Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116354 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #760 -: Август 11, 2012, 12:01:54 pm »
Да Лили - подкрепям те, в Бг хората все още се доказват, борят и предпочитат ярки цветове, демонстрация на марки, КИЧ, има цели психологически проучвания по темата...и то на сериозни немски учени, но тази ситуация е следствие от това, че жената няма защита, нямаме стабилна държава, нещата са навързани...

Не всяка жена е Сашка Васева и с кеф се прави на "уличница", но дори на мен ми се налага от време на време сериозно да се наконтвам, разголвам, да съм весела, забавна, непринудена, да се правя на глупачка, защото такъв е "пазара" и аз трябва да се състезавам за вниманието на дадени мъже. Факт.

Иначе марка+цена не е равносилно на качество, лукс и удоволствие за сетивата.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Grace

• 2257
« Отговор #761 -: Август 11, 2012, 12:07:44 pm »
Цитат
Иначе марка+цена не е равносилно на качество, лукс и удоволствие за сетивата.

за мен Е  ; за мен марка + цена е точно Лукс и Удоволствие за сетивата ! Венера в Телец  :P  ;D
но това вече, разбира се, си е лично мое мнение  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #762 -: Август 11, 2012, 12:32:40 pm »
Ето например няколко неща от т.нар. винтаж стил, които с удоволствие бих носила при подходящи случаи  :blink:

Булчински рокли в същия стил:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #763 -: Август 11, 2012, 12:33:23 pm »
Мисля, че не се разбираме -
и внасям последно уточнение :blink: :P - има марки, чиито цени не са равносилни на качеството, което предлагат. Има такива, които са.

Има бижута, пластмасови, които са 200-300 долара, защото са "маркови", но всъщност материалът не е ценен, идеята не е ценна. И е истина че земните зодии в това отношение са най-добри да разпознават материалното качество и проявление.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #764 -: Август 11, 2012, 12:39:44 pm »
айде и аз ще сложа няколко модела, които харесвам - някой типични за Козирог, други за Лъва, трети за Рибите...  :P ;)
горе-долу това е диапазонът, в който се движа днес, като стил на обличане.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #765 -: Август 11, 2012, 12:41:25 pm »
Жената от последната снимка (чернобяло) е изключително красива.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #766 -: Август 11, 2012, 12:46:26 pm »
Жената от последната снимка (чернобяло) е изключително красива.  :blink:

да и моята Венера мисли така - по рибешки непринудена и романтична е тази девойка с разкопчана риза. Но мога да си позволя да "изглеждам" (този стил) така само с приятеля си и в къщи, някъде където няма други мъже - моята Венера е вечерница в 4 дом.

Последният път, в който се бях нагласила така романтично, но прилично, с моят тригон към Плутон, съвпад с Марс и квадрат с Уран, веднага имах проблеми с други мъже, на прибиране вкъщи, като по учебник действа тази западна Венера. И говоря за дневно време, с хора около нас и т.н.....

*

Asol

• 4140
« Отговор #767 -: Август 11, 2012, 01:17:37 pm »

Високите токчета и мен ме изкушават, но чак от такива се въздържам. То това за вървене не знам колко става, освен да стоим като истукани на някакво рандеву, докъдето сме дошли с други обувки или с кола, на която обаче не сме шофьори. ;D

Иначе според мен всяка жена е хубаво да се доверява на това в какви дрехи, грим най-добре се чувства, кои й импонират най-добре на самата нея. Облекло или грим, които са непривични за нечие излъчване независимо от марката, няма да имат допълващия и подчертаващ ефект, както например такива, които биха прилепнали като "втора кожа".
« Последна редакция: Август 11, 2012, 01:28:49 pm от Asol »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #768 -: Август 11, 2012, 01:22:10 pm »
още картинки за лятно настроение, шаренийка, но харесвам силен цветен акцент в един цвят и това го отдавал на Лъва, Рибите поне по мои наблюдения предпочитат преливките на цветове, не един ясен център (по ЛъФФФски  ;D;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #769 -: Август 11, 2012, 01:25:21 pm »
И земните зодии всъщност съм забелязала, че обичат наситени, конкретни ясни цветове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #770 -: Август 11, 2012, 01:34:49 pm »
Иначе според мен всяка жена е хубаво да се доверява на това в какви дрехи, грим най-добре се чувства, кои й импонират най-добре на самата нея. Облекло или грим, които са непривични за нечие излъчване независимо от марката, няма да имат допълващия и подчертаващ ефект, както например такива, които биха прилепнали като "втора кожа".

И аз споделям същото мнение.

Например, мога да харесвам жени, които се обличат по-смело, екстравагантно и сексапилно (без евтин и грозен кич), но аз самата не бих се чувствала комфортно в такива дрехи. Дълбоките деколтета и небрежно разкопчани блузки също не са в стила ми, но това не означава, че съм техен противник. Харесвам някои стилове от чисто естетична гледна тока, но ако ги гледам върху някой друг, на мен екстравагантни облекла не ми отиват и се чувствам изключително некомфортно, ако привличам погледи, все едно съм гола.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #771 -: Август 11, 2012, 03:03:31 pm »
Anabell, нямаш си и идея колко съм съгласна с теб за земните зодии :P .

Аз съм земна зодия, със земен АЦ и дори със земен тригон /Меркурий, Луна, Уран/, а тези планети доста добре описват стила ми. Меркурий всякаш дава някаква изтънченост, Луната си пада по-високото качество и детайла ;D , а и също по по-женствените дрехи, и добре, че е Уран да даде някаква нестандартност.

« Последна редакция: Август 11, 2012, 03:40:40 pm от SunMoon »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #772 -: Август 11, 2012, 03:18:41 pm »
SunMoon, ;D всичко, което си качила, бих го носила, и дори имам някакви подобни разновидности в гардероба си.

А първата комбинация - пуловер + дънки (пастелени, спокойни цветове) + тежките бижута, небрежната прическа (колкото да не ти влиза косата в очите), ГОЛЯМАТА чанта (моята е тъмно зелена - тъй наречения "каки" цвят) и слънчевите очила - този вариант съм го отработила до съвършенство...

имам яке точно като коженото сако от 2 картинка - същата дължина и разкошна яка (не са естествени материали, но са красиви, дават си силуета и внушението).  ;)

Обаче трябва да имаш нещо от Лъв, само лъвовете признавам относно секси комбинация, но и стилна и показваща силна, жищна жена.  :P ;D  Воделийските експерименти ми идват в повече, въпреки, че са вдъхновяващи, но просто не виждам жената при тях, Скорпионът и Телецът не са толкова смели, по-приглушени са (женски зодии).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #773 -: Август 11, 2012, 03:49:30 pm »
Ако трябва да е нещо по-свежо и закачливо, ми допада това:

С повече шик:

По-официален стил (чантата не ми харесва):

И едно нестандартно решение:

Небрежно-елегантен стил:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #774 -: Август 11, 2012, 03:52:52 pm »
Харесват ми моделите от първото и последното изображение.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #775 -: Август 11, 2012, 03:58:46 pm »
това ми е едно от любимите съчетания - дълга, свободно падаща рокля с подчертана талия  ;) два цвята (като според окултизма злато, сребро, розово са цветове от нова категория, в класическото цветознание имаме 3 основни цвята - червен, жълт, син и 3 допълващи - оранж, лилав, зелен - общо 6, а според окултизма ПОНЕ 9 цвята, стигат и до 12, зависи кой какво усеща, знаете мъжете не ги виждат цветовете.  ;):P

« Отговор #776 -: Август 11, 2012, 04:16:01 pm »
Anabell, уви, нищо Лъвско няма в мен ;D дори нямам никакъв огън в картата. На мен също Водолейските работи са ми крещящи, въпреки че не познавам екстревагантни Водолейки, но знам един Водолей...думите са ми малко да го опиша ;D. То са едни крещящи кецове, жълти панталони, сако с дънки и какво ли още не. Венерата му е първодомна, в Овен, в съвпад с Марс, Марса му е много силен, сигурно от там идват експериментите с цветовете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #777 -: Август 11, 2012, 04:22:52 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #778 -: Август 11, 2012, 04:25:19 pm »
но знам един Водолей...думите са ми малко да го опиша ;D. То са едни крещящи кецове, жълти панталони, сако с дънки и какво ли още не. Венерата му е първодомна, в Овен, в съвпад с Марс, Марса му е много силен, сигурно от там идват експериментите с цветовете.

Да не е нещо от тоя тип?  ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #779 -: Август 11, 2012, 04:28:30 pm »
Anabell, уви, нищо Лъвско няма в мен ;D

Слънце на кардинална ос или връзка между светилата (тригон, взаимни рецепции), ако е ок, можеш ли да ми дадеш данните си на лични :) :58: