Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116476 Прегледи
*

abroad

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #581 -: Септември 06, 2010, 03:05:50 am »
Ами.. аз някак не обичам да се гримирам.. ;D

Наложително е Меен! От утре с грим!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #582 -: Септември 06, 2010, 09:48:25 pm »
Я кажете какъв макияж предпочита Венера в Скорпион - дали не е нещо във вампирски стил?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #583 -: Септември 06, 2010, 10:09:55 pm »
Я кажете какъв макияж предпочита Венера в Скорпион - дали не е нещо във вампирски стил?

Не, очите трябва да са подчертани, но не крещящи, а устните не трябва да са наплескани, за да не цапат при целувките. По-скоро нещо такова.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #584 -: Септември 06, 2010, 10:59:00 pm »
Венера в Козирог, в 12-ти дом, 3 квадратури - Марс, Сатурн, Плутон, за Прозерпина не разбрах идеята, в 9-ти дом е. Досещате се какво следва - не използвам много грим - малко гланц за устни, молив за очи евентуално, може би сенки леки, но рядко. Фон дьо тен - в никакъв случай, запушва ми порите на лицето, не може да диша кожата ми. Общо-взето разчитам на естествен сексапил, нали уж казват, че хора с аспект Венера-Марс го имат. Дано е така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #585 -: Септември 10, 2010, 04:12:40 pm »
Започнах да използвам грим доста късно, след 24/25-годишна възраст. А иначе умея да (се) гримирам от 15-годишна възраст, гримирала съм приятелки за разни тържества.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #586 -: Септември 10, 2010, 04:17:36 pm »
на мен пък гримирането не ми е от най-важните неща....
рядко слагам спирала и сенки...някой гланц най-много .....пудра по едно време си слагах, фон дьо тен не съм слагала никога....няма и да слагам...поне така мисля....
Венерата ми е в Телец на К4...тя май няма хубави аспекти ако не броим секстил с Меркурий на 5-6 градуса...
ранена е...опозиция Сатурн и квадрат Юпитер(4-5 градуса)....

*

Jeni_

« Отговор #587 -: Септември 11, 2010, 02:00:53 am »
Осъзнах любовта си към грима и козметиката бяла , декоративна  въобще някъде около 12   ;D ! Неможех да го нанасям, но се опитвах  :wub: . И на ден днешен ми трябва усмирителна риза, когато мина покрай магазин за добра козметика и парфюми.. получавам някакво  сърцебиене и ме завлича като магнит. Грима е да подсилва силните черти, без да изтласка индивидуалния израз на заден план. Когато вътрешната хармония я има, грима някак подпомага излъчването, но когато я няма и той не върши кой знае какво. 
Иначе май съм по-консервативна; не използвам очни линии и шарени сенки(на някои им стоят страхотно, но не и на мен )  - ползвам основа, спирала, черни сенки за опушен ефект + бели за под веждите,акцентирам върху очите, понякога вграждам мигли , другото е руж и червило цвят праскова, или нещо по-семпло. Иначе се получава  прекалено вамп.
Много харесвам, когато имам възможност да наблюдавам как работят професионалисти, как променят хората, това си е цяло изкуство, аз не съм толкова сръчна  ;D
Венера Лъв 1 съвпад асц, тригон. уран секс. луна

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #588 -: Септември 11, 2010, 07:58:50 am »
Моята венера е в телец,в 10ти дом тригон юпитер.
Обичам да се гримирам и го правя много добре. :blink:

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #589 -: Септември 11, 2010, 11:38:41 am »

*

Stella

• 7765
« Отговор #590 -: Април 12, 2011, 11:03:05 pm »
Отивам да си подаря на "малката приятелка" лазерна епилация. Това от кой транзит би трябвало да ми е?  :confuse3: :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #591 -: Април 12, 2011, 11:07:39 pm »
Луната е в Лъв. Внимавай да се се ощавищ съвсем  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #592 -: Април 13, 2011, 10:22:11 am »
Отивам да си подаря на "малката приятелка" лазерна епилация. Това от кой транзит би трябвало да ми е?  :confuse3: :rolf:

Подаръците са по Юпитер....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #593 -: Април 13, 2011, 07:31:48 pm »
Ето това го видях вчера и се влюбих в него!!! Обожавам зеления грим

http://woman.hotnews.bg/static/uploads/gallery/358/main/000017223tumblr_lj3ys0WYcu1qbj0tyo1_500_large.jpg
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #594 -: Април 13, 2011, 07:33:19 pm »
Ето това го видях вчера и се влюбих в него!!! Обожавам зеления грим

http://woman.hotnews.bg/static/uploads/gallery/358/main/000017223tumblr_lj3ys0WYcu1qbj0tyo1_500_large.jpg

А аз направо полудях по него..... :o..

Много е красиво! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #595 -: Април 13, 2011, 09:50:14 pm »
Няма да говоря за грим,но се възползвам от темата да ви попитам.
В женска карта венера съвпад слънцето дава ли красива външност?

Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #596 -: Юли 30, 2012, 10:33:15 pm »
Ето я моята представа за добър грим - силни очи и/или ярки устни.

There's a little witch in every woman...

« Отговор #597 -: Юли 30, 2012, 10:39:20 pm »
Няма да говоря за грим,но се възползвам от темата да ви попитам.
В женска карта венера съвпад слънцето дава ли красива външност?

Не, изгорената Венера говори дори за грозноват човек. Най-малко може да има белези от акне. Това се отнася и за женска, и за мъжка карта.
В женска карта Венера в съвпад с Луната дава женственост, нежност и красота. Но все пак не е без значение и в кои знак и дом е съвпада.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #598 -: Юли 30, 2012, 11:36:00 pm »

имаше предложение , да показваме :57: ето една малка част....
само да вметна ,че добрия макиаж се нуждае според мен от добра основа и качественни продукти!
приятно разглеждане! :wub:

Тук Марая пак се е напънала, но...общо взето -ширпотреба. Всички тези парфюми ги има в Сефората или в Дъглас и в България. А и не са нищо особено като клас - всичките са под 300 лв. за 50 милилитра.

Моя парфюм се произвежда в лимитирана серия, от няколко града във Франция и в Италия ми го намериха само в едно малко градче до стария Тиволи. В България го имаше, но в много ограничени количества, които отдавна свършиха. Вече не се внася тук. Който ме познава знае, че не обичам да коментирам подобни неща, но на моменти наистина сте смешни и си го просите. Диор - марката на европейските парцалеси. Или пък Шанел. Мили дами, Шанел отдавна не е между нас, за съжаление. Останалото е просто бизнес, който общо с нея няма. Ако някоя се сдобие с оригинален модел на самата Шанел - това е друго, ама като ви чета..надали. Лакроа нещо да ви говори? Пиер Карден? Лубутен? С безвкусицата си и провансалската си естетика скверните модата и изкуството и това е, което толкова ме дразни. Като излезете от махалата и почнете да ползвате трипластова тоалетна хартия, тогава го раздавайте така смело с марките.
На светлинни години сте от някои неща, само това да знаете.

П.П. Марайче, вземи си оправи маникюра, че е много селташко да ходиш с олющен лак, ако ще Готие да ти е вуйчо. Пък жълтичкото под нокътя на показалеца дори ме е гнус да го коментирам.
« Последна редакция: Юли 30, 2012, 11:45:21 pm от The_One »
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #599 -: Юли 31, 2012, 01:07:38 am »
Най - неприятната проява на провинциализъм от всички възможни прояви на такъв, е склонността към непремерени словесни полюции. Особено, когато са неизчерпаем извор на самовдъхновение.
There's a little witch in every woman...