Здравей Гост

Злобата - къде в хороскопа ни, се крие тя !

• 195 Отговора
  • 26717 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Злобата - къде в хороскопа ни, се крие тя !
« Отговор #60 -: Март 31, 2010, 10:13:07 pm »
Че какво общо има интелекта с образованието?!
Силните близнаци дават отмъстителност по мои наблюдения,но и доста висок интелект,макар и строго канализиран някъде си.

интелекта не е даденос , той също търпи развитие....
а липсата на образование в тоя век , е просто -нямам думи!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #61 -: Март 31, 2010, 10:14:38 pm »
Сега видях че си писала основно,а аз си мисля за средно ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Март 31, 2010, 10:21:21 pm »
Сега видях че си писала основно,а аз си мисля за средно ;D

как ти изглежда на теб тази карта? :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Март 31, 2010, 10:36:18 pm »
И аз ще дам карта на мъж,който проявава злоба,на моменти много силна:

Часът не е точен,но е роден сутринта около тази част на деня

Има известни прилики с картата на Sunrain.

Причините за този-неосъществени амбиции,липса на авторитет,материализъм-горе долу около това мисля че е за него.

Прави ми впечатление,че в двете карти на мъжете има слабо Слънце и Марс -в смисъл поставени по знак.Рибешките Слънца не са особено силни (освен в изкуствата и някои други сфери),а Марсовете са заточени-агресията не се изразява спонтанно и здравословно,правят се компромиси,трупа се и води до изкривено отпушване.

В картата която аз съм качил Слънцето,Луна и Меркурий имат аспекти към Сатурн.Отделно има опозе Мерк/Плутон.
Отделно и Пълнолунието указва някакъв проблем (майката се е самоубила като е бил млад), квадрата Венера/Марс и силната ревност (във фиксирани знаци) към партньори е налице.

Освен това Меркурий прави квадратури с Плутон и Сатурн.

*

missKapriz

« Отговор #64 -: Март 31, 2010, 10:48:13 pm »
Има квадрат между У1 и У10,и рибешкия марс и съвпада на слънцето със сатурн-според мен това е причина за нереализирането в социума,което пък за мен е основа на завистта и оттам-злобата.Както писах вече смятам близнашкия стелиум от лични планети за отмъстителен и даващ вечно недоволство и неудовлетвореност.В добавка и един воден тригон межу уран,слънце и юпитер-да не се мисли за интересна и различна вс паразитния си начин на живот?!
В картата има акцентирани следващи домове,което дава възможност да работи нещо рутинно и последователно,но има нужда от ритник отзад първо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Март 31, 2010, 10:54:52 pm »
Има квадрат между У1 и У10,и рибешкия марс и съвпада на слънцето със сатурн-според мен това е причина за нереализирането в социума,което пък за мен е основа на завистта и оттам-злобата.Както писах вече смятам близнашкия стелиум от лични планети за отмъстителен и даващ вечно недоволство и неудовлетвореност.В добавка и един воден тригон межу уран,слънце и юпитер-да не се мисли за интересна и различна вс паразитния си начин на живот?!
В картата има акцентирани следващи домове,което дава възможност да работи нещо рутинно и последователно,но има нужда от ритник отзад първо.

точно в 10-та си!
само тригона е въздушен...
мислех си ,че въздушните са по-ларш в живота.
липсата на земя ,много трудно се балансира. големите илюзий и мечти без реализация дават злоба и завист...

*

missKapriz

« Отговор #66 -: Март 31, 2010, 10:57:17 pm »
Разбирасе въздушен-мн съм разсеяна,но синът ми утре има рожден ден и уговаряме подробностите ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Март 31, 2010, 10:58:39 pm »
Разбирасе въздушен-мн съм разсеяна,но синът ми утре има рожден ден и уговаряме подробностите ;D

на мен най-малката на 6-ти има рожден ден. брей имаме си овнета.... ;D

« Отговор #68 -: Март 31, 2010, 11:32:42 pm »
Качвам картите на две жени и двете са злобни но първата не се е реализирала мързелива докато втората има собсвен частен бизнес.Тук отново се наблюдават част от аспектите които сте споменали.

Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #69 -: Април 01, 2010, 02:52:48 am »
Силните близнаци дават отмъстителност по мои наблюдения,но и доста висок интелект,макар и строго канализиран някъде си.

Напротив Марая, интелекта е даденост. Ти или се раждаш с него или не. Който и психолог да попиташ ще ти го потвърди. Това не е мое съждение.

*

Divna

« Отговор #70 -: Април 01, 2010, 03:09:38 am »
Според мен за злобата до голяма степен е виновна Венера. Тя е отговорна за ценностната ни система. А когато Венера е слаба по знак, зле аспектирана и т.н., ценностната ни ситема е "деформирана" и от там идват проблемите.
След което бих посочила луната като съучастник, защото тя е отговорна за емоционалната ни нагласа и не на последно място Сатурн (лошо аспектиран особено с Меркурий), тъй като тогава той би ограничил съзнанието до степен, в която да виждаме всичко негативно.
В случая, за лоша аспекция приемам карето.

*

Asol

• 4140
« Отговор #71 -: Април 01, 2010, 06:26:42 am »

Напротив Марая, интелекта е даденост. Ти или се раждаш с него или не. Който и психолог да попиташ ще ти го потвърди. Това не е мое съждение.

Повечето завършени Университети или повечето знания, не са гаранция за нищо, ако човек няма основа върху която да гради. И аз смятам, че интелигентността е изначално заложена, във времето само надграждаме върху това, с което разполагаме. Това не ни прави нито по-лоши, нито по-добри или стойностни хора. От някои хора неучили много, можеш да научиш много, даже и само с идеята, че са неподправени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Април 01, 2010, 11:22:59 am »
а ,правите ли разлика м/у интелигентност и интелект? :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #73 -: Април 01, 2010, 11:48:10 am »
http://prikachi.com/images.php?files/1474646n.gif

Не се стърпях просто.. ;D
Ей това чудо едва ли има аналог.Имах "късмета" да работя с жената много време и е рядко срещано явление-злоба,завист,пъклени планове,лъжи,подигравки,кл*ки,просташки диалект,умопомрачаваща външност-годрост за нея и присмех за околните..Няма нещо ,което да е ценно за нея,всички са простаци и идиоти..Неописуема е просто..Има вероятност Слънцето й да е в Риби,не знам точния час на раждане..Много пъти съм й гледала картата,такова явление няма как да не те предизвика да го поразчоплиш,но освен опозициите Слънце-Плутон,Марс-Нептун,друго не ми навява причината за тая ненормална агресия,насочена към околните..А,и анорексия има,прилича на самоходна тояга,храни се с тиквени семки и ябълки от 15 години и си мери обиколката на бедрата 3 пъти дневно...
Мога роман да напиша за това чудо на природата,ама стига толкова..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Април 01, 2010, 12:07:01 pm »
Луна/Меркурий в квадрат с Марс в Близнаци - тук е заложена злобата, която бива изразена чрез злословие, клюкарство и вербална агресия.
Иначе съвпадът на Луната и Юпитер предполага голямо самомнение, чувства се комфортно в самопредставата си.
Навярно се мисли и за много умна, че притежава вроден висок интелект, но при нея възприятията за реалността и околните са някак размити, липсва обективност и реална преценка.
Това на прима виста го казвам, днес много бързам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Април 01, 2010, 12:19:35 pm »
Да добавя също така, че вероятно има добра интуиция, но и склонност към самозаблуди.
Понякога погрешно смятаме заблудите си за проява на висша интуиция и връзка с "тънки" светове.  Grin

ПП. Всъщност в тази карта Слънцето има не само опозиция с Плутон, а и разходящ квадрат със Сатурн. И ако е в Риби, напрегнатите аспекти със Сатурн и Плутон доста по-трудно се "преглъщат".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #76 -: Април 01, 2010, 12:22:26 pm »
 В женски карти Слънца и стелиуми в овен дават грубост и агресия. Казвам го като притежателка на такъв и то с планети в заточение, падение и критични градуси. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Април 01, 2010, 12:24:27 pm »
В женски карти Слънца и стелиуми в овен дават грубост и агресия.

Като в моята.  :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Април 01, 2010, 12:50:23 pm »
според мен и слабия марс не бива да се подценява в такива случай.
защото ,ако той не е добре поставен и добре аспектиран ,то тогава енергията е насочена в посока ,която ни прави слаби и зависливи ,злобни.
една квадратура на луна и марс не е за подценяване.
съвпада на луна и сатурн също.
а какво ще кажете за един юпитер на асц , който ни дава раздутото его и липса на земя в картата?
според мен , формулата за злобата следва да се търси марс , луна ,сатурн -знаци ,домове ,аспекти и оста мц/иц.
луна- емоций
марс- енергия/изява
сатурн- мярка/отношение
мц- реализация
иц- вътрешното ,дълбокото

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Април 01, 2010, 12:53:03 pm »
според мен , формулата за злобата следва да се търси марс , луна ,сатурн...

Като добавим и Меркурий.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.