Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116536 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #660 -: Август 07, 2012, 09:57:56 pm »
Ах, как никой не написа, че използва краставиците и обелките от картофи, изпратени от био-селото?!? Е, за мен това е козметиката :)

В началото на 90те редовно си правех маски с краставици и кисело мляко, но вече избягвам да ги слагам в устата си в голямо количество, да не говорим за лицето.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #661 -: Август 07, 2012, 09:58:43 pm »
Не знам, Grace. Всъщност е много тъжно, но не мога да си го слагам на сърце. Гледам аз да се вдъхновявам от ползващите La Prairie и да вярвам, че се задава и този стандарт.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #662 -: Август 07, 2012, 09:59:34 pm »
Anabell, пускай темата за сватбените тоалети. Там ще блесне истината.  ;D

Голата истина ;D - преброяване на старите моми във форума.  :57: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #663 -: Август 07, 2012, 10:01:14 pm »
Сакън. Аз за втори се готвя, моля!  ;D И този път никакви компромиси с цената на роклАта! Безпощадна ще съм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #664 -: Август 07, 2012, 10:02:17 pm »
Сакън. Аз за втори се готвя, моля!  ;D И този път никакви компромиси с цената на роклАта! Безпощадна ще съм.

Ще дочакам урановата опизиция и тогава ще му се дам! И без това малко остава, още някоя-друга година.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #665 -: Август 07, 2012, 10:02:42 pm »
Anabell, пускай темата за сватбените тоалети. Там ще блесне истината.  ;D

Голата истина ;D - преброяване на старите моми във форума.  :57: :rolf:

аа..., я си давайте картите, ей сега ще ви задомим.  ;D
аз както съм почнала с прогнозите ...  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #666 -: Август 07, 2012, 10:03:43 pm »
Той Уран е сватовник, хич да не е!  ;D Едно рамо от Венерата и...  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #667 -: Август 07, 2012, 10:07:01 pm »
На мен урановите транзити все нова работа ми носят, де да сменях тъй често мъжете.

Ама хайде да не разводняваме "злобарската" тема, да си говорим за макиАжчета, молА.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #668 -: Август 07, 2012, 10:07:42 pm »
Абе момичета за какво ви е да се задомявате?  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #669 -: Август 07, 2012, 10:09:14 pm »
Че тя откога не е за макияж вече... Затова апелирам да минем на сватбени рокли!  ;D

Този път за престиж ще се бракувам. Така съм го измислила. Третият път мисля за пари, че да осигуря старините.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #670 -: Август 07, 2012, 10:10:20 pm »
Абе момичета за какво ви е да се задомявате?  ;D

За да не се харчим за Диор.  ;D

След като шаранЯт е налапал куката, край на мурафетите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #671 -: Август 07, 2012, 10:11:49 pm »
Именно.  ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #672 -: Август 07, 2012, 10:12:49 pm »
Диор винаги е бил зле като дрехи - агресивни и не подчертават човека, а себе си. Самата Коко Шанел много отрицателно приема на Диор "новия стил" (new look или нещо подобно). Доче и Габана последната им висша мода, беше трагична, някакви десени, като кърпите на прабабите ни (а моите преподаватели им казват "тапетна композиция").

така че, от марка до марка има разлика, за мен само Marlene Dietrich, Мерилин Монро, Коко Шанел, Lala Berlin (това е по-авангардно, но е известно, защото мога да изброя и любими финландски марки, ама има ли смисъл, те не са скъпи), Elie Saab, и хора от тяхната категория са създали елегантни и класически модели.

Харесвам жени дизайнери, а не хомосексуалисти с комплекси за величие и агресия (McQueen e eмблематичен в тази насока - той унижава жените с дрехите си) Галиано, Лагерфел, И.С. Лоран, - всеки който е учил композиция, цветознание знае, че са преди всичко амбициозни....  А Вивиян Уествууд, любовницата на Mc Mclaren (създателят на Sex Pistols, той поне е учил в колеж по изкуства, и е събрал емблематичната пънк група в sex shop-a си, изключително интелигентен евреин....) нито може да рисува, нито да шие, всичките си модни "открития" копира от младите последователи на Pistols... "употребяван женски тампон" закачен на ревера - откритие на Sid Visious и т.н. Ако ви се чете England's Dreaming e страхотна книга по темата....а Великобритания е доста свободомислеща, за да приема толкова смешен дизайн, като гениално човешко откритие....

Тези хора няма как да ме обличат мен, ако ще и целият свят да ми обясни КОЛКО са стилни. Не са. Марлене Дитрих е стилна, Коко Шанел, Камерън Диас, Анджелина Джоули... марката не прави стила. Качеството на дрехите има значение, но не и марките...има толкова добри underground дизайнери, с дрехи с високо качество и като материя и като цветове и композиция...които все пак за да се случи "стила" трябва да бъдат носени от жена с визия и за себе си и за образа, който иска да представи на света. Защо всеки може да бъде МНОГО неща.  ;) :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #673 -: Август 07, 2012, 10:16:03 pm »
Аааа, за Галиано ще се сбием, драга.  ;D Стилът си е стил, на мен много ми ходят такива неща. Подчертават ме и още как. Всичко тъмно ми изкарват наяве. ;D

П.С. Влюбена съм в тази марка аз, парфюми, дрехи, много мои. Не съм сменяла повече от петнадесет години вече.  :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #674 -: Август 07, 2012, 10:19:42 pm »
Анабел, хубав пост, но наистина ли не можеш да разбереш за какво всъщност говорим?  :blink:
Никой никого не убеждава кои марки трябва да ползва, говорим принципно.

ПП. Никак не харесвам Вивиан Уестууд, а и редица други марки висша мода. Но това не означава, че не бих носила с удоволствие други такива от същото ниво.  :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #675 -: Август 07, 2012, 10:20:41 pm »
Аааа, за Галиано ще се сбием, драга.  ;D Стилът си е стил, на мен много ми ходят такива неща. Подчертават ме и още как. Всичко тъмно ми изкарват наяве. ;D

П.С. Влюбена съм в тази марка аз, парфюми, дрехи, много мои. Не съм сменяла повече от петнадесет години вече.  :wub:

Супер  :blink: Мнооого ми харесва  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #676 -: Август 07, 2012, 10:22:38 pm »
Галиано ми е от средната категория дизайнери, не е на висотата на оригиналната Шенел и други като нея....но не ми се спори, тезата ми бе, че от марка до класа - ВСЕЛЕНА.

И въпреки това като му знам на Галиано първата колекция, посветена на Френската революция - парцал до парцала....буквално - като корабни платна увити около хора. Може много да ме вдъхнови, за революция и най-вече бягство  ;), ама не това ми трябва като жена....дрехите и жените не са за да си правят някакви хомосексуалисти опити...

Но приемам, че една жена с интелект, ако му съчетае добре "творенията" може да постигне образ.  ;)
Но със същия успех ще направи образ и от vintage дрехи... или на баба си копринената булчинска рокля от началото на века.  ;)

някога ми се наложи да изучавам Галиано - имах му албума с всички колекции, и с египетските дрехи направени от кламери, човекът стабилно се е*ава с публиката...
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #677 -: Август 07, 2012, 10:27:28 pm »
Тц, ще се бием. Донеси си шпагата, ако обичаш. Утре след полунощ пред НДК.  ;D

Вкусът е нещо индивидуално. И понеже сме в астрологичен форум, все пак, на моя Уран/Слънце му импонират екстравагатни идеи и хора, изявени идеи, неща, които не оставят никого безразличен. Не понасям "уравновесени" и "среден калс" хора, дрехи, кремове, парфюми... Не понасям "леко, неангажиращо"... Венера в 8ми дом, тъй де. А Луната иска романтика и женствени дрехи. Мдам. Но не може да харесваме едни и същи неща. Би било ужасно скучно. Аз вярвам, че човек трява да се доверява на личното си усещане и ако види нещо и каже "уау", да не му пука изощо какво мислят околните, защото това е неговото нещо.

*

Grace

• 2257
« Отговор #678 -: Август 07, 2012, 10:34:37 pm »
 ;D за Галиано .. бях пробвала Уникален черен костюм - пола и сако, супер класически, изчистен, перфектна кройка, плат-мечта ..  :blink: тъй че не са само "изкривени" творенията му. има уникални неща, в смисъл стил и класа.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #679 -: Август 07, 2012, 10:36:38 pm »
О, аз колко рокли бих сложила моментално! Ей сега да мога да си ги купя и утре съм с тях!  :wub: Засега се успокоявам само с парфюма му, ама то неговите дрехи ще станат колекционерска рядкост, като го няма в Диор вече, та трява да поързам със заможния втори съпруг.  ;D