Здравей Гост

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ МЪЖЕТЕ ОТ НАС- жал , мъка или нещо друго

• 115 Отговора
  • 17636 Прегледи
   Марая, душата, защо се измъчваш толкова. Прости и забрави...Лесно е да се каже, но е много трудно да се направи...Просто приеми нещата, защо зацикляш в миналото. Приеми, допусни...пък нека горе Боговете, планетите, космоса да си свърши работата. Важно е какво точно искаш ти, по-горе са ти казали, послушай интуицията си...Не се съмнявам, че искаш да бъдеш обичана /а да обичаш - сигурно си вече изморена да се раздаваш/ - остави се да те обичат.От опит знам, аз също съм била наранявана от мъж Риба, простих му, допуснах нещата да се случат и изживях едни от най-хубавите мигове ...Никой никого не притежава, изживей си мига - защото дори и Вечността, не може да ти върне пропуснатия миг.

*

missKapriz

Дейзи,мила,не всеки може лесно да прости.Аз например не мога,за това много се пазя от крайни емоционални решения,но зачертна ли веднъж не мога повече :(Но разбира се мисля,че всеки има право на втори шанс-Марая знае дали е давала такъв и дали вижда поне малко смисъл да го направи.
Марая,останах с впечатлението,че и ти не си ангел :25: :88:,така че ако можеш да приемеш че сте квит,ами опитай се пък да простиш.Макар,че в подобни отношения няма проценти и сметки!А и ти казваш,че все още има някакви чувства май-така те разбрах :)Най-добре се опитай да започнете наново,а винаги има време ако не се получи да му подпалиш кънките на Рибока.И да се надяваме,че от позицията на зрелостта и опита,ще успеете да изживеете най-добрите си години заедно!
Късмет!

Знаеш ли Марая, я вземи да фокусираш вниманието към себе си. Прекалено много внимание му обръщаш. Точно тук грешат всички влюбени жени. И аз като съм влюбена се видиотявам, ама сега става въпрос за друг човек, така че преценката ми е безпристрастна.

Я си направи прическата, маникюра, облечи си хубави дрехи и иди на кино с приятелка или, още по-добре, приятел. Или там каквото измислиш от сорта. Нещо весело. Той през това време би могъл да сготви вечерята. Стига си го правила център на вселената. Много му надигаш акциите.

*

Diyana

• 2705
Абе, хора, бе! Той човека си е събрал багажа отдавна! Даже докато се заизнесе, Марая е издържала и него, и прищевките на новата изгора, имам предвид издържала не само физически, ами ачик-ачик финансова издръжка в продължение на няколко години.

Марая през последната година събира парчетата от себе си и продължава напред.

Поради което, сега, покрай разни пресни възврати и транзити, й се случва нещо ново и хубаво с някакво агънце-багънце, може да е за кратко, може би-не!

И съпружеството веднага цъфва на вратата с крокодилски сълзи - зор-заман, не мога без теб. Сега въпросът е Марая да си вземе ли обратно въпросната риба и да сиктирдоса новата свежа либоф. Или да се отдаде на новата емоция, щото старата риба може и да не е решила още идва ли си, или остава при сегашната изгора.

Те така телеграфно стоят нещата.
Аз в тая дилема съм за новия рибок.
Щото най-много се страда в тоя живот за нещата, които не сме се осмелили да направим. Що пък да си не подари Марая едно любовно лято. Пък после - каквото такова. Те така.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
Подкрепям. Нашичкия се сетил .... а нашта я загризала съвестта, айде бе!  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

Сега вече мога да кажа: "Боже, колко съм щастлива и сляпа!" Та аз нямам никакво право да се оплаквам. Та аз съм била късметлийка. Такива унижения не бих преживяла... както се пее в една песен - "За какво ми е тази любов-самота, на една ръка разстояние".

Е*..му майката и си гледай живота, така както той си гледа кефа. Иначе си мазохистка.
Защо е с теб ли? Много добре знаеш защо..защото така му изнася и защото има кой да му позволи това.
Докато му позволяваш, ще продължава да се усуква наоколо.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Марая,останах с впечатлението,че и ти не си ангел :25: :88:,така че ако можеш да приемеш че сте квит,ами опитай се пък да простиш.Макар,че в подобни отношения няма проценти и сметки!А и ти казваш,че все още има някакви чувства май-така те разбрах :)Най-добре се опитай да започнете наново,а винаги има време ако не се получи да му подпалиш кънките на Рибока.И да се надяваме,че от позицията на зрелостта и опита,ще успеете да изживеете най-добрите си години заедно!
Късмет!

напротив ангел бях , чаках....,след 2години предприех други стъпки в друга посока...абе ,какво да ти кажа,цяло лято беше с мен/нас/ , ,не позволих да се случи нищо интимно....и няма как да се случи си мисля ,изтинах ,не го приемам като мъж , а като приятелче....
не ,че не мога да си затворя очите ...,но как да си затворя душата?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Марая през последната година събира парчетата от себе си и продължава напред.
Поради което, сега, покрай разни пресни възврати и транзити, й се случва нещо ново и хубаво с някакво агънце-багънце, може да е за кратко, може би-не!

Аз в тая дилема съм за новия рибок.
Щото най-много се страда в тоя живот за нещата, които не сме се осмелили да направим. Що пък да си не подари Марая едно любовно лято. Пък после - каквото такова. Те така.

ама много точно си го написала , точно така е!
при него също има транзит на юпи в/у слънце... ,но явно опозето си работиии...
добре де , как да се отработят риби на иц?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
както се пее в една песен - "За какво ми е тази любов-самота, на една ръка разстояние".

:'( :'( :'( ,така е!
кой я пееше тази песен? щурците или сигнал?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Защо е с теб ли? Много добре знаеш защо..защото така му изнася и защото има кой да му позволи това.

Аман от хлъзгави Риби-това е най-адаптивният знак от зодиака,сигурно и Близнаците могат да завидят  :-X
За мен си е чист интересджия,в него няма любов,а само роли които му отърват спрямо това от какво има нужда.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
както се пее в една песен - "За какво ми е тази любов-самота, на една ръка разстояние".

:'( :'( :'( ,така е!
кой я пееше тази песен? щурците или сигнал?

Не мога да разбера само защо не включиш цялата си сила и не приключиш вътре в себе си с тези чувства? Зная,че е трудно, но не е невъзможно.

*

Марая

• 28287
хлъзгав ,хлъзгав ,ама е баща на децата ми ...
това ли е или ЮЛВ в стрелец в съвпад със съуправителя на дсц-то ,което вечно ме връща назад?

*

Скарлет

• 2919
това ли е или ЮЛВ в стрелец в съвпад със съуправителя на дсц-то ,което вечно ме връща назад?
  И ретро Меркурия в съвпад с него, управител на 7-я ти дом и диспозитор на Юпитера в Близнаци пак в 7. СЛВ в Близнаци.....само си менкаш миналото и бъдещето до безкрай.

*

Марая

• 28287
  И ретро Меркурия в съвпад с него, управител на 7-я ти дом и диспозитор на Юпитера в Близнаци пак в 7. СЛВ в Близнаци.....само си менкаш миналото и бъдещето до безкрай.

абе нали е съуправител меркурий ? :blink: ,нали гледаме венера първо?!
взаймната рецепция на двата знака ,нали се бройка за съвпад?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

Е,и? Това да не означава,че спира да им е баща ако не го носиш на гърба си?Я се стегни!Сякаш че като имате общи деца си му длъжна с нещо-не той е длъжен към децата си,брака е просто една смешка,но връзката с децата остава защото е по кръв,а не по интерес- а той си решава дали и как да я зачита,пък нали и на други места е заплождал,ако бяга и там оставя деца,егати бащата нескопосан,чист муньо,интереса клати феса,направо ме е гнус, а ти се излагаш в момента след като още му придаваш толкова важност! :-X

Това ли ти беше израстването?

Говориш за битки и войни,ти гледаш да си "върнеш" честта и там ти е проблема,това не е любов.

*

Скарлет

• 2919

абе нали е съуправител меркурий ? :blink: ,нали гледаме венера първо?!
взаймната рецепция на двата знака ,нали се бройка за съвпад?

Съуправител, съуправител, ама в 7-я ти дом е целия знак Близнаци. Не умаловажавай Меркурий.

*

Марая

• 28287

Е,и? Това да не означава,че спира да им е баща ако не го носиш на гърба си?Я се стегни!Сякаш че като имате общи деца си му длъжна с нещо-не той е длъжен към децата си,брака е просто една смешка,но връзката с децата остава защото е по кръв,а не по интерес- а той си решава дали и как да я зачита,пък нали и на други места е заплождал,ако бяга и там оставя деца,егати бащата нескопосан,чист муньо,интереса клати феса,направо ме е гнус, а ти се излагаш в момента след като още му придаваш толкова важност! :-X

Говориш за битки и войни,ти гледаш да си "върнеш" честта и там ти е проблема,това не е любов.

:-X :-X :-X :03: :03: :03: :kissd:

*

Lillie

• 30532
Риби-това е най-адаптивният знак от зодиака,сигурно и Близнаците могат да завидят  :-X

Прав си, и аз започвам да си мисля същото.
Но докато Близнакът, за да се адаптира, разчита на сръчността и интелигентността си, на умението си да мисли бързо, да синхронизира информационни потоци, Рибата се адаптира спрямо обстоятелствата и много често спрямо чуждата воля, същевременно обаче умее да манипулира волята на другия с цел задоволяване на собствените си нужди и потребности. Рибите са и едни от най-добрите финансисти, не само земните! Замислете се защо.
Всичко написано тук се отнася за ниска проработка на енергията на този слънчев знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Съуправител, съуправител, ама в 7-я ти дом е целия знак Близнаци. Не умаловажавай Меркурий.

ааа ,на тоя му знам и меда и жилото. нали е управител на мц .....,едно време го умаловажавах ,ама го знам ,че бързи бели прави и могат да се усещат вредите му с години...въобще не е за подценяване особенно в ретро период!

*

Скарлет

• 2919

:-X :-X :-X :03: :03: :03: :kissd:

Това го прочети поне 300 пъти и се опитай да го проумееш, защото е голата истина.