Лили,какъв е този тониращ крем на Nuxe-само в един или няколко н*анса се предлага?
Аз обикновено съм на лек крем +пудра със светлоотразяващи частици,но се иска време да попие крема,пък и да се разнесе пудрата..Имам мазна кожа по принцип,да е жива и здрава,между другото,сега съм й благодарна,щото виждам какво прави времето със сухите.. :blink:
Направо съм изумена от колекциите ви, момичета,моята козирожка Венера е пестелива..Луди пари давам само за парф*ми,шампоани ,измиващ гел за лице и околоочен крем.
Декоративната козметика не ми е фетиш,ползвам каквото харесам,последно съм изумена,например,от ефекта на една най-обикновена спирала на Голдън роyз.Ми аз такива мигли и с разни Лореали не можах да докарам!Не обичам да трупам,дразня се от преливащи несесери.Ползвам предимно убито розоволилави гланцове,вече си купих поредната ,пета опаковка от един и същ номер на Бруклин.Сенките ми са подарък задокеански,не помня марката,наблягам на сивите,златистите и кафеникави н*анси,но много рядко-очите ми са дълбоко разположени и бързо се размазват.

Лаковете ми пак са предимно "куча "марка-бордо и светли перлени цветове..Само те и шампоаните ми са по над десетина,всичко останало е на принципа "като свърши-тогава друго".