Здравей Гост

новолунието в Овен

• 105 Отговора
  • 14427 Прегледи
новолунието в Овен
« -: Март 30, 2010, 10:27:56 pm »
хихихи, раничко, раничко  :P маааа, не мога да чакам!  ;D
Защото новолунието в Овен попада в натален 9-ти ми прави точна опозиция на съвпада Сл/Уран в 3-ти натален, У1/У7 :rolleyes: След такова новолуние през 1999 направих много интересни контакти, смених работа, среда, пътувах в чужбина за известно време. Ееех, това беше май най-хубавата част в живота ми до този момент :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:новолунието в Овен
« Отговор #1 -: Март 30, 2010, 10:38:09 pm »
хихихи, раничко, раничко  :P маааа, не мога да чакам!  ;D
Защото новолунието в Овен попада в натален 9-ти ми прави точна опозиция на съвпада Сл/Уран в 3-ти натален, У1/У7 :rolleyes: След такова новолуние през 1999 направих много интересни контакти, смених работа, среда, пътувах в чужбина за известно време. Ееех, това беше май най-хубавата част в живота ми до този момент :mellow:

ми браво! честито на мен!
в 5-ти дом в точен съвпад с дир. сатурн....,упр. на 2-ри , а в натала в 3-ти. хи-хи-хи и в този ден ще подавам документи. малее ,трябва да мерна и лунацийте. :blink:
добре ,че подсещаш!

24:27 мин. в овен на 14.април

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Март 30, 2010, 10:42:41 pm »
При мен ще е в точен съвпад със стелиума Луна,Сатурн ,Венера в 5 дом...Сатурн ще развали ли романтиката и забавленията ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 30, 2010, 10:44:54 pm »
Ха, новолунието ще ми е в точен съвпад с Кету, а тоя палавник ми е в 5 дом в западната и в 7 дом в джйотиш картата.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 30, 2010, 10:47:08 pm »
Леле Аурора ти друга работа нямаш ли?! що ме подсети ?!тцц-тцц ,колко му требе на един стрелец , да му драснеш фитила.
ми тогава имам точен тригон на тр.сатурн ,към натална венера. ужас , и как МУНЬО си вика да се връща ,да не се стовари с багажа у нас! ауу,не! направо не е истина....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Март 30, 2010, 10:58:04 pm »
Това новолуние в точен съвпад с Кету обаче ми намирисва на тантричен секс.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 30, 2010, 11:01:08 pm »
Това новолуние в точен съвпад с Кету обаче ми намирисва на тантричен секс.  :57:

мани ,мани Лили , поне е опашка , не е глава.... ;D ;D ;D
питаш ли ме мене...,аз ти казвам оня хемороидния ще ми нагази антърдаши и даши и ела глей кво става ,отиде ми романтиката... ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #7 -: Март 31, 2010, 01:29:05 am »
Новолунието ще е в 6 дом. Нищо интересно. Имам само една опозиция с дир. Меркурий. Явно ще имам пререкания с някой в работата ми :-\

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Март 31, 2010, 08:59:08 am »
В 4-ти дом е новолунието в Овен в мойта карта, в тригон с Локус фортуна (в Стрелец в 1-ви). Няма други точни мажорни аспекти до 1 градус. Може да имам някаква придобивка за дома. Хвърлила съм око на едни релаксиращи матраци, че леглого на което спя ми е адски неудобно. В момента правя проучване на цени и качество при различните марки.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #9 -: Март 31, 2010, 01:39:37 pm »
При мен се получават доста аспекти, но с орбис 3-4 градуса, ще действат ли с такъв орбис?
Да си призная, нищо не очаквам да се случи :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #10 -: Март 31, 2010, 03:52:24 pm »

къде изчезна тантриста да даде  практически насоки? :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #11 -: Март 31, 2010, 11:06:22 pm »
При мен се получават доста аспекти, но с орбис 3-4 градуса, ще действат ли с такъв орбис?
Да си призная, нищо не очаквам да се случи :-\

3 градуса е множко  :rolleyes: но пък погледни кой дом засяга. Може тази тема да ти е актуарна през месеца. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #12 -: Април 01, 2010, 11:36:04 am »
А при мен ще е в 7 дом, в секстил със Сатурн, някоя нова любов с по-старичък....какво ли да очаквам точно от това.. :wink2:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #13 -: Април 02, 2010, 02:30:34 pm »
Привет, отново на Разпети петък....някой имал ли е скоро новолуние в 7 дом, и как му се е отразило, моето е в Овен...

« Отговор #14 -: Април 03, 2010, 09:16:13 am »
Нухе,

какво ще кажеш за новолуние в 8 дом, и при теб е така предполагам :-\ :rolleyes:

без аспекти
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #15 -: Април 03, 2010, 09:24:18 am »
Привет, отново на Разпети петък....някой имал ли е скоро новолуние в 7 дом, и как му се е отразило, моето е в Овен...
Герчо ,на всички ни е в Овен :blink:А предното на 16 март беше в Риби
Това на 14 април при мен ще е на по-малко от 2 градуса от Дсц от към 6 дом-ще видим какво ще донесе

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #16 -: Април 03, 2010, 09:25:18 am »
Нухе,

какво ще кажеш за новолуние в 8 дом, и при теб е така предполагам :-\ :rolleyes:

без аспекти

Прави опозе с Плутон.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #17 -: Април 03, 2010, 10:15:57 am »
Това на 14 април при мен ще е на по-малко от 2 градуса от Дсц от към 6 дом-ще видим какво ще донесе
Да,ака е на всички е в Овен, само че при мен е в 7 дом, а там напоследък не ми е цъфтящо, за това си ги и пиша едни....

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 03, 2010, 10:22:05 am »
Да,ака е на всички е в Овен, само че при мен е в 7 дом, а там напоследък не ми е цъфтящо, за това си ги и пиша едни....

щом не ти е цъфтящо в 7-ми , значи има причина там...
какъв транзит има? в какви аспекти е планетата , ако има такава там ,какво прави упр. на дсц и къде е ? тръгни от там , ако тръгнеш от новолунието ще се загубиш! особенно когато няма лунация или точен аспект. мин/макс 1 гр.

« Отговор #19 -: Април 03, 2010, 10:34:42 am »
    При мен ще е в ХІ дом в абсолютни точни аспекти - секстил и тригон със СЛВ- 24.23 :aquariuss: :aquariuss: и ЮЛВ :le: и куинконс с Венерата - 24.26  :sc:- 0-ви градуси - кво трябва да се случи - според вас. Ще ми се развърже кармичен възел - с моята пострадавша Венера ли ?