Не знам какво има вътре, общо взето е колкото супена лъжица съдържанието. Обаче си е с листовка с укзаания за ползване, на етикета пише ДАР и не нелегален или нещо такова. Има си лиценза. Тя ми беше казала, че го е разработила отдавна, докато е била млада и се е занимавала с билколечение. Силно мазен е, затова се разтърква първо на влажни ръце и така се слага на лицето. На мен ми действа изключително добре. Вярвам на лекарката, тя е сериозен хомеопат, преподавала е също хомеопатия. От две години се лекувам при нея, когато имам проблем, и съм изключително доволна.
Ползвала съм и скъпа козметика: и Юцерин и Виши и Рок и Авен и почти всичко, каквото ти дойде наум от аптеката. Трябва да кажа, че някои от скъпите кремове нямах търпение да свършат. Особено зле ми действат тези против бръчки. Не видях ефекта от хиелуроновите също. Абсолютно без изключение лицето ми се чувства зле с крем срещу бръчки, независимо от марката - сухо, дехидратирано, да не говорим, че ефекта е май имажинерен. Имам нормална кожа, леко мазна на носа, не е чувствителна.
Според дъщеря ми, която е козметчка в Германия, трябва много да се знае, да се четат етикетите, защото в много кремове има съставки, които правят кожата да изглежда изкуствено добре, но ефекта не е от това, че кожата е наистина здрава, тя се пристрастява към съставките и когато ги спреш изглежда много зле. Дъщеря ми е в България в момента. Онзи ден исках дневен крем, тя изчете всички етикети и каза "този може, този - не". Затова реших да залагам на естествената козметика.
п. п Дано да не забравя днес да я питам за съставките, които трябва да се избягва щом ги видите в съдържанието и ще ви ги напиша.