Здравей Гост

Вашата Венера и вашияя стил на обличане

• 9 Отговора
  • 1515 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
..аз първа, Венера в Козирог аспектирана  с  положителни аспекти от Плутон , Уран и Нептун. Обичам кожите , и дантелите ама  памучни дантели, ако можех щях да си нося кожени дрешки и през лятото....и много бяло обичам и /или черно много черно. Обаче не съм черно бяла , в къщи е супер  шарено ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

Re:Вашата Венера и вашияя стил на обличане
« Отговор #1 -: Април 11, 2010, 01:58:00 pm »
За стила на обличане не се ли гледаше 6-ти дом?
При мен господарят на 6-ти е в съвпад с Венера, така че не мога съвсем да разделя нещата.
Ако ще гледаме Венера, има значение тя кой дом управлява.
При мен управлява 5-ти и 10-ти. Мога де се обличам като за "завабление", но също така и делово.
Все пак имам Близнаци на върха на 6-ти - обличането ми ще бъде в разнообразни стилове, понеже не обичам рутината. И все пак има някои детайли, на които държа. Те са точно тези, които придават женственост на облеклото. Обувките трябва да са удобни, за да мога да изминавам големи разстояние, без да се натоварват крайниците. За мен обувката е най-еротичната част от облеклото, затова трябва да бъде и елегантна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2011, 01:30:37 am »
..аз първа, Венера в Козирог аспектирана  с  положителни аспекти от Плутон , Уран и Нептун. Обичам кожите , и дантелите ама  памучни дантели, ако можех щях да си нося кожени дрешки и през лятото....и много бяло .обичам и /или черно много черно Обаче не съм черно бяла , в къщи е супер  шарено ;D

Сега виждам темата...и съм повече от впечатлена....И аз така.... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2011, 02:18:20 pm »
Моята е в Телец - обличам се като Везни  ;D предпочитам спортно-елегантен стил, неглиже, със семпли бижута. Не обичам натруфените и прекалени комбинации, ярки цветове и демонстративен стил. Затова и не гледам У6 - Марс в 10ти, Лъв. Държа на семплия грим, единствените волности са ми с косата и то само до русото. И маникюра така - предпочитам го френски  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2011, 02:49:01 pm »
Стилът на обличане зависи от знака на асцендента и от знака на върха на 6-ти дом. Гледа се къде се намират и техните господари. венера влияе на аксесоарите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Февруари 18, 2011, 02:59:39 pm »
Да, затова казах, че се обличам като Везни, но не уточних, че това е знака на АЦ ми  :blink: Но Марса не го виждам в схемата. При мен У6 не работи  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Февруари 18, 2011, 03:25:44 pm »
При мен У6 е Меркурий в Риби - обличам се в розово, лилаво и синьо.
А асц. е Стрелец - оранжевото и червеното също присъстват в гардероба ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #7 -: Февруари 18, 2011, 04:59:13 pm »
А не мислите ли, че за цветовите предпочитания значение има преобладаващият в наталната карта знак.Например аз имам доста планети в риби /вкл.венера/, а десцендент- водолей и обожавам синьото във всички нюанси ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2011, 05:10:37 pm »
ако има струпване  в някоя от стихиите е съвсем естествено да се налага и цяветово изразяване

мисля, че имаше такава тема ( или поне за какво може падналата венера ;D), та по темата - пастелна съм, но с изразена уранова енергия се обличам малко нескопосано ( ако се видя отстрани сигурно няма да се одобря ;D ;D) но пък отвътре нещата така стоят; обичам бижута и парфюми; У6 и той е пропадлък, та не ми е ясно доколко дава израз;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #9 -: Февруари 18, 2011, 05:33:18 pm »
Относно обичането и аз мисля,че най-голямо влияние оказва асцендента.А за бижутата и аксесоарите пък влиянието е най-вече на Венера.Аз много харесвам костюмите.Изчистени модели без много дантелки и финтифлюшки.Това важи и за обувките и аксесоарите. Обичам дрехите подчертаващи женствеността.Деколтенца,поли,рокли също. :blink:
 Имам приятелка също с АС в Дева,но Венерата и е във Водолей в 5-ти дом съвпад със Слънце и Луна в Лъв неаспектирана и е цялата окичена с гердани ,пръстени на всяко пръстче(че и по два),но иначе и тя се облича горе-долу семпло.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак