Здравей Гост

Злобата - къде в хороскопа ни, се крие тя !

• 195 Отговора
  • 26703 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Злобата - къде в хороскопа ни, се крие тя !
« Отговор #100 -: Април 01, 2010, 01:43:39 pm »
Само да ви кажа на ушенце, че по сидерал има Венера в съвпад с Раху в 8 дом в рецепция със Сатурн в 12ти,

Венера отива в Козирог, а Сатурн в Телец. А Венера остава в 8-ми, така ли?
Иначе по западната изглежда на пръв поглед да й е лесно с тази Венера, нали...само, дето е в 8 дом. Иначе е във Водолей, във взаимна рецепция с Уран, разни тригони и секстили..."колко приятно". Може би би трябвало да получава благата по Венера не толкова трудно, а знам, че не точно така, а са й фикс идея на моменти. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Април 01, 2010, 01:48:36 pm »
Заложени са себичност и прагма, но е и много напориста, умее да постига целите си, особено чрез мъжете.
Слънцето в джйотиш картата е в 7 дом, а Марс е в 10ти в рецепция с Юпитер. Марс в 10 дом е в силна позиция. Луната е в сидералния Овен, в 11 дом. Всичко това дава ориентация към светски успехи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Април 01, 2010, 02:15:27 pm »
но понеже ме човърка предсказателната ;D , като гледам скоро ще поразплете някоя и друга мрежичка или ще оплете такава ;D ;D , транзит на СЛВ в/у дсц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #103 -: Април 01, 2010, 02:54:26 pm »
   Миналия ден срещнах една позната-приятелка, през цялото време на кафето освен оплаквания, набеждания друго не чух. Обикновено в такива ситуация автоматично задействам защитните си бариери. Защото освен негативизъм - никакво друго излъчване нямаше. Беше озлобена от всичко и кажи речи от всички. Навремето й казах, че ако не се надява на себе си, няма смисъл да ражда дете от женен мъж...Беше хубава млада дама, но зацикли с този женен мъж....и сега всеки й е крив...Сега се сетих да й видя картата, досега не съм го правила и за мое учудване...вижте - елементите - сами -

« Отговор #104 -: Април 01, 2010, 03:05:03 pm »
   По принцип човекът, когото най-много съм обичала и ми е причинал най-много болка е мъж Риби, но тук ще постна една карта на друг мъж Риби, от когото изпитвам страх /не съм от плашливите/. Исках да я постна в темата за агресията, макар че споменах там, че ако избухне помита всичко пред себе си...но ако не може да избухне, вече не знам поради какви причини, такава злоба се прецежда през зъбите му, че нямам думи.... вижте сами...

« Отговор #105 -: Април 01, 2010, 03:10:09 pm »
   Часовете на раждане съм ги насосала, според мястото на числото Герих в хороскопа и понеже ги познавам лично, малко така - на интуиция.

« Отговор #106 -: Април 01, 2010, 03:36:10 pm »
   Тааа, за тази жена знам че е злоба, но освен злобата, тук има и много подмолни реакции, лицемерие на квадрат....

П.П. Между впрочем аз имам идеалната карта за злобен човек  ;D - ама на, вместо злобарка, съм заблеяна уфтсъ  ;D.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #107 -: Април 01, 2010, 03:48:41 pm »
но понеже ме човърка предсказателната ;D , като гледам скоро ще поразплете някоя и друга мрежичка или ще оплете такава ;D ;D , транзит на СЛВ в/у дсц.

Да, има нещо такова.  ;) Какво още смяташ, че ще се случва? Лично моето предположение е за край на една афера. От няколко дни й зяпам картата и само я зяпам все още. Като Мечо пух - седя, мисля и по едно време разбирам, че само си седя.  ;D

Точно нейната карта искам да я вида как ще реагира на Уран. Голямо предизвикателство ми е. 

*

Asol

• 4140
« Отговор #108 -: Април 01, 2010, 03:57:12 pm »
Точно нейната карта искам да я вида как ще реагира на Уран. Голямо предизвикателство ми е. 
А така, добрият астролог трябва да има нюх на детектив  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #109 -: Април 01, 2010, 04:02:22 pm »
А така, добрият астролог трябва да има нюх на детектив  :P

Какво да правя, такава съм.  ;D Ако не астролог, поне детектив ... :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #110 -: Април 01, 2010, 04:12:30 pm »
 Dейзи,страхуваш се от рибока защото е властен и е емоционален айсберг.
« Последна редакция: Април 01, 2010, 04:19:30 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Април 01, 2010, 04:20:37 pm »
съни , мии , няма да е нещо бог знае колко хубаво. предстой съвпад на тр.уран с натален марс , в критичен градус. видимо-10 дом. квадратура със слънцето- катастрофа и в буквален и в преносен смисъл. проблеми в работата си ще има и при това ,трудно ще бъдат овладяни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Април 01, 2010, 06:26:45 pm »
От дотук постнатите карти виждам, че има повтаряемост - Сатурн и Марс са в твърд аспект със светилата и Меркурий.
За агресия и арогантност - Слънце в конфигурация с Марс и Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Април 01, 2010, 06:37:17 pm »
От дотук постнатите карти виждам, че има повтаряемост - Сатурн и Марс са в твърд аспект със светилата и Меркурий.

луната в мажорен твърд аспект към венера и меркурий. във всички карти го има....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Април 01, 2010, 07:12:30 pm »
луната в мажорен твърд аспект към венера и меркурий. във всички карти го има....

За злословие и женска завист.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Април 01, 2010, 07:47:44 pm »

Не във всички. В три от картите имаше твърд аспект на Венера с Луна, което е по-малко от половината (а една карта е на мъж).

*

Nebesna

« Отговор #116 -: Април 01, 2010, 07:54:26 pm »
Аз съм забелязала, че завистливите хора (което не значи непременно злобни) имат един много често срещан аспект - квадрат на Юпитер с Луна или Слънце. Тези хора искат от всичко по много и то най-доброто за себе си. Трудно им е да допуснат, че и на другите може да се полага "сребърна лъжица". Тези хора грабят с пълни шепи и обикновено изблъскват другите с лакти. Не са непременно хора, които подлагат динена кора, но при всеки удобен случай ще ви изместят. Не могат да се зарадват на успехите дори на близки хора. Познавам мъж и жена с такива аспекти. И двамата са алчни и завистливи. Жената е проявява завист дори към собствените си деца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Април 01, 2010, 07:58:30 pm »
Имам и такъв пример, мъж - Слънце в квадрат с Юпитер и Луна в квадрат със Сатурн. Беше стигнал дотам, че плюеше постоянно брат си, не само приятелите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #118 -: Април 01, 2010, 09:48:04 pm »
   Понеже обичам да гледам картинката като цяло, а впоследствие да нищя детайлите, за това обичам да генерализирам нещата. По-лесно ми е да помня някой такъв генерален извод, а след това да търся нишките, които водят към него. А астрологията се оказва една необятна наука и генерализиране да се прави е много трудно. Помага статистиката в случая, но с 1,2,3 карти не се прави статистика, а с 1000-и.
Но забелязвам и отчитам като факт, че при картите с много напрегнати аспекти, особено Тао-та, където има замесени лични планети, тежкари и възли - има растеж или нагоре или надолу. В смисъл, че животът им е осеян с препятствия, които трябва да прескачат, надскочат, да се справят. От една мъдра приказка си правя генералния извод: "Безсилието ражда злобата". Когато човек в един момент, престане да се бори и има душевен мързел, нещата тръгват в посока надолу - ей ти злобата. Докато обратния процес, чрез справяне на трудностите, човек някак си сам се шлифова, даже несъзнателно и се издига - което ни показват картите на много известни личности.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #119 -: Април 01, 2010, 10:30:54 pm »
Май не броим правилно, щото тук имаше на повече от един мъж картата и аз в повечето виждам напрегнат аспект между Луна и Венера, освен другото. Личните планети на мен ми казват доста и особено, когато са "неудовлетворени" и вечно търсещи.
А в крайна сметка един изваден аспект от цялото, нищо не значи, както каза Дейзи.

Между другото аз познавам с Луна квадрат Юпитер, които са дори скромни, никаква алчност не се забелязва. Та, всичко се оказва е много относително.  :blink: