Здравей Гост

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ МЪЖЕТЕ ОТ НАС- жал , мъка или нещо друго

• 115 Отговора
  • 17670 Прегледи
*

Uran

• 6041
Риби-това е най-адаптивният знак от зодиака,сигурно и Близнаците могат да завидят  :-X

Прав си, и аз започвам да си мисля същото.
Но докато Близнакът, за да се адаптира, разчита на сръчността и интелигентността си, на умението си да мисли бързо, да синхронизира информационни потоци, Рибата се адаптира спрямо обстоятелствата и много често спрямо чуждата воля, същевременно обаче умее да манипулира волята на другия с цел задоволяване на собствените си нужди и потребности. Рибите са и едни от най-добрите финансисти, не само земните! Замислете се защо.
Всичко написано тук се отнася за ниска проработка на енергията на този слънчев знак.
Абсолютно съгласна. Същото важи и за асц. риби.
Епикурейци са, но не и алкохолици и наркомани (поне тези, които познавам). Тако и вако са със силните на деня.

*

Divna

В живота си всички грешим, никой от нас не е Господ-Бог. Едни грешим и взимаме уроци от грешките си рано или късно, други никога не го правим.
В човечеството най-страшното нещо е когато не можем да простим, защото така измъчваме себе си.
Никой на тоя свят не е длъжен да ни обича, както не можем да забраним и на никой да го прави.
Не мога да дам съвет, защото не познавам нито Марая, нито мъжа й (виждала съм само картите им)-достатъчно, за да преценя, че астрологично между тях нещата още не са приключили.
Ясно е, че през последните години всички проблеми, които е имала, цялата мъка, която е преживяла е била свързана с него. Но кой може да отрече, че именно всичко това й е помогнало да израстне духовно, за да е още по-силна днес?

Марая, само ти и единственно ти познаваш своите чувства. В момента си объркана и това е нормално. Страхуваш се да вземеш решение, страхуваш се да го направиш сама. Нормално е. Това е твоя живот, който ти живееш и ако сгрешиш, ти си тая която ще плаща, а не ние, които ти даваме мнението си и съветите си.
Ти се занимаваш с астрология, което означава, че имаш достатъчно силна интуиция. Ти и единственно ти можеш да усетиш дали в момента си обичана и дали обичаш все още този мъж?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
защото не познавам нито Марая, нито мъжа й (виждала съм само картите им)-достатъчно, за да преценя, че астрологично между тях нещата още не са приключили. Ясно е, че през последните години всички проблеми, които е имала, цялата мъка, която е преживяла е била свързана с него. Но кой може да отрече, че именно всичко това й е помогнало да израстне духовно, за да е още по-силна днес?

и това е самата истина , затова казвам ,че чрез болката ние се лекуваме ,вървиме ,израстваме.....
какво се вижда в комбина Дивна? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

Сега тръгвам за работа, но след като се прибера ще пиша.

*

Марая

• 28287
Сега тръгвам за работа, но след като се прибера ще пиша.

лека работа  :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
НЕ ИСКАМ, НЕ МОГА
Мания

1. Няма какво да си кажем със теб, няма какво да делим.
Нямаме път назад и напред, заедно сме, ала мълчим.
Няма защо да седим в тишина. Всичко е ясно, нали?
По-добре вместо да търсим вина просто поръчай такси.

Припев: Аз не искам не мога да живея така.
Не искам не мога във студеният свят
на мълчание.
За какво ми е тази любов-самота
на една ръка разстояние?
Не искам не мога, не, не искам, не мога.

2. Няма какво да си кажем със теб, няма какво да делим.
Нямаме път назад и напред, заедно сме, ала мълчим.
Няма какво да оставя за теб, всичко ти дадох почти.
Споменът той се топи като лед, просто поръчай такси.

П.С. Осъзнавам, че най-тежкото решение е да сложиш точка и да приключиш.
Има само два варианта - да го приемеш, да простиш, но да го обичаш и да можеш да живееш с миналото!
Вторият е да нямаш отношения с него, освен тези, които ви свързват с децата.

Разбира се, че отстрани лесно се дават съвети, а и ние едва ли сме толкова навътре в нещата, за да преценим. На принципа съм да се прощава, но и да не се прощава! Защото прошка до безкрай няма, когато прощаваш така ти се качват на главата в буквалния смисъл.
 Не искам да ми се налага да прощавам такова нещо, защото вероятно не бих могла, та дори и да съм лош човек. Имам принципи и наистина не причинявам такива неща, не виждам защо да допускам да ми ги причиняват, освен ако наистина не смятам, че ги заслужавам.         
« Последна редакция: Април 07, 2010, 01:56:56 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
http://www.vbox7.com/play:9adbe701

:03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03:

за какво ми е тази любов в самотааааааа?????? :'( :'( :'( :'(

*

Nebesna

хлъзгав ,хлъзгав ,ама е баща на децата ми ...

Е,и? Това да не означава,че спира да им е баща ако не го носиш на гърба си?Я се стегни!Сякаш че като имате общи деца си му длъжна с нещо-не той е длъжен към децата си,брака е просто една смешка,но връзката с децата остава защото е по кръв,а не по интерес- а той си решава дали и как да я зачита,пък нали и на други места е заплождал,ако бяга и там оставя деца,егати бащата нескопосан,чист муньо,интереса клати феса,направо ме е гнус, а ти се излагаш в момента след като още му придаваш толкова важност! :-X

Това ли ти беше израстването?

Говориш за битки и войни,ти гледаш да си "върнеш" честта и там ти е проблема,това не е любов.

Аууу, Синухе! Браво, мойто момче! Това се нарича обективност. Най-после да те видя.

*

sunrain

• 6710
Аз не съм останала с впечатлението, че Синухе не е обективен. Даже точно на такъв ми "бие", което е хубаво, че има такива хора.

Но тук според мен не е въпроса в обективността, това е мнението на всеки и само един е човека, дето ще вземе удовлетворяващото го решение. Тук няма правила. Всеки претегля за себе си и си носи кръста.  

*

Марая

• 28287

http://www.vbox7.com/play:f5ff328c
така започна всичко..... , не бях готова....не знам дали и той не беше готов.
въпроса беше в промяната! уран танцуваше в моя натален 4-ти и в неговия натален 7-ми.

http://www.vbox7.com/play:ea1c6b8b

сякаш есента е дошла , сякаш пролетта никога няма да дойде....,годините ли ,страха ли ,обидата ли? кое?

http://www.vbox7.com/play:39337eb0

но без нея неможем!

*

elfidka

• 3129
Марая, дерзай мила,
Нали знаеш всичко е преходно, остава само опитността, която сме придобили...
Той никога няма да разбере на какво наистина ти е причинил и какво е трябвало да преживееш...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
Марая, дерзай мила,
Той никога няма да разбере на какво наистина ти е причинил и какво е трябвало да преживееш...

сякаш , точно това искам да стане, да осъзнае болката

*

elfidka

• 3129
Марая, дерзай мила,

сякаш , точно това искам да стане, да осъзнае болката
Не се притеснявай и това ще стане.....това е начина на съдбата да показва грешките.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
 Марая, всичко това, което ти се случва, дали не се дължи на желанието за победа над съперницата. Тази победа може и да е Пирова. Ако неможеш да простиш, не ти е необходима тази връзка, защото всеки път, ккогато Той отсъства ще бъдеш разяждана от съмнения. Наслаждавай се на възможностите,които ти се дават в момента пък били и те мимолетни.(Средната възраст много бързи пристига да знаеш ;D). :blink: :blink: :blink:
п.п.С най-добри чувства.

*

Марая

• 28287
Синухе ,винаги е бил обективен! а и има поглед в/ у нещата ,защото познава и него и мен...

*

elfidka

• 3129
Марая, ти какво гледаш за край на една връзка при композита или комбина ?
Визирам изказването ти по-горе относно техен композит.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
Марая, всичко това, което ти се случва, дали не се дължи на желанието за победа над съперницата. Тази победа може и да е Пирова. Ако неможеш да простиш, не ти е необходима тази връзка, защото всеки път, ккогато Той отсъства ще бъдеш разяждана от съмнения. Наслаждавай се на възможностите,които ти се дават в момента пък били и те мимолетни.(Средната възраст много бързи пристига да знаеш ;D). :blink: :blink: :blink:
п.п.С най-добри чувства.

ооо ,това мина , няма победа над нея! тя отдавна е победена....
прошката също е дадена. въпроса е в това ,дали да го приема обратно и да си живеем с него като съквартиранти в името на децата ,или да продължа сама.
чувствата ми към него ги има ,но физическото привличане ,което от скоро му се върти в главата е лошо.
всъщност ,тук е проблема....
а , аз имам необходимост да имам партньор не в интимен план /там проблеми няма/ , не в духовен /там имам доволно близки/ , не в материален /оправям се сама/ , а в гледането на децата ,в сигурността им ...

*

Марая

• 28287
Марая, ти какво гледаш за край на една връзка при композита или комбина ?
Визирам изказването ти по-горе относно техен композит.

сатурн и ИЦ....,плутон и ИЦ... ,УРАН И ИЦ ,транзитите през 7-ми и 4-ти...

*

sunrain

• 6710
Е къде е проблема тогава...просто ще живеете като съквартиранти. Защо се разкъсваш толкова не разбирам, след като няма драма, няма дилема, няма нещо, за което толкова да страдаш?!

*

elfidka

• 3129
Месри много  :wub:
 :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева