Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116489 Прегледи
*

Helo

Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #280 -: Април 06, 2010, 02:19:09 am »
Между другото, Марая, сега видях, че товят СЛВ е между моите Хирон и СЛВ, които са в съвпад.

А моят Уран е в съвпад с твоето Слънце.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #281 -: Април 06, 2010, 02:25:17 am »
Между другото, Марая, сега видях, че товят СЛВ е между моите Хирон и СЛВ, които са в съвпад.

А моят Уран е в съвпад с твоето Слънце.

сигурна ли си в картата ми? ;D ;D
аз боравя с урановата енергия , а СЛВ е сериозна индикация за кармична връзка и такава среща. ;) :blink:
урана на Синухе е в съвпад с моя асц....
това ми е любимата планета ,не юпитер.
ако питаш мен ,съм плутоуранянска юпитерянка.
чао хело и мека и лека ..... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #282 -: Април 06, 2010, 06:35:51 am »
sunrain, много интересни очи имаш и още повече в съчетание с тъмния цвят на косата. Прави ми впечатление, че хората с асцендент Скорпион имат светли очи, макар че познавам и хора със скорпионски Слънца, които имат направо черни очи  :-\  Другият "виновник" за светлите очи би трябвало да е Уран на асцендент примерно.

« Последна редакция: Април 06, 2010, 04:51:29 pm от Asol »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #283 -: Април 06, 2010, 08:24:15 am »
Асол, светлото вероятно е от Уран, да. Все пак и Нептун е в 1 дом и той вероятно си казва думата.

За асц Скорпион и аз познавам от двата вида представители, но винаги има нещо характерно в погледа. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #284 -: Април 06, 2010, 08:26:32 am »
 тук май само светли асц скорпита има ;D
наскоро се запознах с един представител на зодията  има слънце в съвпад с мерк и нептун и пак си гледа втренчено

какво  ще кажете за аксесоарите? предполагам, че някои от вас имат пръстени на всяко пръстче ( нещо, което аз не мога да направя) и поне няколко гривни на ръка и няколко синджирчета....... с аксесоарите не умея да прекалявам, а понякога ми се иска доста ( "про"паднала венера)
« Последна редакция: Април 06, 2010, 08:33:17 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #285 -: Април 06, 2010, 08:37:30 am »
Имам приятелка, която също е с асцендент Скорпион и очите ви като форма имат доста общо, дори миглите, доколкото мога да преценя от снимките, които си пуснала, но нейните очи са сини. При теб цвета на очите предполагам не е само заради Нептун в първи, но и заради аспекта на Нептун със Слънцето ти. Нептуна е "виновник" за "морските", синьо-зелени или зелени очи ми се струва. Сините са по-скоро уранова характеристика.

*

Nebesna

« Отговор #286 -: Април 06, 2010, 08:37:35 am »
тук май само светли асц скорпита има ;D

Тц, не! Марая е тъмна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #287 -: Април 06, 2010, 08:38:24 am »
Аз не прекалявам. Рядко слагам нещо на врата, а пръстени трудно нося, но покрай халката свикнах и слагам и на другата ръка от време на време. Обеци винаги, без тях трудно излизам.  

*

Nebesna

« Отговор #288 -: Април 06, 2010, 08:39:04 am »
Имам приятелка, която също е с асцендент Скорпион и очите ви като форма имат доста общо, дори миглите, доколкото мога да преценя от снимките, които си пуснала, но нейните очи са сини. При теб цвета на очите предполагам не е само заради Нептун в първи, но и заради аспекта на Нептун със Слънцето ти. Нептуна е "виновник" за "морските", синьо-зелени или зелени очи ми се струва. Сините са по-скоро уранова характеристика.

Не е задължително да са сини очите, Уран дава светли очи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #289 -: Април 06, 2010, 08:41:18 am »
При теб цвета на очите предполагам не е само заради Нептун в първи, но и заради аспекта на Нептун със Слънцето ти.
Е то тогава Сатурнчо трябваше да ми е дал супер строг вид, щото все пак е в съвпад.  :blink: На него смятам, че дължа ръце, долна част на краката.
 Незнам - до колко Слънце е тялото? Или само 1 дом?

*

Asol

• 4140
« Отговор #290 -: Април 06, 2010, 08:43:56 am »
Според мен не е задължително да има отношение към изгледа ти, може просто да си по-сериозна, отговорна. Нямаш вид и писане на сатурнчовец да ти кажа честно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #291 -: Април 06, 2010, 08:46:14 am »
Вид нямам със сигурност, за писането на какво тогава ...винаги съм си мислела, че звуча излишно сериозно на моменти и хората не разбират, когато се шегувам, без да уточня по някакъв начин. И на какво тогава повече ме оприличаваш така погледнато отстрани?

« Отговор #292 -: Април 06, 2010, 09:25:05 am »

Ааа как ме е яд. Снощи сте  пускали снимки и веднага сте ги махнали! :41: Защо?

ропотамо, много строго за стрелец ;) :blink:?!

Абе имам стелиум (Венера и Луна и Сатурн и Юпитер) в Козирог. Какво да правиш. Гледам, гледам, пък купя нещо сиво, черно или кафяво.

Решила съм тази година да го ударя на цветове при това много. Червена чанта със сини обувки и т.н. Онзи ден видях едни красиви  италиански черни обувки на прилична цена и НЕ ГИ КУПИХ :08:

« Отговор #293 -: Април 06, 2010, 09:42:42 am »
Много исках да видя Небесна на снимка. Снимката на Марая всъщност не ме изненада чак толкова. Очаквах да изглежда млада и дива. От Лили и Сънрейн имам сега " половин идея" хехе.

*

Asol

• 4140
« Отговор #294 -: Април 06, 2010, 10:04:24 am »
...и това е нещо  ;D

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #295 -: Април 06, 2010, 10:19:00 am »
Ето го винения лак на живо, сниман с телефон  ;D

Обожавам го този цвят :)С тъмно и по-светло червено, както и тъмно лилаво и кафяво се лакирам.Не харесвам бял лак, пастелни или перлени нюанси. Или тъмен лак или без лак  ;D.Много харесвам опучени очи - тъмни с леки нюанси на лила, зелено, синьо и т.н.За устните само гланц. Някакси не се възприемам с червило :) Венера в стрелец в 10 дом секстил с луна във везни в 8ми, съвпад с уран в стрелец в 11ти. Харесвам и нестандартен грим, съчетания на различни цветове и ми доставя огромно удоволствие да гримирам другите,не само себе си :)

такива очи или такива:

« Отговор #296 -: Април 06, 2010, 11:50:29 am »
Благодаря, Небесна. Супер снимка.

За мен излъчването е двояко. На пръв поглед изглеждаш миловидно и нежно. Но после човек забелязва  твърдостта и самочувствието в погледа. Почти никакво кокетство.  Открит поглед. Снимка като на дете.

Откъде идва котешката форма на очите? Имаш ли нещо в Лъв?

« Последна редакция: Април 06, 2010, 12:02:51 pm от Ropotamo »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #297 -: Април 06, 2010, 11:50:56 am »
печен , много ми харесва предпоследното око....
както и лилавото.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #298 -: Април 06, 2010, 11:56:44 am »
Лилавото и на мен много ми допадна.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #299 -: Април 06, 2010, 12:00:52 pm »
 Mного е 80-тарско лилавото око. :blink: