Ей, верно страшна тема.
Грим и съответните продукти са ми сред дежурните слабости - обувки, аксесоари, бижута, парфюми, бельо и т.н.
Обожавам вечерен грим, последните години съм си позволява и по-смели идеи, ако случая го позволява. Сред любимите ми цветове са сребристо, сиво, опушени, тъмни цветове, някои кафяви, целта е окото да изпъква. Обичам и блестящи, брокати. Това с камъчетата по очите с удоволствие бих го експериментирала, де да имаше къде.

Но ще си измисля, щом е за щуротията.
Като цяло в ежедневието си съм дори доста семпла, но нощем...става друг човек.

Туй вече от аспекта на Венера с Плутон. А все пак е Рачешка и през деня е просто прилична и послушна.

Ето ти още една водна, Марая. На работа съм обикновено само с фон дьо тен и червило, но се налага и да слагам грим, затова напоследък взех все по-често да ходя без, взе да ми става неприятно. Имала съм и друг път такива периоди, мисля покрай Уранов транзит, но е възможно според мен от Сатурнов също да се стигне до такъв ефект.
Ноктите ми винаги са лакирани, рядко на ръцете оставам да починат, независимо от грима и обичам плътните цветове в коя да е гама, но любимито ми е червено и сребристо. На краката ходя на педи..кюр, зима-лете и аз не мога без лак там. :blink: