изпуснала малко нервите, както и тя, но случва се на всекиго. В крайна сметка тя е започнала и то доста грубичко. Едва ли някой в този форум днес не може да спи от мъка.

Вещичка понякога си го търси, смея да кажа. Преди дни и аз имах с нея "лек спор по въпроси от философско естество"  в раздел "Мистика". По този повод мога да кажа, че не е лесно да се спори с някой, който е наясно с всички отговори. Аз лично се отказах още в началото.

Що се отнася до моето мнение дали Марая е полезна за форума, то е : ДА 100%. С други думи Стой си на задника!

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #11 -: Март 30, 2010, 09:45:42 pm »
Това е единствения български астрофорум, в който влизам. Това, което ми хареса тук е различната атмосфера. Всеки си има индивидуалност, но понякога начина й на отстояване ми идва малко в повече.Не разбирам за какво е това привличане на вниманието постоянно?!
Защо някой трябва да си ходи? :lol:
Марая, стига де, не може толкова лесно да се провокираш, аз лично харесвам присъствието ти тук!

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 30, 2010, 09:49:46 pm »
Марая, преди малко изчетох прилежно почти десетте страници от пререканията ти с Вещичка. Ти си си изпуснала малко нервите, както и тя, но случва се на всекиго. В крайна сметка тя е започнала и то доста грубичко. Едва ли някой в този форум днес не може да спи от мъка.

Вещичка понякога си го търси, смея да кажа. Преди дни и аз имах с нея "лек спор по въпроси от философско естество"  в раздел "Мистика". По този повод мога да кажа, че не е лесно да се спори с някой, който е наясно с всички отговори. Аз лично се отказах още в началото.

Що се отнася до моето мнение дали Марая е полезна за форума, то е : ДА 100%. С други думи Стой си на задника!

щом не трябва да го целувам :57: :57: :57: ,ще си стоя!
въпроса не е в 10-те страници ,той е в други теми и тръгна от друго място ,но на плутон му писна :86:.
това не го казвам за оправдание , а споделям. защото директния подход е видим , а подмолния е по нептун. уважавам нептун ,но при други проявления! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 30, 2010, 09:56:31 pm »

карай все едно.... ;)

де ма пращаш да чета темата за оп,.уя
той шекспир починал завалията, нема кой да ти пише сега Хамлет, да бъде или да не бъде
ма и той кво само се проверява, сам ли е или има и други дето живеят в тялото му
мнителност или реални факти та дразнят :rolleyes:

ето , стрелеца ,вика дръжте стрелеца! :72:
няма мнителност. има директен тон и индириктне отношение от потребител с който НИКОГА , АМА НИКОГА не съм влизала в спор ,полемика и каквото се сетите.
но..при конфликт този потребител индиректно си дрънка и с две думи е на принципа "думам ти дъще сещай се снао". опити да се вменява внимание и напрежение , крещи неготивизъм придружен с огромна доза злорадство и злоба.
дълго се питах защо?,питах и нухе ,не е тайна и всички знаете ,че ние с него сме близки ,но и той нямаше обяснение.
обаче , днес ми светна лампичката ,защото съм научена да чета м/у редовете ,преобърнах бая теми и на финала се сетих да погледна хуя. ;D
лилето ми помогна да открия темата , а аз намерих причината....
и това много ме успокои.
това е истината!

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 30, 2010, 09:57:54 pm »
Това е единствения български астрофорум, в който влизам. Това, което ми хареса тук е различната атмосфера. Всеки си има индивидуалност, но понякога начина й на отстояване ми идва малко в повече.Не разбирам за какво е това привличане на вниманието постоянно?!
Защо някой трябва да си ходи? :lol:
Марая, стига де, не може толкова лесно да се провокираш, аз лично харесвам присъствието ти тук!

понякога , и това се случва!
провокацията е хубаво нещо ,начин на мислене и част от играта-живот! :wub:

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Март 30, 2010, 10:04:18 pm »
Хайде стига сте рИвали. да не смятате, че Марая ще си тръгне, само защото някои би и казал какво да направи. Моооля вииии! Ноооо това е подходящ повод да изразите симпатиите си като вземете страна, понеже досега повече от вас не се намесиха изобщо. ...  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 30, 2010, 10:05:20 pm »
Чуй с'я! :P Ти си само напред. Това - да си ходя ли, да се върна ли е моя дилема ;D! Нека 'секи си играе неговата.  :P

:88:

не е дилема ,въпрос на приемане и разбиране! никога не съм си тръгвала и не съм се връщала. просто така съм устроена. не могат хората да бъдат еднакви и това е факт.
живота ме е направил боец , а някога съм била амазонка ;D.
не ми харесват чуждите проекций ,колкото и силна да съм , аз съм в екшъна на улицата в обществото и в живота и тук , само тук съм намерила едно ъгълче в света в което съм си разкрила душата. когато съм права си отстоявам позицийте ,когато БЪРКАМ СЕ ИЗВИНЯВАМ И ГО ПРАВЯ ИСКРЕННО. ние сме хора и бъркаме и ставаме и падаме и продължаваме , но сме длъжни да допуснем другите ,щом знаеме ВСИЧКО , а не целенасочено заради собственически чувства ,/ аз не ги познавам и е видно от споделеното с вас/ да създаваме напрежение ,да се правиме на велики и после ни лук ял ни лук мерисал.
а тиии , си стой на дупето! :25: :kissd:

« Отговор #17 -: Март 30, 2010, 10:07:08 pm »
Аз също го намирам за глупаво хората да си тръгват!Това все пак е форум-всеки си изразява мнението независимо дали го приемаме останалите.Колкото решението на някой да си тръгне си е лично и изцяло негово!Марая ще бъда откровенна каквато ти си - ще ни липсва присъствието ти новите теми провокациите прогнозите но понякога наистина ще е по-добре да си замълчиш и да не прибързваш по спокойно все пак сме във форум а не лице в лице с човека срещу теб.Иначе си много готина и щура а най-хубавото ти качесво е че си многодетна майка бориш сама като такава и затова те уважавам много!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 30, 2010, 10:08:49 pm »
Хайде стига сте рИвали. да не смятате, че Марая ще си тръгне, само защото някои би и казал какво да направи. Моооля вииии! Ноооо това е подходящ повод да изразите симпатиите си като вземете страна, понеже досега повече от вас не се намесиха изобщо. ...  ;D ;D ;D

както и ти не се намеси и това ви прави чест! :wub:

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Март 30, 2010, 10:11:49 pm »

както и ти не се намеси и това ви прави чест! :wub:

Ми аз и сега не вземам страна, ако искаш върви си, ако искаш недей!