Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116275 Прегледи
*

Nebesna

Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #220 -: Април 05, 2010, 11:13:36 pm »
Небесна, твоят асцендент Стрелец определено си личи.  ;)

По какво си личи?

Аз и преди съм писала за това и ти потвърди. Всички жени от зодия Стрелец, които съм виждала имат следните външни белези - тъмна на цвят, мургава кожа, която може и да е много бяла обаче от време на време изглежда мургава. Кожата изглежда доста мека. Имат тъмни кръгове под очите - големи, ясно очертани вдлъбнати кръгове. Устните им не са червени, а кафяви. Косата е тъмна на цвят, черна или тъмнокафява, евентуално с по-светли кафявие кичур Всички са еднакви. Сравнете Ропотамо, Марая, Небесна - имат общи неща в кожата, цвета на устните, кръговете около очите, цвета на кожата и косата, често също цвета на очите.

За тъмните кръгове е вярно, аз се съгласих! И кожата е леко смугла...Но моите устни не са кафеви. През зимата често посиняват, но то е от студа.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Април 05, 2010, 11:22:42 pm »
изгряващия стрелец на небесна е видим в челото. широко и високо чело! очите са топли и влажни- рибешки очи.
а водолея личи от излъчването....
огъня можеш да го видиш и в цвета на косата....оттенъка е червен!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #222 -: Април 05, 2010, 11:24:22 pm »
Hi :rolleyes:   не бих казала, че 3 човека са достатъчни
 но това, което е характерно за всички стелкини е грация, женственост, умеят да "завъждат" обожатели и  не се "втелясват" в дребни неща ;D покрай връзките
умеят да се забавляват и да са самите те забавни и обичат бижута и парфюми:) въобще стрелците са си женички
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #223 -: Април 05, 2010, 11:27:45 pm »
Жените имат и тънки, фини крайници, на които Везните могат да завиждат. Никол Кидман е Близнаци, асц Скорпион.

Не знам дали е характерно за всички представителки на този изгряващ знак, но издължените крайници при мен мисля, че са по Уран в близост до Асцендента. Иначе съм си с нормално телосложение, т.е. не минавам за вейка, нито пък едра, но една от отличителните черти при мен са тънките китки и глезени. Редовно ми се случва да вървя и да си навехвам краката, особено като съм с по-висок ток, заради тънкия глезен. Иначе формата на стъпалото при мен леко наподобява рибешки плавник  ;D, може би защото Марс в Риби е в долна кулминация, а той диспозира планетите ми в Овен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #224 -: Април 05, 2010, 11:30:44 pm »
Жените имат и тънки, фини крайници, на които Везните могат да завиждат. Никол Кидман е Близнаци, асц Скорпион.

Не знам дали е характерно за всички представителки на този изгряващ знак, но издължените крайници при мен мисля, че са по Уран в близост до Асцендента. Иначе съм си с нормално телосложение, т.е. не минавам за вейка, нито пък едра, но една от отличителните черти при мен са тънките китки и глезени. Редовно ми се случва да вървя и да си навехвам краката, особено като съм с по-висок ток, заради тънкия глезен. Иначе формата на стъпалото при мен леко наподобява рибешки плавник  ;D, може би защото Марс в Риби е в долна кулминация, а той диспозира планетите ми в Овен.

Тънките глезени са приоритет на водолея и подсиленото ураново влияние. Аз ги подчертавам с гривна през лятото (когато не съм на работа, чесъм държавен служител, пу-пу!).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #225 -: Април 05, 2010, 11:32:26 pm »
При мен Уран е изгряващ в голям тригон с Луната и Марс.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #226 -: Април 05, 2010, 11:35:20 pm »
Тънките глезени са приоритет на водолея и подсиленото ураново влияние.

Велоятно тънките кости, китки, глезени при мен идват и от това, защото не са характерни за АС Лъв, А Урана ми е в секстил с АСто и съвпад с управителя му.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Април 05, 2010, 11:37:35 pm »
Обаче при АС Водолей не съм виждала чак толкова често тънки китки и глезени, по-скоро влияние има Уран на видно място в хороскопа или аспектиращ важна радикална планета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #228 -: Април 05, 2010, 11:40:15 pm »
Моте лични наблюдения показват изящество и тънки китки и глезени при жени от асц Скорпион. После може да потърся снимки на известни представитлеки на зодията.

А бледата кожа и светлите, водни, мътни очи са характерни и за зодия и за асц Скорпион.

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Април 05, 2010, 11:41:11 pm »
 :o ,лили , аз нямам изгряващ уран ,обаче имам тънки глезени и тънки китки , и....голямо дупе :( ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Април 05, 2010, 11:44:03 pm »
Навремето имах колежка със Слънце в Телец и АС Скорпион с теменужено сини очи, много наситен цвят, с черни извити мигли и черни вежди. Аз пък имам наблюдения за изгряващите Скорпиони, че независимо от цвета на косата почти винаги имат красива извивка на веждите, дори ако са много светли. И често се случва по тази особеност да разпозная един изгряващ Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Април 05, 2010, 11:46:32 pm »
Навремето имах колежка със Слънце в Телец и АС Скорпион с теменужено сини очи, много наситен цвят, с черни извити мигли и черни вежди. Аз пък имам наблюдения за изгряващите Скорпиони, че независимо от цвета на косата почти винаги имат красива извивка на веждите, дори ако са много светли. И често се случва по тази особеност да разпозная един изгряващ Скорпион.

какво мислиш по въпроса за ханша ,хич не ми излизай с веждите :( ;D.
асц.скорпион не дава големи дупета ....или...
ханша нали е по юпитер?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Април 05, 2010, 11:52:02 pm »
:o ,лили , аз нямам изгряващ уран ,обаче имам тънки глезени и тънки китки , и....голямо дупе :( ;D

Но имаш като мен Луна и Марс в тригон с Уран, а Уран ти е горе на МЦ. Марс съуправлява АС, т.е. има отношение към физическия облик, Луната също оказва влияние върху външността и излъчването, особено в женска карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #233 -: Април 05, 2010, 11:54:23 pm »

Но имаш като мен Луна и Марс в тригон с Уран, а Уран ти е горе на МЦ. Марс съуправлява АС, т.е. има отношение към физическия облик, Луната също оказва влияние върху външността и излъчването, особено в женска карта.

и от тук идва дъто ,добре де ,ама като е в тригон с уран....

*

Helo

« Отговор #234 -: Април 05, 2010, 11:55:08 pm »

ханша нали е по юпитер?

Марая, не знаеш ли, че Стрелец дава голямо дупе! Някои наричат Юпитер Дупитер. На теб Юпитер доста ти влияе и на характера и на нещата, които говориш и на външния ти вид, особено на дупето.

Да не ми се обиди Юпитер.  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #235 -: Април 05, 2010, 11:55:33 pm »

Хаха, тъкмо това щях да питам и аз.  ;D
По принцип водните знаци дават по-женствено телосложение и извивки, но ако приемем, че повечето изгряващи Скорпиони имат и част от знака Стрелец в първия си дом... Да не забравяме и за наследствеността.
Имам позната с АС в края на Стрелец и Слънце/Луна в Рак. Има голям бюст, но е с много слаби крака и тесен мъжки ханш. Юпитер при нея е в Риби, отново воден знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #236 -: Април 05, 2010, 11:57:06 pm »

Имам позната с АС в края на Стрелец и Слънце/Луна в Рак. Има голям бюст, но е с много слаби крака и тесен мъжки ханш. Юпитер при нея е в Риби, отново воден знак.

Един мой познат казва, че Срелец давал голям бюст. Не знам дали е така, защото жените Стрелци, които познавам са пълни и не може да се прецени. При голямо дупе има и голям бюст. Но е трудно да имаш малко дупе и голям бюст. Затова е почти невъзможно да се прецени дали една жена Стрелец има голям бюст или просто е доста дебела.

Да не се обиждат жените Стрелци, но отречете фактите, ако можете!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Април 06, 2010, 12:01:05 am »

ханша нали е по юпитер?

Марая, не знаеш ли, че Стрелец дава голямо дупе! Някои наричат Юпитер Дупитер. На теб Юпитер доста ти влияе и на характера и на нещата, които говориш и на външния ти вид, особено на дупето.

Да не ми се обиди Юпитер.  :wub:

не се обиждам никога от истината Хело....
обаче не си права! не есамо това от юпитер/Дупитер/ шЪ знаеш....,това е и от телешката луна. така си мисля... ;D
знам ли ,ама ми е криво ,като не мога да си закопчая дънките...

*

Divna

« Отговор #238 -: Април 06, 2010, 12:01:58 am »
Марая, най-сексапилната част на жената е дупето. Когато бях студентка и рисувахме вечерен акт (голи тела), професорите винаги са ни карали да уголемяваме умишлено задните части на жената, забележи - не гърдите. Така че не намирам повод за притеснения. И аз имам добре оформен ханш  ;D и си се чувствам прекрасно. Харесвана съм от мъжкото съсловие, е не че ми липсва и бюст  ;)

*

Divna

« Отговор #239 -: Април 06, 2010, 12:04:40 am »

Един мой познат казва, че Срелец давал голям бюст. Не знам дали е така, защото жените Стрелци, които познавам са пълни и не може да се прецени. При голямо дупе има и голям бюст. Но е трудно да имаш малко дупе и голям бюст. Затова е почти невъзможно да се прецени дали една жена Стрелец има голям бюст или просто е доста дебела.

Да не се обиждат жените Стрелци, но отречете фактите, ако можете!!!

Това не е задължително. Познавам много жени с добре оформен ханш, но с малки гърди.