Здравей Гост

ЗА Марая- щото анкетата показа това

• 154 Отговора
  • 34887 Прегледи
Re:за или против марая
« Отговор #60 -: Април 03, 2010, 08:48:52 am »
Преди години малко се занимавах с психология.
Според изследванията относно   формалните групи жени и мъже.Затвори ,болници и въобще места,където хората по една или друга при4ина е трябвало да прекарват известно време заедно .Резултатите са :между мъжете атмосферата е приятелска -прословутата мъжка солидарност а при жените по4ти веднага се появява съперни4ество ,дори да нямат какво да делят и да нямат нищо общо по между си .Аз години работя предимно с жени и мога да потвърдя 4е е то4но така.
И понеже тук 4есто се слу4ва нещо подобно .....
та се 4удех има ли обяснение на този факт в астрологията.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Asol

• 4140
« Отговор #61 -: Април 03, 2010, 09:15:37 am »
Има надежда ...за женско приятелство  ;D , поне в мен има искрица надежда за това. Жените като по-слабия физически пол, използват други методи за надмощие ... това си е моето обяснение, а повечето от мъжете са някак си по-праволинейни. Да не генерализирам все пак. Има жени и жени, същото важи и за мъжете. Но щом има засегнати общи интереси, може да се очаква някой подличък удар.
Астрологически предполагам може да се обясни с разположението и аспектацията на Юпитер, Сатурн т.е. ценностната система на човек. Липса на самоувереност - наранена Венера или Луна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Април 03, 2010, 09:34:55 am »
съперничеството - Стремеж  ,домогване   ,състезание е ,поне така го разбирам аз.
и като ключови думички ми звучи :стремеж-марс , състезание -марс ,домогване-марс.

това като действие , а основата на действието е продиктувано от "знам повече" ,"мога повече" или "на същото ниво съм". юпитер на асц- високо самочувствие ,раздуване , сатурн- знание ,...
опит за разсъждение :rolleyes:.
при всички положения с аспекти към луната- емоцията и слънцето- изявата.
« Последна редакция: Април 03, 2010, 09:41:11 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #63 -: Април 03, 2010, 09:40:18 am »
съперничеството - Стремеж  ,домогване   ,състезание е ,поне така го разбирам аз.
и като ключови думички ми звучи :стремеж-марс , състезание -марс ,домогване-марс.

Съзнанието е по Юпитер и 9 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Април 03, 2010, 09:42:01 am »
съперничеството - Стремеж  ,домогване   ,състезание е ,поне така го разбирам аз.

Съзнанието е по Юпитер и 9 дом.

не визирам съЗНАнието , а състезанието.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #65 -: Април 03, 2010, 09:42:31 am »
Марая, исках да те питам, но все не ми остава време, ама какво ти пука и защо е толкова важно за теб да получаваш одобрението на други хора относо действията си визирам темта ,,за и против''. А бе свиркай си и не се коси. Аз лично не съм гласувала, защото ми се вижда детинско. Научила съм се да приемам хората такива каквито са и именно разнообразието на характери във форума го прави така интересен. Квадратурки и опозиции, нека се случва нещо, нали в това е провокацията   :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #66 -: Април 03, 2010, 09:42:53 am »

Марсът на мене ми е на трон има и съвпад с Венера но.....не само не завиждам на успелите жени уважавам ги и се радвам 4е има такива .Не понасям ролята не жената жертва или безли4на любовница или домакиня.Заяждам се поинякога но ме дразнят най ве4е безли4ните и инфантилни създания.А успелите жени наблюдавам ги с удоволствие и винаги се опитвам да анализирам как и защо са такива.....
Имала съм работни4ка по знаеща и можеща от мене и не само 4е не съм си избивала комплексите (както по принцип се прави ако под4инения ти знае и може пове4е от тебе)уважавах работата  и и плащах както трябва.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #67 -: Април 03, 2010, 09:52:00 am »
  Забелязала съм Прозерпина,  :blink: - и аз съм така - с такива Марс и Венера...Ценя авторитетите /истинските/ - знаещите, можещите, оцеляващите...Когато видя, че човекът до мен има много повече като опит, знания  - гледам да взема нещо, което ще ми е в помощ. В смисъл да се поуча, защото този човек не случайно е попаднал до мен. А дрязгите, понякога са необходими за изчистване на атмосферата, като дъжд, след който въздуха е чист и светъл. Аз не мога да се конфронтирам /да се карам/, за това и не влизам в бой  ;D. А и никого за нищо нямам право да съдя.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #68 -: Април 03, 2010, 09:52:47 am »
А ,бе всичко си е д до чепатост на характера...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #69 -: Април 03, 2010, 09:59:57 am »
  Забелязала съм Прозерпина,  :blink: - и аз съм така - с такива Марс и Венера...Ценя авторитетите /истинските/ - знаещите, можещите, оцеляващите...Когато видя, че човекът до мен има много повече като опит, знания  - гледам да взема нещо, което ще ми е в помощ. В смисъл да се поуча, защото този човек не случайно е попаднал до мен. А дрязгите, понякога са необходими за изчистване на атмосферата, като дъжд, след който въздуха е чист и светъл. Аз не мога да се конфронтирам /да се карам/, за това и не влизам в бой  ;D. А и никого за нищо нямам право да съдя.
Имаш съвпад на Марс и Венера? Къде се намира?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #70 -: Април 03, 2010, 10:01:12 am »
  ;D като твоите - скорпионски, е с тази разлика, че не точно съвпад но са си скорпионски....

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Април 03, 2010, 10:02:05 am »
Марая, исках да те питам, но все не ми остава време, ама какво ти пука и защо е толкова важно за теб да получаваш одобрението на други хора относо действията си визирам темта ,,за и против''.

любопитно ми беше мнението на останалите съфорумци ;D ;D ;D , неприятно ми беше от индиректното хапане , беше важно да си изясня-защо? , за да продължа.
знам ,че съм дала много на форума , в този смисъл не ми е нужно одобрението , а само мнението. ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Април 03, 2010, 10:03:12 am »

да ,права си , ама тая чепатос нали идва отнякъде? ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Април 03, 2010, 10:07:54 am »
Според мен, не винаги е в натала, защото, много често хората стават такива поради неспособност за лична реализация, Почват да развиват рани комплекси в последствие..
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #74 -: Април 03, 2010, 10:08:04 am »

да ,права си , ама тая чепатос нали идва отнякъде? ;)
Аз да кажа първо 4е нямам нищо против тебе или който и да било тук във форума
Но по отношение на тебе ти също хапеш и то директно и е съвсем нормално и на тебе да ти се слу4ва .
Е пове4ето жени в отговор предпо4итат да из4акат малко време и след това подмолно да го направят или по заобиколния на4ин ,защото така са нау4ени .Малко са тези ,които са директни .
Между другото аз не съм гласувала защото тва за мене са глупости.Това не е 4астен клуб а публи4но пространство и всеки стига да не нарушава правилата на форума може да у4авства.Въпрос на манталитет и съвест е форума да не се превърне в махленска седянка.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #75 -: Април 03, 2010, 10:10:32 am »
Според мен, не винаги е в натала, защото, много често хората стават такива поради неспособност за лична реализация, Почват да развиват рани комплекси в последствие..
Не съм много съгласна знаеш ли какви мижатурки и галки хорица съм виждала с огромно само4увствие за себе си но си и вярват де и нямат комплекси.Да си призная 4естно не съм съвсем сигурна от къде идват комплексите може би нямат общо с това дали си се реализирал или не предполагам е нещо в детството.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Април 03, 2010, 10:14:23 am »

абсолютно съм съгласна!
по въпроса за реализацията съм си казала отдавна мнението , но и тя -реализацията е заложена в натала. въпрос на развитие е ,нали? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Април 03, 2010, 10:17:05 am »

Но по отношение на тебе ти също хапеш и то директно и е съвсем нормално и на тебе да ти се слу4ва .Е пове4ето жени в отговор предпо4итат да из4акат малко време и след това подмолно да го направят или по заобиколния на4ин ,защото така са нау4ени .Малко са тези ,които са директни .

това е точно така!

« Отговор #78 -: Април 03, 2010, 10:23:04 am »

Но по отношение на тебе ти също хапеш и то директно и е съвсем нормално и на тебе да ти се слу4ва .Е пове4ето жени в отговор предпо4итат да из4акат малко време и след това подмолно да го направят или по заобиколния на4ин ,защото така са нау4ени .Малко са тези ,които са директни .

това е точно така!
[/quote
Относно директността това е друга тема свързана с манталитета и възпитанието .Моми4ето още когато се роди се възпитава на кроткост смирение и т.н.
Дори обществото охвърля или не приема жени ,които афишират директно какво могат искат и знаят.Лепкат им се всякакви етикети.Хиляди са жените,които полу4ават това,които искат мрънкайки заобикаляйки и измисляне на всевъзможни стратегии.Предполагам 4е тези които са гласували против тебе са тези ,които не са изразили мнението си публи4но ,но тайни4ко са успели да си отмъстят.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Asol

• 4140
« Отговор #79 -: Април 03, 2010, 10:24:20 am »
Ми то има два варианта при подобно нещо - или избиване на комплекси , заради лична несигурност чрез компенсация в другата крайност и това което написа Стреличка, а другата нямат такива, просто такъв им е характера. Марая, предполагам като едно Слънце в първи дом има нужда от това, знам ли.