Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116328 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #100 -: Април 05, 2010, 12:03:54 am »

Още една кичозна дама - съвпад на Слънце, Венера, Марс и Уран във Везни.

Хм, дотук все везнишки акценти се повтарят. Не визирам само едно Слънце или Луна в знак, а когато знакът е натоварен с планети.

лили , стига бе в знака на красотата,венера на трон :o ,ужас ,да не бъркаш нещо.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #101 -: Април 05, 2010, 12:15:49 am »
лили , стига бе в знака на красотата,венера на трон :o ,ужас ,да не бъркаш нещо.... ;D ;)

Много хубаво, не е на хубаво е казал народа  ;D Прекаленият акцент в този знак е лишил роденият от качества,които биха имали планетите, ако бяха комбинирани с други знаци  ;)  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Април 05, 2010, 12:16:32 am »
ЛИЛИ , знаеш ли какво си мисля :rolleyes: ,дали венера в телец няма по-добър вкус заради земята? или заради практичността.
а въздушната венера , да прекалява именно поради въздуха...,раздут балон ,граници няма.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #103 -: Април 05, 2010, 12:22:19 am »
Хана, ти си решила да тестваш пазара  ;D И аз съм имала такива периоди.  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Април 05, 2010, 12:24:29 am »

Много хубаво, не е на хубаво е казал народа  ;D Прекаленият акцент в този знак е лишил роденият от качества,които биха имали планетите, ако бяха комбинирани с други знаци  ;)  :blink:

абе друго си е и някоя квадратурка да има де викаш?! ;D
щото верно е това за хубаво ,много хубаво и най-хубаво! ;)

« Отговор #105 -: Април 05, 2010, 12:27:17 am »

абе друго си е и някоя квадратурка да има де викаш?! ;D
щото верно е това за хубаво ,много хубаво и най-хубаво! ;)

Ми в тоя знак им е тясно на толкова много планети, пък и представи си една Венера каква клаустрофобия получава там  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Април 05, 2010, 12:31:40 am »
Ми в тоя знак им е тясно на толкова много планети, пък и представи си една Венера каква клаустрофобия получава там  ;D

:58: :57: :57:
пътуваш към бисерите на сайта....изкефи ме!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #107 -: Април 05, 2010, 12:38:10 am »
Дано не уцеля някого без да искам и да го обидя, но Венера в Овен и Венера във Водолей, смятам, че са малко далече от естетиката и добрия вкус. Не зная дали са били аспектирани от други планети в конкретните случаи, но мога да го проверя.

« Отговор #108 -: Април 05, 2010, 12:40:00 am »
Изпращам ви малко лято от дома на Венерата, която няма вкус  :blink: :blink: :blink:

Ти пък са взе, че се обиди  :blink: Я виж по-горе мойте Везни как ги напердашиха  ;D

Страхотни снимки, Хана.

*

Ani03

« Отговор #109 -: Април 05, 2010, 12:41:05 am »
Дано не уцеля някого без да искам и да го обидя, но Венера в Овен и Венера във Водолей, смятам, че са малко далече от естетиката и добрия вкус. Не зная дали са били аспектирани от други планети в конкретните случаи, но мога да го проверя.

Естетиката и добрия вкус не могат да се определят само по Венера и аспектите, а и всяко правило си има изключения, тъй че споко...  ;) :P

Aurora Borealis, не се обиждам така лесно :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Април 05, 2010, 12:41:14 am »

редно е ,да провериш ,щото като се взема всичко лично и астрологията губи смисъл :wink2:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #111 -: Април 05, 2010, 01:24:26 am »
Хана, ти си решила да тестваш пазара  ;D И аз съм имала такива периоди.  :wub:

Въх, в сравнение с вас аз съм направо монахиня, бе. В момента имам точно пет цвята сенки. Едно дуо Nude -в златисто и кафяво и едно трио -сребро, антрацит и перлено розово. Eдин молив - deep brown очна линия и един кафяв за вежди. Един молив за устни, две черни спирали. ФДТ, пудра и три червила и един глос-червило. Гримирам се всеки ден. Очите ми са много тъмнокафеви, почти черни. Кафевите сенки стоят много естествено и ненатрапчиво за ежедневен грим според мен. За вечерни събития си правя опушен антрацитено сребрист вариант. Миглите и косата ми са много черни, всякаква друга спирала, освен черната, ми стои кичозно. Чувствителни очи имам, поради което внимавам много какво си слагам. Ако ме разочарова един продукт от съответната марка, зарязвам цялата марка. Последният ми тестдрайв е една спирала ТурбоЛаш на Estee Lauder. Голяма измишльотина - четката вибрира, но вибрацията не е на самата четчица, където би имало някакъв ефект от нея, а в капачката, тоест само бръмчи в ръцете ти. Бая зор видях, докато й прецакам батерията, но самата спирала не е лоша иначе.
Почти не се лакирам вкъщи. Тези лакове са само за в краен случай.

Четири тела във Везни. Венера не е изгорена, но е заточена, възширочък съвпад с Луната. По-консервативните я броят перегрин, щото аспектът е разпадащ се - към девет градуса. Има и един полуквадрат с Плутон.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Април 05, 2010, 01:37:56 am »
ми другите кво се спотайвате :57: :wink2: , я си покажете макиажчето , а само ни гледате.
Аурора ,ти даде тон за песен ,а сега си като жури....дай нещо да видиме. :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #113 -: Април 05, 2010, 09:54:46 am »
тази тема е точно за мен! :P

Голяма съм кокона, когато се гримирам го правя много старателно, изпипвам всичко до най-малкия детайл (за облеклото съм същата). За вечерен грим предпочитам опушените очи, но в лилави или сиви отенъци.Винаги наблягам на очите, харесва ми да съм секси и фатална. Устните ми и без това са достатъчно изразителни и лек глос върши работа, колкото да имат блясък. През деня слагам ФДТ, спирала на очите и глос на устните, но задължително винаги съм с прическа. Харесвам френски маникюр, но и кървавочервени нокти.
Купувам си само качествена козметика (бяла и декоративна), колкото и да ми коства това.
Венера ми е в Близнаци - 9 дом, прави тригон с Плутон (Везни), квадрат със Сатурн (Дева) и опозиция с Нептун.

« Последна редакция: Април 05, 2010, 10:08:08 am от Рая »

« Отговор #114 -: Април 05, 2010, 10:13:29 am »
 ;D ;D ;D Ще се пукна - остава да си снимам макияжа и вие да се пукнете от смях...Ма нямаааа. Нали се бях похвалила, че ми подариха над 40 тестера /само червилата, пък другите не ги броях/ - та на Ревлон, Буржоа и Лореал. Иначе, аз щото нямам пари и не си позволявам таквиз екстри, кото ми подарят приятелките. От подаръци, които съм получавала, един крем, който много харесвах - Wish na Chopard -  супер крем, след изчерпването му, напълних с друг крем за ръце бурканчето и отново стана парфюмиран крем  ;D ;D ;D....
  Лили, с теб кво общо имаме - и аз като теб харесвам сив и кафяв молив и опушени сенки...Използвам кафява спирала и тъмно синя. За макияжа не мога да се похваля, просто щото не ми отива и хич ме няма. В повечето време ходя без, само с глос или някво червило...Жал ми става по някой път като видя младо девойче, маскирано с фон дьо тен. Веднага си я представям след 20 години - как кожата й ще е като портокал.....Иначе ако разполагах със средства, щях да ползвам кремове на Еуцерин, козметика на Ланком, Естер Лаудер, както и парфюми техни + Лаура Биаготи...

*

abroad

« Отговор #115 -: Април 05, 2010, 10:34:11 am »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #116 -: Април 05, 2010, 10:40:35 am »
Лили,какъв е този тониращ крем на Nuxe-само в един или няколко н*анса се предлага?
Аз обикновено съм на лек крем +пудра със светлоотразяващи частици,но се иска време да попие крема,пък и да се разнесе пудрата..Имам мазна кожа по принцип,да е жива и здрава,между другото,сега съм й благодарна,щото виждам какво прави времето със сухите.. :blink:
Направо съм изумена от колекциите ви, момичета,моята козирожка Венера е пестелива..Луди пари давам само за парф*ми,шампоани ,измиващ гел за лице и околоочен крем.
Декоративната козметика не ми е фетиш,ползвам каквото харесам,последно съм изумена,например,от ефекта на една най-обикновена спирала на Голдън роyз.Ми аз такива мигли и с разни Лореали не можах да докарам!Не обичам да трупам,дразня се от преливащи несесери.Ползвам предимно убито розоволилави гланцове,вече си купих поредната ,пета опаковка от един и същ номер на Бруклин.Сенките ми са подарък задокеански,не помня марката,наблягам на сивите,златистите и кафеникави н*анси,но много рядко-очите ми са дълбоко разположени и бързо се размазват. :(
Лаковете ми пак са предимно "куча "марка-бордо и светли перлени цветове..Само те и шампоаните ми са по над десетина,всичко останало е на принципа "като свърши-тогава друго". ;D
« Последна редакция: Април 05, 2010, 11:45:57 am от Mims »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #117 -: Април 05, 2010, 10:43:54 am »
Знаете ли за какво се сетих?
Имам две приятелки с нептунясала Венера, обаче нямат никакъв усет към красивото.
При едната Венера е изгорена от Слънцето и има опозиция с Нептун, а при другата Венера е в Риби, в широк тау-квадрат с Луна и Нептун.
И при двете чувството за стил, естетика е много слабо изразено. И тяхна отличителна черта е абсолютното неумение да се гримират. Не в смисъл, че прекаляват с макияжа, а изобщо не знаят как се прави той.
И още една обща черта помежду им - липса на вкус, неумение да се обличат със стил. Липсата на естетизъм е по-силно изразена при момичето с изгорена Венера.

и аз имам такава пиятелка, но намирам, че нейният  собствено изобретен кич и стои само на нея  ;D но е факт, че цветове материи и  съчетания при нея имат съвсем друго значение
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #118 -: Април 05, 2010, 10:46:52 am »
Интересна темичка .

Аз съм с Венера в Козирог в съвпад с Юпитер в средата на небето.

Мисля се за много суетна, но сега като ви чета тук излиза, че аз съм доста зле откъм макияж.

Сенки за очи изобщо нямам. Ползвам черен молив за очи, червило, руж и спирала за мигли.

Имам три цвята червило, два от които са близък до устните цвят, третият е в червено, за ако съм в настроение. Всички от дълготрайните на Максфактор. Траят поне половин ден.

Лак за нокти слагам безцветен обикновено.

Ползвам крем за лице от три лева на билкова основа, който си взех от моята докторка хомеопат. Зимата слагам Нивея от най-простия в сините кутийки. Имам и колд крем на Дева. Пробвала съм и много скъпи кремове, не намирам голям смисъл.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #119 -: Април 05, 2010, 10:54:55 am »
Hanna, и аз съм с твоите количества  :P и темата ми е слабост

abroad, твоята венерка нещо е много чиста ? да е дева или имаш  други неща там?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.