Здравей Гост

Показатели за наследство (подаръци от роднини възлизащи на големи суми )

• 74 Отговора
  • 9615 Прегледи
Предлагам да отворим тази тема и който иска да сподели по времето на какви транзити или фактори в картата е получавал наследство от жив или починал близък роднина.
Замислех се защото при мене има такава вероятност,не е сигурно де но ако се случи ще засдеча ден час и т.н.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Охо, на мен в картата са ми заложени наследства, ама с наследствата като и с личните доходи.
 :-X
Честно не помня колко показателя ми се водеха да имам за наследство, ма примерно щото обичам да ми гледат и няколко астролози от пръв поглед и първото, което ме питат е получавала ли съм наследство.
Не само че не съм, ама няма и откъде да получа. Става въпрос извън традиционното, завещано от баща и майка, да е жива и здрава още дълги години майка ми.
Някоя и друга нива на края на света, която не става за нищо и за която давахме пари да се върне. Ни чичовци, ни лели богати. Как се вика, произхождам от бедно пролетарско семейство.
Квото имам на разположение, всичко сама съм си го направила.

*

Uran

• 6041
Предлагам да отворим тази тема и който иска да сподели по времето на какви транзити или фактори в картата е получавал наследство от жив или починал близък роднина.
Замислех се защото при мене има такава вероятност,не е сигурно де но ако се случи ще засдеча ден час и т.н.
A oтказ от наследство брои ли се?
При транзита на Юпитер през рак, който попада в 3 и 4 натални домове в радикса, съпругът ми трябваше да се откаже от наследство в полза на брат си.  Юпитер му управлява 8 и 9 дом.  ;D
п.п.С Марс връх на Т-квадрат в 4 дом не очаквам наследства, а и като знам при какви обстоятелства се получават :(-не ми трябват.
« Последна редакция: Април 12, 2010, 02:34:56 pm от Uran »

Мисля, че темата се застъпва и с други теми. Например остта 2-8, картите на богаташите. В случая - ако ни е интересно наследството, гледаме 8 дом - като дома, който е на чуждите пари и наследства. За да разберем дали е за наследство /мисля си аз/, че трябва да видим дали има връзка между 8 и 4 дом и съответно управителите им как са разположени в натала. Може в тази връзка да се проследят богатите наследници, дето не са си мръднали пръста, а са наследили огромни богатсттва. Би трябвало да има показатели в техните карти.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
имам показатели в натала за наследства и то добри наследства, както имам и показатели на двете си ръце за големи парични наследства  ;D

в действителност нищо особено - от татко една четвърт виличка, която заедно с мама прехвърлихме на леля ми, а от бившият ми съпруг 150м2 от градината зад къщата и аз го юрнах, че ще си построя външен кенеф там ей тъй за спорта  :57:  милият човечец още ме подпитва наистина ли смятам да го строя хахахахааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
У8 в 4 дом брои ли се ? Щот, аз има този аспект, ама нищо......от никъде....
Това, което го имам е дело на стелиума ми във 2 дом.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

Когато мой познат получи наследство Плутон му е бил в първи дом близо до асцендента и съвпад с Хирон. Погледнах и видях , че същият човек има Плутон в осми дом в наталната карта, което доста красноречиво говори за наследство. Парите са доста.

*

Lillie

• 30532
След като почина майка ми, наследих фамилното ни жилище, т.е. от първия й брак, половин кола, която по-нататък се очертава да бъде моя /но нямам шофьорска книжка, голям смях/, както и някои други вещи, т.е. всичко останало след нея. Пари и ренти не съм наследявала, няма откъде. Това се случи при опозиция на транз. Плутон към нат. Луна в 8 дом. Луната в радикса има точен тригон с Марс на ИЦ.
Но реално станах собственик на апартамента няколко години по-рано, когато бе прехвърлен на мое име. Стана ми интересно и погледнах какви транзити тогава съм имала. Намерих нотариалния акт и се оказа, че имотът ми е бил прехвърлен при транз. Юпитер в точен съвпад с Асцендента и транз. Сатурн в точен тригон към Венера в радикса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Сетих се за още нещо. Наследих доста произведения на изкуството, ако гоблените, които шиеше майка ми, могат да минат за такива. В хороскопа ми Марс управлява 5 дом, намира се около ИЦ и има точен тригон с Луната, както казах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Каквото съм получила все е било по линия на баща ми. Той, милият, не можа да си види наследството, защото почина по-рано от дядо ми и когато дядо се спомина директно внуците му наследихме бащиния дял.

Покрай имотите на майка ми само неприятности. Ще разгледам нещата хронологично и ще пиша отново, за статистиката. Само, че все още ми е трудно да разгранича кой дом при мен символизира бащата и кой майката. Управителят на 4-ти Марс е в 10-ти и в квадрат с господаря на Асцендента-Юпитер, който е на куспидата на 8-ми. Мисля, че баща ми е по 10-ти, понеже там са Везните, а бащиното наследство се разпредели по равно и справедливо между мен и сестра ми.

*

elfidka

• 3129
E сега последно У8 ли се гледа или У4 ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
По-скоро се търси връзка между тях.
За наследяване на недвижим имот и покъщнина би трябвало да се гледа и 4 дом. За наследяване на големи суми пари, рента - оста 2/8 дом във връзка с 4ти /родител/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
За наследяване на недвижим имот и покъщнина би трябвало да се гледа и 4 дом. За наследяване на големи суми пари, рента - оста 2/8 дом във връзка с 4ти /родител/.
Благодаря ти Лили.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

tool

В съседна тема споделих, че при транзит на ЮЛВ през Луна / У 8 / ми съобщиха, че са ми завещали жилище, без да съм пряк наследник. Човека дето е трябвало да го наследи имал проблеми с хазарта и проиграл на комар няколко други имота, че така ..  Ако трябва по някакъв начин да свържа 2 и 8 дом ми прави впечатление, че дирекционен Сатурн / У 2/ е в съвпад с нат Луна / У 8 /.   :rolleyes:

*

abroad

Имам, май такива, но по-скоро връзките между споменатите показатели са доста предизвикателни :lol:
А и тълкуването едва ли е толкова "просто" и еднозначно...
Първи "наследен" имот (не знам доколко може да се нарече такъв при живи роднини ;D):
1. Дирекционен Сатурн /У2/ съвпад Луна /У8/
2. Прогресивно Слънце съвпад мидпойнт Венера/Юпитер във 2ри
3. Прогресивен Марс /У4/ тригон Слънце/Меркурий
4. Прогресивна Луна съвпад ДС, малко по-после съвпад с натален Сатурн
5. Транзитен Сатурн квадрат Слънце/Меркурий от 4ти....

*Всички аспекти са с орбис до 1 градус
« Последна редакция: Април 12, 2010, 09:43:12 pm от abroad »

Освен транзити и прогресии предполагам има значение какво е заложено в рождената карта .
Като например Плутон 4 дом или Скорпион на върха -на стари години голямо наследство.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

nerealna

Имам тригон м/у сатурн и юпитер. сатурн е в 12 дом, рак, а юпитер в 8 дом, риби. управителя на 8 дом- уран е в 4ти дом. майка ми има земи, които ще наследя и смятам да продам.

*

toroni

• **
  • 561
Чудесна тема, за да ви разкажа как ми се изплъзна на мен наследството, когато бчх едва на 3 годинки. Изненадващо леля ми, която няма наследници ,преди да почине прехвърли апартамента си в центъра на София на адвоката си?!?!?!?!?!? :(.. Така и никога в къщи не разбрахме защо.
Имам К4  в Лъв  и Слънце в К1 в Близнаци. К8 в Козирог и Сатурн на Асц. Слънце и Сатърн нямат никакъв аспект помежду си. Не помня лели и чичовци по кой дом бяха .

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

nerealna

може да й е бил любовник  ;D

*

Uran

• 6041
Чудесна тема, за да ви разкажа как ми се изплъзна на мен наследството, когато бчх едва на 3 годинки. Изненадващо леля ми, която няма наследници ,преди да почине прехвърли апартамента си в центъра на София на адвоката си?!?!?!?!?!? :(.. Така и никога в къщи не разбрахме защо.
Имам К4  в Лъв  и Слънце в К1 в Близнаци. К8 в Козирог и Сатурн на Асц. Слънце и Сатърн нямат никакъв аспект помежду си. Не помня лели и чичовци по кой дом бяха .

Приживе ли разбрахте този факт?
Възможно е той сам да си го е "прехвърлил".