Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116369 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #800 -: Август 12, 2012, 02:12:55 pm »
... а да умееш да работиш с лицева структура, извивки и пропорции, различни от твоте собствени. Например, много се затруднявам да слагам сенки върху женски лица с малко разстояние между горния клепач и веждата (при това с широки вежди), моите пропорции са други.

Именно и аз това имам предвид, но в комбинация с усета да го направиш да подчертае предимствата индивидуално, а за това само сръчност не е достатъчна.

*

Papy

• 4343
« Отговор #801 -: Август 12, 2012, 03:18:48 pm »
... а да умееш да работиш с лицева структура, извивки и пропорции, различни от твоте собствени. Например, много се затруднявам да слагам сенки върху женски лица с малко разстояние между горния клепач и веждата (при това с широки вежди), моите пропорции са други.

Именно и аз това имам предвид, но в комбинация с усета да го направиш да подчертае предимствата индивидуално, а за това само сръчност не е достатъчна.

Аха, затова гледаме и нептун за въображение :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #802 -: Ноември 30, 2012, 11:45:41 pm »
Туй много коледно ми изглежда.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #803 -: Декември 01, 2012, 12:20:34 am »
Много са готини :)
Ама къде е водолея

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #804 -: Декември 08, 2012, 10:20:01 am »
Йеее, това зелено винаги ми е харесвало! ;)  ;) :clap:

« Отговор #805 -: Декември 10, 2012, 07:32:56 pm »
Харесвам зеленото, но явно не достатъчно. Почти никога не съм се гримирала в зелено, но поне имам зелени обувки. Повече харесвам цвета тип зелена маслина.

Не знам дали това е цветът на 2013-та, но златистото, бялото и кралското синьо със сигурност са.

А в златистото съм адски влюбена, няма подходяща емотинката с която да изразя любовта си към този цвят ;D .