Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116471 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #260 -: Април 06, 2010, 12:46:57 am »
Дивна ,никога не съм ти виждала картата , а все си мисля ,че имаме някаква карма с теб.ще ми пратиш ли на лични данните си!
на теб имам желание да ти направя хороскоп и то БЕЗ ПАРИ ;D ;D ;D, с едно условие ,да ми донесеш кафе с ванилия ,като си дойдеш лятото.... :kissd: :wink2:
просто ме кефиш и ми е приятно да общувам с теб!
дали луната ти не е в съвпад с моя нептун :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #261 -: Април 06, 2010, 12:52:49 am »
И моята чанта се вижда вляво  ;D, и бутилката узо, което се зарекох повече никога да не пия.  :-[

не беше от узото! ;D , от червеното вино :57: :57: :86:посред лято!

Нали знаеш каква национална традиция си имаме? Да смесваме всичко що може да се изпие.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #262 -: Април 06, 2010, 12:54:33 am »
Дивна ,никога не съм ти виждала картата , а все си мисля ,че имаме някаква карма с теб.ще ми пратиш ли на лични данните си!
на теб имам желание да ти направя хороскоп и то БЕЗ ПАРИ ;D ;D ;D, с едно условие ,да ми донесеш кафе с ванилия ,като си дойдеш лятото.... :kissd: :wink2:
просто ме кефиш и ми е приятно да общувам с теб!
дали луната ти не е в съвпад с моя нептун :-\

Учудвам се, че ми нямаш картата. Тя се подвява на горе и на долу по форума.
Разбира се, че ще ти пратя данните си. А между другото имаме съвпад СЛВ/Сатурн, моя Юпитер и Нептун са на твоя Асцендент. Мерцурий е на МЦ и прави също съвпад с твоя Плутон и Уран. Има интересни моменти  ;).

А това за хороскопа съм поласкана. Благодаря ти много! Но не се чувствай задължена.
За кафето нямаш проблеми  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Април 06, 2010, 12:56:44 am »
И моята чанта се вижда вляво  ;D, и бутилката узо, което се зарекох повече никога да не пия.  :-[

не беше от узото! ;D , от червеното вино :57: :57: :86:посред лято!

Нали знаеш каква национална традиция си имаме? Да смесваме всичко що може да се изпие.  ;D

Лили ,ще се напикая с твоя хумор. :57: :57: :57: :kissd:
много харесвам хората ,който умеят да се самоиронизират ,това го умея и аз. май само асц.скорпион го може :-\ :rolleyes:.
харесвам хард хумур и черен хумор....
страшна си!
днес се напиках!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #264 -: Април 06, 2010, 12:58:28 am »
днес се напиках!

;D Нали си имаш гърненца... онези дето си ги купи в Кранево по пътя за Дълбока?  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #265 -: Април 06, 2010, 01:04:10 am »
днес се напиках!

;D Нали си имаш гърненца... онези дето си ги купи в Кранево по пътя за Дълбока?  ;D ;D ;D

Засадих ги с костилки от авокадо. ако знаех ,че ще ме накараш да се хиля като луда ,със сълзи ....верно вършеха работа...
сега ,като дойда пак ще ходиме до ДЪЛБОКА  и ще купиме по-големи....,че гледай замирисва на астрални миризми и не се знае да не ни прихване.... :57: :57: :58: :58:
ЛИЛИ ,БЛАГОДАРЯ ТИ ,ПРОСТО МЕ РАЗСМЯ.... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Април 06, 2010, 01:21:04 am »
И аз да ви се представя  ;D
Тя Марая вече ме е виждала на снимка.

кво е това на аватара ти ,много е красиво?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #267 -: Април 06, 2010, 01:49:00 am »
Против новия аватар на Дивна съм, щото там стоеше една много красива жена до преди това... :P Също така съм възмутена колко бързо си е махнала снимката и не съм могла да я видя.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Април 06, 2010, 01:57:00 am »
Против новия аватар на Дивна съм, щото там стоеше една много красива жена до преди това... :P Също така съм възмутена колко бързо си е махнала снимката и не съм могла да я видя.  ;D

ми , на мен ми харесва ,ама и тя е много сладка. абе готина мацка! :blink:

*

Helo

« Отговор #269 -: Април 06, 2010, 01:57:08 am »
Абе, вие що не спите!!! Я вижте кое време е сатанло, а вие още не спите!  :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #270 -: Април 06, 2010, 01:59:43 am »
Незнам аз легнах, заспах за малко и се събудих...имам чувството, че нещо не е наред, някакви странни усещания имам. После чух, че вали, после викам я да ви видя някой скандал не сте ли забъркали  :P  и да не будя спящите не светвам да чета и тъй. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Април 06, 2010, 02:00:55 am »
А ти що не спиш, а?  ;D
Мен ме хвана зеления чай... Исках и да поработя малко тази вечер, изпих го за тонизиране, но след малко мисля да си лягам вече...  :bedtime2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #272 -: Април 06, 2010, 02:01:33 am »

Незнам аз легнах, заспах за малко и се събудих...имам чувството, че нещо не е наред, някакви странни усещания имам.

Какви усещания?  :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #273 -: Април 06, 2010, 02:02:39 am »
Марая, от известно време се чудя едно нещо.

Досега не си се заяждала с мен. Това ми се струва много странно. На какво се дължи това?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #274 -: Април 06, 2010, 02:03:39 am »
Тотално наводнени т.е. разводнени са всички теми вече. Няма ред у тая държава начи.  ;D
Хело, ми незнам и аз, случва ми се от време на време. Като разбера обещавам първа теб да уведомя.  ;)

*

Helo

« Отговор #275 -: Април 06, 2010, 02:04:52 am »
Тотално наводнени т.е. разводнени са всички теми вече. Няма ред у тая държава начи.  ;D
Хело, ми незнам и аз, случва ми се от време на време. Като разбера обещавам първа теб да уведомя.  ;)

Ама лоши усещания ли?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #276 -: Април 06, 2010, 02:08:11 am »
Любопитството нали знаеш какво правило с котките... :86:

Незнам честно, неопределени са, по-скоро винаги времето нещо като се променя и го усещам с тялото си, отдавам го и в този случай на това, че не ми се мисли сега какво друго може да е. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Април 06, 2010, 02:13:25 am »
Марая, от известно време се чудя едно нещо.

Досега не си се заяждала с мен. Това ми се струва много странно. На какво се дължи това?

за какво да се заяждам Хело , ако не си разбрала ,значи лошо. отговори си сама....
и виж с кой е имало дърляне и защо?
не си спомням да съм имала конфликти с много хора от тук....значи има причина! :blink: ;) ;D
махна ли ми циците?ха-ха-ха.....

*

Helo

« Отговор #278 -: Април 06, 2010, 02:14:44 am »

Незнам честно, неопределени са, по-скоро винаги времето нещо като се променя и го усещам с тялото си, отдавам го и в този случай на това, че не ми се мисли сега какво друго може да е.  

Мислех, да не би и ти като Вещичка, Лили, Синухе и други да имаш усещания за астрални и извънземни нашественици, които имат навика да идват при хората вечерта.

Айде, лека нощ!

махна ли ми циците?ха-ха-ха.....

Махнах ги! Нека сега този, който не ти е видял снимката тази вечер, утре да си мисли, че съм сложила твоя снимка по голи цици.  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #279 -: Април 06, 2010, 02:17:56 am »
лека и на теб! :blink: