смирението е да приемеш живота си такъв какъвто ти е в действителност и да го живееш с Любов и Разбиране.
ето това е..... :72:
имам доста вода в хороскопа, усещам те като енергия,като вибрация, като трептене, често трептим на една честота ,
но понякога словоблудството е доста крайно ,но това си е твоя избор, може да не го приемам,но го разбирам ,поставайки се на твое място и го уважавам и така , не беше никак лесно в началото на трансформацията, един астролог ми беше казал каква стреличка, ти си осем метрово копие от македонската фаланга,та това копие отдавна е заровено в пясъка, не е подтискане,а елеминиране
когато съм провокирана, вместо да влизам в безмислени битки предпочитам да спра и да излеза от ситуацията без емоции да погледна от страни, първо мислиш ,после действаш, преди беше обратното
преди да си го помисля още действам и именно такива удари по канчето получавах, ма като опитна мишка
след н-тия опит осъзнах,че нема нужда да ме почукват,умътвявайки ми огромно количество мозъчни клетки,който мога да използвам за това за което съм тук и сега, да се уча и трупам опит,но не разрушителен опит, това пак е избор и той си е моя ;)вместо да печеля една битка, печеля войната преди да съм я започнала, но всичко зависи от това кой е насреща, като противник ли го възприемаш или
ще го направиш свой приятел, трудно е да определиш врага като приятел,но всичко започва и свършва в главите ни виртуално, а дали ще овладееш свойте действия зависи от теб