Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116457 Прегледи
*

Nebesna

Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #440 -: Април 10, 2010, 01:41:31 pm »
Небесна, играй със светлосенките на самите сенки. Слагай малко беличко точно под веждата, така даваш илюзия за изпъкнала вежда, което е присъщо за младото лице. Освен това спирала на долните мигли, прави окото по-изморено. Слагай или съвсем едва, едва нещо кафеникаво като спирала долу, но черното дава изморен вид.Друго много интересно е като сложиш ружа , близо под окото трябва да има една леко изпъкнала кост - ето там сложи светлно петънце, то веднага конатрастира на ружа в длъбнатото на на бузата и това дава илюзия за по-дълбоки скули и изразително лице. Още може да сложиш на слеопоочието в най-длъбнатата част тъмен руж, пак като петънце. Накрая сложи мъничко тъмна чертичка от тъмен руж през средата на брадичката, един вид като вдлъбнатинка - пак дава изразителност.Редува се тъмно със светло.
Ако имате приближени очи, не използвайте до вътре молив и не ги очертавайте. По-добре да се сложи светъл тон на сенки за да се "раздалечат" и обратно ако са ви издължени прекалено, не ги удължавайте допълнително със сенки и очна линия. Черният молив вътре в окото притваря окото, а отвън, го отваря.
Ами това е в общи линии.
ааааааааа и още нещо - ако ще се рисуват веждите, то не трябва като една цяла черта, а с кафеникъв молив да се рисуват малки косъмчета един вид. Дръгото с чертата е много смешно :)
Хайде, ако се сетя нещо, пак ще пиша.

Благодаря, Лазарова! Много ценни съвети. Никога нямаше да се сетя да слагам руж в слепоочията или пък на брадичката. Страхотна идея за използване на светлосенките. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #441 -: Април 10, 2010, 01:43:13 pm »
За руж или по-тъмна пудра върху брадичката и средата на челото навремето четох в едно списание, но за слепоочията наистина за пръв път чувам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #442 -: Април 10, 2010, 02:06:29 pm »
 От лицата на БГ красавиците има да стържеш макиаж. Много евтино изглеждат тези момичета/жени.
 На мен също ми харесва Джулия (и Робъртс, и Ормънд). Физически дадености+излъчване+интелект.

« Отговор #443 -: Април 10, 2010, 02:53:38 pm »
Ами за то се пада малко над слепоочията в дупчицата.
А по повод козметиката ползвам само мазната синя Нивеа, крем Здраве и крем Витасин.

*

Nebesna

« Отговор #444 -: Април 10, 2010, 06:43:08 pm »
То в това е сексапила, в излъчването, което си е своего рода вътрешна функция и не се надгражда, а не в тунингованите тела, коси или големи пози.  :blink:

Подкрепям изцяло мнението на Асол.
Чара или го имаш или го нямаш. Него не можеш да го докараш нито със заучени пози, нито с грим, нито с диети, нито с каквото и да е било. Чаровните жени са най-красивите жени. Да си чаровен не се изисква слаба фигура и правилни форми, т.е. кукленска красота. Чарът е съвкупност от много елементи, които малцина притежават.

И аз заставам зад това мнение, но психологическите проучвания показват, че пред красивите и добре изглеждащи хора се отварят повече врати, по-лесно се издигат в обществото и постигат целите си с по-голяма лекота. Факт е, че красивите хора са по-добре приети. Вижте само каква промяна претърпяват хората в телевизионните предавания за преобразяване. Голяма част от хората просто не знаят как да се поддържат в добър вид.

*

Divna

« Отговор #445 -: Април 10, 2010, 07:08:31 pm »
То в това е сексапила, в излъчването, което си е своего рода вътрешна функция и не се надгражда, а не в тунингованите тела, коси или големи пози.  :blink:

Подкрепям изцяло мнението на Асол.
Чара или го имаш или го нямаш. Него не можеш да го докараш нито със заучени пози, нито с грим, нито с диети, нито с каквото и да е било. Чаровните жени са най-красивите жени. Да си чаровен не се изисква слаба фигура и правилни форми, т.е. кукленска красота. Чарът е съвкупност от много елементи, които малцина притежават.

И аз заставам зад това мнение, но психологическите проучвания показват, че пред красивите и добре изглеждащи хора се отварят повече врати, по-лесно се издигат в обществото и постигат целите си с по-голяма лекота. Факт е, че красивите хора са по-добре приети. Вижте само каква промяна претърпяват хората в телевизионните предавания за преобразяване. Голяма част от хората просто не знаят как да се поддържат в добър вид.
Небесна, абсолютно си права. Само да подчертая, че това се отнася преди всичко за жените. Красивите жени са сексуално повече желани.
Когато живеех в България имах близка която работеше в телевизията (подробности няма да споменавам) и е споделяла информация от "кухнята". Та красотата отваря много врати, на първо място - сексът с подходящия човек, който ще ти "помогне". Не че жените, които не са чак до там привлекателни няма да се издигнат, но те полагат много повече усилия, за да се получи. Не знам дали ме разбираш?

*

Nebesna

« Отговор #446 -: Април 10, 2010, 07:16:32 pm »
Някои ползвал ли е фон дьо тенът на Макс фактор "Втора кожа":

http://www.viewsofia.com/article/4354/Max-Factor---Second-Skin

*

Nebesna

« Отговор #447 -: Април 10, 2010, 07:20:18 pm »

Небесна, абсолютно си права. Само да подчертая, че това се отнася преди всичко за жените. Красивите жени са сексуално повече желани.

Психологическите изследвания, за които говоря не се отнасят само за жените, а и за двата пола. Но искам да направя едно уточнение. Най-добре приети са не изрядните хора - те създават комплекси на останалите, най-добре приети са хора, които изглеждат добре, но имат един малък недостатък, който напомня на останалите, че човекът не е съвършен.

« Отговор #448 -: Април 10, 2010, 07:21:18 pm »
Някои ползвал ли е фон дьо тенът на Макс фактор "Втора кожа":

http://www.viewsofia.com/article/4354/Max-Factor---Second-Skin

Аз ползвам друг ФДТ на Макс Фактор само за замазване на зони, които съм "разкрасила" по лицето се след упорито чоплене  ;D И принципно съм доволна. Но този не съм ползвала.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #449 -: Април 10, 2010, 07:25:17 pm »
Съгласна съм с Небесна, само че аз я разбрах по-различно.
Красотата е доста относително понятие, важно е да си обръщаш внимание и да се грижиш за външността си, в крайна сметка това е уважение спрямо теб самия.
Не става дума за това кой с кого спал или не точно спал, това е друга очевидна работа.
Наистина поддържаният добрър външен вид помага.

*

Nebesna

« Отговор #450 -: Април 10, 2010, 07:25:33 pm »
Трябва ми нещо, което да овлажнява, а не да изсушава кожата, да е по-скоро като крем и да изравнява тена. Този имал добра попивност и хидратиращ ефект. Какво пък ще го ползвам. Жалко, че няма слънцезащитен фактор.

*

Uran

• 6041
« Отговор #451 -: Април 10, 2010, 07:29:42 pm »

Психологическите изследвания, за които говоря не се отнасят само за жените, а и за двата пола. Но искам да направя едно уточнение. Най-добре приети са не изрядните хора - те създават комплекси на останалите, най-добре приети са хора, които изглеждат добре, но имат един малък недостатък, който напомня на останалите, че човекът не е съвършен.
Имам приятел, който е смазващо добър в това което прави и представете си, много му е трудно да пробие. Там където работеше направо се създаде фронт срещу него защото останалите изглеждаха пълни некадърници на неговия фон. :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #452 -: Април 10, 2010, 07:32:25 pm »
На Лореал Infallible мисля, че е нещо такова, което търсиш. По-плътен е, но си попива, за суха кожа, на моята беше добре, но честно казано такъв тип бих предпочела за зимата основно.  

Аз го ползвах да си прикривам малкото лунички, но когато се налага, иначе не е драма. Ако е за такава цел /прикриване, изравняване/ мисля ще ти хареса.
« Последна редакция: Април 10, 2010, 07:52:43 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #453 -: Април 10, 2010, 07:50:24 pm »
На Лореал Infallible мисля, че е нещо такова, което търсиш. По-плътен е, но си попива, за суха кожа, на моята беше добре, но честно казано такъв тип бих предпочела за зимата основно.  

Благодаря ти! Ще запомня марката и ще пробвам. В крайна сметка трябва да се спра на нещо изравняващо тена, понеже имам някои стари белези от пъпки, на които преди не обръщах особено внимание, но сега ме дразнят.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #454 -: Април 10, 2010, 08:54:58 pm »

Благодаря ти! Ще запомня марката и ще пробвам. В крайна сметка трябва да се спра на нещо изравняващо тена, понеже имам някои стари белези от пъпки, на които преди не обръщах особено внимание, но сега ме дразнят.

В такъв случай ти препоръчвам моя - DiorSkin Sculpt. Имам суха кожа, а този не стои като маска, не е плътен, но е с много добра покривност. Не изсъхва с напредването на деня, подхранва и има добра слънцезащита. Много съм доволна от него, но и аз смятам за летните жеги да си намеря нещо съвсем леко и затова търся тониращ крем.
« Последна редакция: Април 11, 2010, 07:48:47 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #455 -: Април 10, 2010, 09:16:59 pm »

L'ORÉAL True Mach ще ти помогне визуално да скриеш петната от стари пъпки. Подходящ е за чувствителна кожа. И пише, че е без олио и е от натурални продукти. В него има и слънцезащитен фактор.

*

tool

*

Helo

« Отговор #457 -: Април 10, 2010, 09:57:54 pm »
Опасната козметика!

И любимата ви Макс Фактор е сред вредните:

Основи и пудри

Сред марките с най-тревожно съдържание са CARGO, Zhen, Avon, Bourjois, NARS, Elizabeth Arden, Cornsilk, Sally Hansen, Neutrogena, Max Factor, Ultima II, Revlon и Cover Girl.

За да бъдем по-конкретни ще споменем продуктите към които трябва да подхождате внимателно, ако сте решили да ползвате. Внимавайте с: Avon beComing PURE BRILLIANCE perfect balancing foundation SPF 8 with Lumin8TM, Avon BEYOND COLOR Perfecting Foundation with Natural Match Technology SPF 12, Avon PERSONAL MATCH Cream-to-Powder Foundation SPF 10, Bourjois Plus Que Parfait! Foundation SPF 15 Opale Fidele 11; Hale Continu 16, Max Factor Lasting Performance Pressed Powder.

*

Nebesna

« Отговор #458 -: Април 10, 2010, 10:14:43 pm »
Моника Белучи с продукти на Givenchy.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #459 -: Април 10, 2010, 10:19:41 pm »
Леле, направо да взема да си хвърля козметиката.  ;D
В козметичната ми чантичка преобладават продукти от декоративната козметика на Ревлон, МаксФактор, Лореал.
Току що прочетох, че марката Estee Lauder също е сред най-опасните, а тъкмо си бях харесала една компактна пудра от нея.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.