Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116349 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #500 -: Април 11, 2010, 11:53:35 am »
Вещичке, не се измъквай, а кажи кои са книгите, които имаш.  :P

не се измъквам бре говедо - обясних ти - всички са еднакви. която и да вземеш все тая  ;)

трябва ти стандартно приготвяне и списъци с бази и етерики - кое за какво служи, кое е токсично и не се ползва и това е в общи линии.

едната ми книга е "Ароматерапия - пълно ръководство за лечебното изкуство" на Кати Кевил и Манди Грийн, другата е "Изкуството на Ароматерапията" на Робърт Тисеран, в книгата "Вибрационно Лечение" на Тед Андрюс има също доста за етериките... има още стотици книги, а аз не съм ти личната библиотекарка. като искаш да научиш нещо - търси, рови и се учи. само с разпитване от любопитство нищо не става  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #501 -: Април 11, 2010, 11:55:48 am »
Мис Каприз ,сещам се за един сироп Мадал ,ли беше ,да не е той ? :-\(

Има една програма Коло вада ,мъжа ми я прави и остана много доволен - прочиства организма и отслабваш .

*

missKapriz

« Отговор #502 -: Април 11, 2010, 11:57:25 am »
Лина,май така се казва.Я сподели повече ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #503 -: Април 11, 2010, 11:57:47 am »
Билките, от които извличат маслата не са ли "умъртвени".
Само питам :rolleyes:

не бе - ти не питаш  ;)  изпитваш някакво извратено чувство на удоволствие от това да се драчиш по доста завоалиран начин. ОК - това Е твоят начин и имаш правото да го правиш  ;)

сега на въпроса: растенията не съдържат този код поради факта, че са доста по-низша и далечна инкарнация от човека и са на тази планета за да служат на животните и хората. те СА за храна и лекарства - това е тяхното предназначение!

*

abroad

« Отговор #504 -: Април 11, 2010, 11:59:06 am »
Мадалбал ;D
И аз скоро чух за това. Изпрабвалите я са доволни, за сега

*

missKapriz

« Отговор #505 -: Април 11, 2010, 12:01:55 pm »
http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi
Това звучи много добре :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #506 -: Април 11, 2010, 12:06:45 pm »
въййййй е тва не ви ли звучи съмнително бре: Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.

лично за мен това звучи направо смешно. пълнеенето и изобщо всичките дискомфорти по тялото се дължат на емоционални дисбаланси. човек първо трябва да излекува емоциите си и после да се заеме с физическият си носител  :blink:

не знам - нямам вяра на такива "вълшебства"  :mellow:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #507 -: Април 11, 2010, 12:12:24 pm »
Вещичка, права си ,обаче го има и случая като отслабнеш и ти се възстановява емоционалния баланс :blink:

На мен лично тези сиропи ,програми и др. дето нищо не ядеш малко ме плашат .Най-ефикасно се отслабва с ядене на подходяща храна .Но пък за ефект пречистване е добре гладуването.

*

Helo

« Отговор #508 -: Април 11, 2010, 12:17:36 pm »

лично за мен това звучи направо смешно. пълнеенето и изобщо всичките дискомфорти по тялото се дължат на емоционални дисбаланси. човек първо трябва да излекува емоциите си и после да се заеме с физическият си носител  :blink:

Редовно следя снимките на твоите вкусни ястия в темата Как готви Луната ви. И мисля, че твоето напълняване определено не се дължи на емоции.  ;D ;D  :P

« Отговор #509 -: Април 11, 2010, 12:20:41 pm »
 ;D ;D ;D - От събота съм на тази тема...Казаха ми за слабително и очистващо действие - чай от майчин лист. Малееее. Аз дето и развалена храна не ме разваля - тооо чай ми разката фамилията. За слабителното действие не мога да кажа, но очистително има...Който има проблем с цървата да пробва... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #510 -: Април 11, 2010, 12:21:01 pm »
пълнеенето и изобщо всичките дискомфорти по тялото се дължат на емоционални дисбаланси.

Въййййй, аз тогава трябва да съм много балансиран човек, а като знам какъв съм нервак...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #511 -: Април 11, 2010, 12:25:40 pm »
;D ;D ;D - От събота съм на тази тема...Казаха ми за слабително и очистващо действие - чай от майчин лист. Малееее. Аз дето и развалена храна не ме разваля - тооо чай ми разката фамилията. За слабителното действие не мога да кажа, но очистително има...Който има проблем с цървата да пробва... ;D ;D

Не знаеш какво означава думата слабително. Тя не означава отслабващо тялото, а разхлабващо червата средство.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #512 -: Април 11, 2010, 12:26:30 pm »
Дейзи ,пробвала ли си ябълков пектин на прах ,от най-обикновения.

Тия чайове не са никак безобидни наистина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #513 -: Април 11, 2010, 12:27:40 pm »
Редовно следя снимките на твоите вкусни ястия в темата Как готви Луната ви. И мисля, че твоето напълняване определено не се дължи на емоции.  ;D ;D  :P

ти ако си мислиш, че аз изплюсквам всичко, хич не си в час  ;D ;D ;D  от тези снимки дето е видно какво е можеш да си представиш, че дори и по една порция не съм изявала  :P  това, че съм чревоугодник и обичам да готвя не значи че плющя кат свиня... обикновено карам на препечени на тостер филийки със шарена сол или на салати...

*

missKapriz

« Отговор #514 -: Април 11, 2010, 12:31:30 pm »
Цитат
човек първо трябва да излекува емоциите си и после да се заеме с физическият си носител
И как се лекуват емоции бре ;DАз винаги съм си била емоционална и не ми е пречело на паласките ;D,но сега съм обездвижена/разбирай мързелива :-X/
Дейзиии,внимавай с тоя чай душице-като бях на лечебен глад го пиех и уж само чай и ябълки ядях,а тоя чай си вършеше работата и то в най-неподходящите моменти ;D ;D ;DТъкмо се успокоиш и той вземе да пак се задейства ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #515 -: Април 11, 2010, 12:35:14 pm »
Цитат
човек първо трябва да излекува емоциите си и после да се заеме с физическият си носител
И как се лекуват емоции бре ;DАз винаги съм си била емоционална и не ми е пречело на паласките ;D,но сега съм обездвижена/разбирай мързелива :-X/

имах в предвид, да излекуваш емоционалното си тяло, а не да станеш като тапир безчувствена. аз също съм доста емоционална - все пак и двете ми светила са във вода  :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #516 -: Април 11, 2010, 12:49:02 pm »
Според Луиз Хей това се дължи на страх ,несигурност ,нужда от закрила.Скрит гняв и нежелание да се прости.Отхвърляне на себе си .Желание за реализация.

Бих добавил и  ген.Но за себе си съм забелязала емоционалния дисбаланс води до напълняване при мен.

« Отговор #517 -: Април 11, 2010, 12:53:10 pm »
Цитат
Дейзиии,внимавай с тоя чай душице-като бях на лечебен глад го пиех и уж само чай и ябълки ядях,а тоя чай си вършеше работата и то в най-неподходящите моменти ;D ;D ;DТъкмо се успокоиш и той вземе да пак се задейства ;D
;D ;D ;D
Внимавам, внимавам, за това рискувах само в събота и неделя - хехеех. Ама е чай в крайна сметка, няма нищо изкуствено вътре...За това се учудих на действието му. И аз съм далеч от всякакви зорлен намеси в организма, просто отвреме на време помагам на тялото си. Иначе съм му оставила нещата в неговите ръце /тялото ми де/. Просто му вярвам...Но че си имам проблем с храносмилателния тракт имам. Щото ми е трудно да асимилирам много от нещата, които живота ми ги предлага. От там вместо нещата да избият на психическо ниво, тялото поема тази функция...За жалост или радост.

*

missKapriz

« Отговор #518 -: Април 11, 2010, 12:54:17 pm »
Цитат
Според Луиз Хей това се дължи на страх ,несигурност ,нужда от закрила.Скрит гняв и нежелание да се прости.Отхвърляне на себе си .Желание за реализация.
По тази схема трябва всички да са с наднормено тегло :blink:Всеки притежава поне две-три от тези емоции в една или друга форма.Отървеш се от едната,обзаведеш се с друга :blink: ;)
Обаааче,май си е точно така като се замисля,защото нали когато човек е влюбен и емоциите се балансират,и тогава всички отслабвааат и стават по-добри,по-ведри ...

*

abroad

« Отговор #519 -: Април 11, 2010, 01:06:19 pm »
не бе - ти не питаш  ;)  изпитваш някакво извратено чувство на удоволствие от това да се драчиш по доста завоалиран начин. ОК - това Е твоят начин и имаш правото да го правиш  ;)

Никога не съм отричала, че съм перверзна :P
Още по-малко, че мога дори на метри да се доближа до идеалните ;)

сега на въпроса: растенията не съдържат този код поради факта, че са доста по-низша и далечна инкарнация от човека и са на тази планета за да служат на животните и хората. те СА за храна и лекарства - това е тяхното предназначение!

и все пак на въпроса, щото имаше такъв, май:

Ако пусна в джунглата едно прасе, то със сигурност ще стане част от хранителната верига на останалите участници в нея.
Ако те пусна теб – също, като изключвам човекоядците.
Мисълта ми беше, че това за хранителните вериги е относителен и спорен въпрос, както и всичко останало прочее.

А що се отнася до емоциите те имат пряко отношение към Луната. При една ранена Луна като моята, например, за баланс е трудно да се говори, поне докато съм тук на Земята. Мога само да се опитвам да я проектирам, чрез Венера, да речем.