Здравей Гост

Мунданни карти

• 29 Отговора
  • 4627 Прегледи
*

Nebesna

Мунданни карти
« -: Април 11, 2010, 07:56:25 pm »
Предлагам в тази тема да поставяме мунданни карти на държавите, за да можем по-лесно да ги търсим след това, когато трябва да проеследим дадено събитие.

Поставям тук картата на Полша, за да проследим транзитите в деня на самолетната катастрофа, довела до нелепата смърт на голяма част от елита на държавата. Не можях да издиря точния час на катастрофата. Разбрах само, че е била на 10.04.2010г., сутринта.

Ще бъде интересно да се проследят и транзитите по време на избиването на полските военни при Катинската гора.
Имам усещането, че над този народ дебне някакво проклятие, което страшно много ме натъжава. Не искам да си мисля, че във Вселената няма справедливост, че едни народи са по-големи късметлии от други и отказвам да приема, че "няма ненаказано добро". Това е една много набожна нация, чиито народ е препатил много. Наскоро имах възможността да отида в Полша и да почувствам отблизо духа и гостоприемството на поляците.

*

Nebesna

Re:Мунданни карти
« Отговор #1 -: Април 11, 2010, 08:04:09 pm »
1. Транзитен Уран е върху натална Луна/Хирон в Риби
2. Транзитен Сатурн влиза в Дева и прави опозиция на натална Луна и тр. Уран
3. Транзитен СЛВ е в съвпад с натален Юпитер.
4. Транзитен Плутон става ретрограден и се запътва към натален Марс
5. Транзитен Марс в квадрат с Локус фортуна.

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Април 11, 2010, 08:25:03 pm »
Ето картата на Катинското клане
Отново тежка опозиция към луната (Управител на десцендента - откритите врагове в картата на Полша).
Този път тр. Нептун опонира на натална Луна. СЛВ е в точен съвпад с натална Лилит. Транзитен Уран е в 4-ти дом (дом на края) и в опозиция на Венера - Управител на 5-ти дом (елитът на държавата).

В клането загиват много полски войници, офицери, представители на интелигенцията, едри собственици - „цветът“ на полската нация. Сред жертвите са: общо 16 генерали, 1 адмирал, 24 полковници, 79 подполковници, 258 майори, 654 капитани, 3420 подофицери, 7 армейски свещеници, трима едри земевладелци, 1 принц, 43 чиновници, 85 редници, 131 бежанци; 20 университетски професори, 300 физици, няколко хиляди адвокати, инженери и учители; повече от сто писатели и журналисти и над двеста пилоти.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5

« Последна редакция: Април 12, 2010, 11:01:46 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Април 11, 2010, 08:29:58 pm »
Знаем само, че е било през пролетта на 1940 г. За дата на клането съм сложила дата 5.03.1940 г. Това е датата, на която Лаврентий Берия пише докладна до Сталин с предложение да се екзекутират полските заложници (има я публикувана в Уикипедия). Самата екзекуция, според мен е била по-късно, когато транзитна Лилит прави съвпад с натална Луна, а транзитен Марс е бил в съъвпад с транзитен Уран, а двете планети са в опозиция с натални Слънце/Венера.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Април 11, 2010, 08:47:57 pm »
Абе по телевизията казаха, че преди 5 години точно една седмица след Великден починал и полския папа.

« Отговор #5 -: Април 12, 2010, 09:54:45 am »

Ето и карта на събитието - синастрична. Включих някои жребии. Само вижте какви попадения има. За уточнение да добавя - розово-виолетовите аспекти са - съдбоносните, по-тъмния цвят виолетово са - кармичните, синия - са съвпадите, червения са - квадратите и опозициите, черния - полуквадратите и 135 гр., светлозеления - квинтилите, а тъмнозеления - секстили и тригони. Настройките са така, че да показва най-точния аспект и да оцветява съответната планета или точка в този цвят. Точката- F - e кармата.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6 -: Април 12, 2010, 10:11:49 am »
Пускам ви данните на още една по-стара дата за Полша, тъй като имам излизане, но като се върна ще се включа - 16.04.0966 г., 11,42, Gniezno, Poland. Тази карта е много показателна също.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #7 -: Април 12, 2010, 10:14:08 am »
МЦ в тази карта е в Овен, а Марс е в падение и в квадрат с Уран.  :72:

*

Asol

• 4140
« Отговор #8 -: Април 12, 2010, 10:34:35 am »
Пускам ви данните на още една по-стара дата за Полша, тъй като имам излизане, но като се върна ще се включа - 16.04.0966 г., 11,42, Gniezno, Poland. Тази карта е много показателна също.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Април 12, 2010, 11:17:43 am »
Дейзи, как се оправяш в тази паяжина, не те знам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #10 -: Април 12, 2010, 01:57:24 pm »
Дейзи, как се оправяш в тази паяжина, не те знам.

Вервайте ми, аз в първата карта хич биля нищо не виждам.  ;D Но гледах вчера втората и според мен е показателна. Както вече казах МЦ - управляващите, е в Овен, а Марс е в падение, в квадрат с Меркурий, Уран и Нептун. Сега малко бързам, но трябва добре да опишем наталните предпоставки за смърт на държавен глава. Но ми направи впечатление, че Слънчевото затъмнетие от 15 януари е в квадрат с МЦ, Марс от затъмнението е на асц. и в съвпад с Плутон в Лъв /диспозитор на Слънцето - държ. глава/. Тази джвъчка на 5 градуса в Козирог мисля, че беше Вертекса, а Сатурн от картата на затъмнението е в съвпад с него и е в опозиция с Марс /упр. на МЦ/. И накрая, но не на последно място по важност - мартенското Новолуние е в съвпад със Сатурн от втората карта на Полша. Сигурно има още подробности, но сега ми е притеснено,защото бързам. Все някой в тази къща е гладен ...... тЕхната вЕра. ;)  ;D

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Април 12, 2010, 06:13:16 pm »
Спокойно, Скарлет! Тука не сме в "Минута е много" - ИМА време. ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Април 13, 2010, 04:17:18 pm »
Поставям националния хороскоп на малка Швейцария. Нека проследим астрологично на какво се дължи това, че една малка страна е успяла да развие икономиката си така, че да си спечели относителна независимост. Вие как мислите?

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Април 13, 2010, 04:21:07 pm »
Ха, забелязах един любопитен факт. Швейцария скоро ще преживее възврат на две тежки планети - Нептун и Уран. Това ще окаже влияние върху цялото население на тази страна и върху дейностите, управлявани от тези две планети.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #14 -: Април 13, 2010, 04:26:36 pm »
Поставям националния хороскоп на малка Швейцария. Нека проследим астрологично на какво се дължи това, че една малка страна е успяла да развие икономиката си така, че да си спечели относителна независимост. Вие как мислите?

Трябва да нагласим часа, така че стелиумът от 10-ти със СЛВ в него да се нанесе в осми  ;D. Или поне Юпитер. Пък и Козирог на Асц. повече ще им отива на банкерството и на кравите.  :rolleyes:  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #15 -: Април 13, 2010, 04:34:56 pm »

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Април 13, 2010, 05:26:26 pm »

Трябва да нагласим часа, така че стелиумът от 10-ти със СЛВ в него да се нанесе в осми  ;D. Или поне Юпитер. Пък и Козирог на Асц. повече ще им отива на банкерството и на кравите.  :rolleyes:  ;D

По поставената от мен карта на Швейцария: Господарят на 8-ми дом - Меркурий е в съвпад със съуправителя на Асцендента - Марс в 10-ти дом. Банкерството става национална политика. Освен това слънчев знак Дева имат най-богатите хора и нации. Плутон в тригон с Юпитер също дава успех в крупните финансови спекулации и банкерството.

И не на последно място - Слънце в 10-ти дом се управлява от господаря на 8-ми дом.
« Последна редакция: Април 13, 2010, 05:30:37 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #17 -: Април 14, 2010, 08:04:38 am »
    Картата на Китай:

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Юли 30, 2010, 09:28:04 pm »
Картата на Гърция

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #19 -: Юли 31, 2010, 08:06:47 am »
Kартата на Индия ..ше ми интерсно да я видя..  :rolleyes:
бандата мангали дето се къпят в рекит бее и акат по летищата ;D
които все пак на тях е поверено да пазят знанието..  :lol:

знанието принадлежи на мястото, а не на държавата  ;)  земната кундалини е била 13 000 години в Тибет, а сега до 2012 се измества вече за нов цикъл в Перу. според Друнвало, където е земната кундалини, там е духовността и знанието  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/