Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116556 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #160 -: Април 05, 2010, 01:14:09 pm »
Между другото, направо се учудих, след като постна тези снимки с колекцията ти от гримове, защото грим по теб почти не съм виждала. Брюнетките сте винаги с предимсто пред нас, блондинките, защото и без грим изглеждате ефектно. А аз ако не си боядисвам косата в по-тъмен цвят, направо съм като сянка от отвъдното.

постнах го ,за да парираме думичките: "да си покажем ,какво имаме ,а не за какво мечтаем."
рядко се гримирам ,показах една много малка част , защото като клиент на този магазин ,/а съм първия клиент влязъл в него на откриването/ ,ползвам 20% отстъпка. всяка колекция ,която излиза я разглеждам. не купувам всичко ,но винаги има нещо ,което ми влиза в чантата ;D ;D.
имат страхотни иновационни продукти. горещо препоръчвам перлите на Герлен и пудрата с частици на Живанши...няма такива продукти ,просто няма..... :blink:-уникални са.
както и глоса на Ив Сен Лоран ,показана от Диана.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Април 05, 2010, 01:15:04 pm »
Това са три продукта, без които не мога.
Снимах ги, защото на някоя от по-предните страници една съфорумка ме пита за тониращия крем.

P.S. Снимката не се получи много качествена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Април 05, 2010, 01:20:27 pm »
С тази тема пак ме хвана "крастата" да отида да си купя нещо ново.

Пазарувайте, че Мерка скоро се обръща  ;)

чакам го с нетърпение , тук съм добре ,защото и в натала ми е ретро , а в тази поза -телец ;D,освен тригони и секстили и съвпад ,бели не ми прави.
добре,че не е ретро в риби,близнаци или стрелец и то от 10-я до 20гр. тогава е ад под небето....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Април 05, 2010, 01:22:37 pm »
Лили ,а пробвала ли си златното олио или оил нон оил?
уникално е след плаж.....

« Отговор #164 -: Април 05, 2010, 01:27:24 pm »
ползвам 20% отстъпка.

и това ми припомня, че моя колежка има карта за 25% отстъпка в една лукзона пафюмерия, където продават Ланком.   :97:
Ще трябва да я организирам в скоро време  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Април 05, 2010, 01:28:33 pm »
Имам доста от продуктите на Nuxe, но този съм го пропуснала. Веднъж или два пъти аптекарката се опитваше да ми го продаде, но аз не ползвам такива продукти, а пък и не ходя на плаж...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Април 05, 2010, 01:34:31 pm »
ползвам 20% отстъпка.

и това ми припомня, че моя колежка има карта за 25% отстъпка в една лукзона пафюмерия, където продават Ланком.   :97:
Ще трябва да я организирам в скоро време  ;D

възползвай се! ако вземеш няколко продукта , единия ти е без пари буквално.
търся последния им молив-тюркоазено-петролно синьо.може да се използва и като сенки и като молив. много красив цвят. пробвах го в Бургас ,но за съжаление беше изчерпан. в София нямам време за обиколки ,но се надявам в скоро време да се юрна... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Април 05, 2010, 01:45:27 pm »
стана дума и за боя за коса.
в последните години ползвам само една марка ,която всъщност е официално представена от салоните които посещавам.
марката е щадяща ,с много възможности и уникална грижа за косата. салоните са на Митко Дамов - Вог Вижан , а боята е Биостатик.
много съм доволна. добре ,че ги има и в провинцията ,не само в София. вече са и в Бургас и Варна-с два салона и в Пловдив ....

« Отговор #168 -: Април 05, 2010, 02:04:33 pm »
Този салон мен ме депресира яко... Не е за моята психика, аз в помещения с мебели, които имат причудливи форми и много огледала не мога да стоя 2 мин.  :blink: :blink: :blink: Харесвам по-обикновени студиа, не натоварващи толкова, с по-добри специалисти и по-нормални цени.

Нищо, че съм въздушна, обичам да се презимявам :D
« Последна редакция: Април 05, 2010, 02:10:54 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Април 05, 2010, 02:11:44 pm »
Този салон мен ме депресира яко... Не е за моята психика, аз в помещения с мебели, които имат причудливи форми и много огледала не мога да стоя 2 мин.  :blink: :blink: :blink: Харесвам по-обикновени студиа, не натоварващи толкова, с по-добри специалисти и по-нормални цени.

за къде говориш ,Романтика?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Април 05, 2010, 02:15:11 pm »
Да ви кажа, посещавам един непретенциозен салон, който се намира съвсем близо до нас, живея на центъра. На съседните улици има и по-шикозни, тук салони и соларни студиа да искаш... Но аз където свикна, ходя само там. С моята рачешка Луна се привързвам много, а козметичките и фризьорките в салона вече са ми като второ семейство. Повечето там са роднини, едно голямо арменско семейство. Знам им рождените дни, минавам и им подарявам цветя по тези поводи. Приятно ми е да общувам с тях, а и аз обичам като легна/седна, да говоря много и да ме изслушват.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #171 -: Април 05, 2010, 02:15:35 pm »
стана дума и за боя за коса.

Боя - Пол Мичъл. Най-добре ми действат маските и маслата собствено производство, но ме мързи и нямам много време, затова си купувам продуктите за измиване, балсами, серуми и маски за суха и боядисвана коса на Алтерна. Пробвах виненочервения Кератаз, но ефектът му не е кой знае колко по-различен от по-масовите лореалски продукти - Техниарт и дори Елсев. Само мирише по-хубаво.

Новият ФДТ на Диор е с много плътна, богата текстура. Кожата ми не я търпи. Предпочитам си стария скулпт. Незабележим е. Не ползвам пудра след ФДТ, само на челото и като основа за сенките, за да не се разнасят. Трябва ми нов руж, и май перлите на герлен ще го отнесат, но чакам летните предложения...

Ползвах много от Nude нещата. Имат един много нежен скраб за тяло със съвсем лек ексфолииращ ефект. И за лице съм го пробвала и не се оплаквам, а кожата ми е мното чувствителна. Тониращият крем не съм. Трябва да мина тези дни за тестер, щото ми писна да си купувам неща, които след едно нанасяне да подарявам.

Марая, водна ми е Венерата, бе, скорпионска, как тъй да няма таквизи. Ей къде я истипосах преди две-три страници още :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #172 -: Април 05, 2010, 02:19:41 pm »
Аз имам две близки с Венера в Скорпион. Въобще не падат по-долу. Смятам, че са доста напреднали като вкус и предпочитания. Направо са страхотни. Едната е със Слънце във Везни и освен от дрехи разбира и много от обзавеждане- недипломиран дизайнер е.
« Последна редакция: Април 05, 2010, 03:24:45 pm от Mia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Април 05, 2010, 03:22:52 pm »
Диана , чувам невероятни отзиви за тази марка...
Боя - Пол Мичъл.,знам ,че е доста нова на пазара. свекърва ми е фризьор и раоти с нея. твърди ,че си е направо фермацефт. всичко под грам... :blink:
но ,аз отдавна не сядам на стола й , и не съм я пробвала...

*

abroad

« Отговор #174 -: Април 05, 2010, 03:33:21 pm »
Една от най-добрите ми приятелки има съвпад на Слънце, Венера и Марс в Скорпион в 8ми дом, АС - Водолей.
Освен, че е много хубава, има и доста добър усет и стил във всяко отношение...

« Отговор #175 -: Април 05, 2010, 03:34:42 pm »
Ето го винения лак на живо, сниман с телефон  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #176 -: Април 05, 2010, 03:38:21 pm »
Вече от няколко години има официален представител на Пол Мичъл и за България. Няколко салона в София работят с нея. Но, да, професионална марка е, не можеш да си я объркаш вкъщи. Аз поне не мога, де.

Има стотици нюанси, разни добавки според твърдостта и дебелината на косъма, едни формули за забъркване на различните палитри.

При мен може и да си е изгъзица, щото аз се правя само черно, понякога синьо, понякога виолетово, но все черно. Та и с къна дет се вика ще ми се получи цветът. Но тая боя щади косата и скалпа, не ти хартисва по възглавницата, не се отмива и косата има мекота,  блясък и свежест на цвета поне шест-седем седмици след боядисване. А и след това - на мен ми се налага боядисване, щото ми израства, не щото ми е паднала боята. Освен това си харесвам фризьора и ходя с удоволствие при него. При мен е обратното - аз сядам и си мълча като пукъл, а той чурулика ли, чурулика.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Април 05, 2010, 03:39:32 pm »
Ето го винения лак на живо, сниман с телефон  ;D

и на мен ми е любим този цвят ,както и розовия .
харесвам тюркоазения цвят.
имам непоносимост към белия и не знам защо? :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Април 05, 2010, 03:41:12 pm »
Навремето имах работодателка със същия съвпад на Слънцето, Венера и Марс в Скорпион, 74та година е раждана. Много добър стил, без никакъв кич. Това бе първото, което ми направи впечатление по време на интервюто. Висока, стройна, привлекателна, синеока.
Но като останеше насаме със секретарките, веднага проличаваха някои нелицеприятни черти, обноските на "дама" веднага се изпаряваха.
Сещам се как провеждаше телефонни разговори с високопоставени господа: "Да г-н Х., разбира се, всичко хубаво Ви пожелавам". В момента, в който затвореше слушалката, се чуваше: "Да те *ба в пе***аса, да те *ба".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #179 -: Април 05, 2010, 03:46:10 pm »
"Да г-н Х., разбира се, всичко хубаво Ви пожелавам". В момента, в който затвореше слушалката, се чуваше: "Да те *ба в пе***аса, да те *ба".

Г-н Х. със сигурност е направил същото, като е затворил слушалката  ;) Този тип разговори са ми твърде познати.