Здравей Гост

Злобата - къде в хороскопа ни, се крие тя !

• 195 Отговора
  • 26632 Прегледи
*

missKapriz

Re:Злобата - къде в хороскопа ни, се крие тя !
« Отговор #180 -: Януари 12, 2011, 03:02:09 am »
Но не мисля,че може да се побеждава до безкрай само с подливане на вода и удари под кръста.Рано или късно такъв "късмет" неподплатен от качества,изневерява.

тук си права, но минаааава доста време до тогава, с не по-малко поразии по пътя ;D
а иначе, явно не контактуваш с доволно много хорица ежедневно, щастливка си в този смисъл :P
напротииив ;Dс достатъчно-работя в салон за красота/демек клюкарник :P/,преди това в ресторант с 250 места ,а и други нещица,все на ръководна длъжност,но явно нещо в софтуера ми липса и не ги разпознавам злобарите-де да знам

*

Diyana

• 2705
« Отговор #181 -: Януари 12, 2011, 03:10:55 am »
напротииив ;Dс достатъчно-работя в салон за красота

Ан, такааа, я мини къмто Журнал за жената, да те питам нещо :-[.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Януари 12, 2011, 03:15:07 am »
За щастие през последните две години не работя в колектив, с колеги. Да видите за какви селски истории и скандали става въпрос при разпределяне на бонусите. При все това, че на всеки заработката е различна и де факто няма какво да "дели" с другите - всекиму според изработеното. Скандали правиха колежки с по-високи заплати. Имаше един общ бонус, макар и символичен, от който се отказах по собствено желание и за тяхно успокоение. Отново не беше достатъчно! Посегнаха и върху индивидуалните бонуси. Накрая работодателката издаде заповед за отмяна на бонусите в цялата фирма, а тази система действаше в продължение на няколко години. Всички останаха на голи заплати заради простотията на две селянки, които си забиха автогол накрая.  ;D Това е пример от обикновения живот, не от ВИП-а, но е много показателен за манталитета на хората.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Януари 12, 2011, 03:40:16 am »
За всеки ще намери нещо лошо да каже, даже за "приятелите" си. Подливал е вода е много хора.

Интересно, но тук виждам доста тригони и секстили.
Има опозиция между Марс и Сатурн, но колко хора имат твърд аспект между тези две планети без да проявяват злоба към другите. Може би специфичното в тази карта е, че и Марс, и Сатурн се намират в знаци, в които са есенциално слаби (заточение и падение) и същевременно са в твърд аспект помежду си.  :-\

Но друго ми прави впечатление. Има голям кръст на светилата с Юпитер и Уран във фиксирани знаци, Слънцето е в съвпад с Раху, а Луната е в Лъв. Този човек трябва да е самата претенция. На какво обаче се дължи озлобеността му, не разбирам. При него по-скоро виждам склонност към арогантна и надменна нагласа в отношенията с хората.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #184 -: Януари 12, 2011, 03:46:44 am »
напротииив ;Dс достатъчно-работя в салон за красота

Ан, такааа, я мини къмто Журнал за жената, да те питам нещо :-[.
отивам :)
но къде е тоз журнал-не се оправям с търсачката

*

missKapriz

« Отговор #185 -: Януари 12, 2011, 03:49:17 am »
но явно нещо в софтуера ми липса и не ги разпознавам злобарите-де да знам

то така, интуицията е нож с две остриета - по-добре да я нямаш :blink:
Според някои астролози интуиция имам в излишък,но явно е настроена на други честоти ;) :P

*

holanda

« Отговор #186 -: Януари 12, 2011, 03:50:06 am »

ето го,ето го,батко  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4606.msg193087.html#new

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Януари 12, 2011, 03:53:28 am »

ето го,ето го,батко  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4606.msg193087.html#new

Сигурно ще е нещо свързано с правописа.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Януари 12, 2011, 03:56:24 am »
Не се прави на скромна пък и ти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Януари 12, 2011, 03:57:13 am »
Лили, права си... Той е задкулисен кукловод. Дърпа конците на някои хора и ги кара да му служат вярно. Но дори и за тях говори лошо, но говоренето е винаги зад гърба. В очите ти се усмихва, а зад гърба ти те плюе. Само в директен конфликт показва лошотията си.

*

missKapriz

« Отговор #190 -: Януари 12, 2011, 03:58:29 am »
не че не усещам злобни изтъпления,ама то и аз понякога проявявам дребни страсти,кой не го прави.Една -две казани на криво думи не правят някого злобар.Когато се изнервим какви ли не ги ръсим!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Януари 12, 2011, 03:59:04 am »
На мен Слънце в съвпад с Раху и Луна в Лъв ми говорят за арогантност и голямо самомнение, особено щом имат аспект с Юпитер. Успял ли е да осъществи амбициите си?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #192 -: Януари 12, 2011, 04:02:13 am »
На мен Слънце в съвпад с Раху и Луна в Лъв ми говорят за арогантност и голямо самомнение, особено щом имат аспект с Юпитер. Успял ли е да осъществи амбициите си?

Според общественото мнение е сравнително успял човек. Уважаван е, има постижения, много е умен. Но мисля, че на него колкото и много да е, все му е малко. Алчен е.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #193 -: Януари 12, 2011, 04:08:38 am »

Според общественото мнение е сравнително успял човек. Уважаван е, има постижения, много е умен. Но мисля, че на него колкото и много да е, все му е малко. Алчен е.

Виж Юпитер! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Януари 12, 2011, 04:12:02 am »
Юпитер в твърд аспект със светилата и Слънце/Раху. Туй нЕма наяждане просто.  ;D

Интересно ми е обаче как Слънце в съвпад със СЛВ ще е задкулисен кукловод. Такива Слънца просто крещят и ритат да са напоказ. Може би в случая знакът Скорпион си казва думата и Марс във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #195 -: Януари 12, 2011, 04:14:44 am »
Юпитер в твърд аспект със светилата и Слънце/Раху. Туй нЕма наяждане просто.  ;D

:rolf: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците