Здравей Гост

ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!

• 202 Отговора
  • 29104 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!
« Отговор #80 -: Април 17, 2010, 08:58:01 am »
Скарлетке, ако не ти върже, може ли аз да се пробвам   ;)

Що да не може. Аз не съм вързана за него. Нито пък ще се пробвам. На когото му трябвам, ме намира.  ;)

Шегувам се разбира се,  :P Просто ми е симпатичен...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #81 -: Април 17, 2010, 03:47:31 pm »
има хубави френски силиконови импланти, сами гърмят, на всеки политик -подарък от признателният български народ за добра служба :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Ноември 12, 2010, 02:57:42 am »
...
Да разбирам ли тогава, че съсипването на държавата и народа е самоцел на българските политици?
Всеки гледа да си напълни джоба, ако ще и потоп да стане след него...

Това и аз си мисля от доста години... И лицата на сцената се сменят, но ръцете им все, вместо да се хванат в истинска работа, пълнят, ли пълнят джобове...  :34:

A ti kakwo naprawi s/u towa? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Ноември 12, 2010, 03:09:11 am »
A ti kakwo naprawi s/u towa? ;D ;D

Този въпрос го задай на Първанов и сие. Не на мен.

Този въпрос го задавам на всеки , защото става дума за глас , а всеки глас е надежда! И аз знам , че причината не е в управляващите , а в тези които дават своя вот!
Приемам    всичко казано ....., друг е въпроса дали го споделям , но кал с/у вятъра не понасям....искам аргументи и още нещо....много малко....но важно за мен ТИ КАКВО НАПРАВИ С/У ТОВА , ЩОМ СИ БЪЛГАРКА?! Когато човек не е съгласен с нещо то той или го приема или се бори с/у него.....Трета алтернатива няма в мойте представи.....
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 03:15:40 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #84 -: Ноември 12, 2010, 03:15:32 am »

Този въпрос го задавам на всеки , защото става дума за глас , а всеки глас е надежда! И аз знам , че причината не е в управляващите , а в тези които дават своя вот!
Приемам  съм със всичко казано ....., друг е въпроса дали го споделям , но кал с/у вятъра не понасям....искам аргументи и още нещо....много малко....но важно за мен ТИ КАКВО НАПРАВИ С/У ТОВА , ЩОМ СИ БЪЛГАРКА?! Когато човек не е съгласен с нещо то той или го приема или се бори с/у него.....Трета алтернатива няма в мойте представи.....

Ти пък що реши, че някой трябва за нещо да се аргументира. Тук да не сме в съда?  :P А колкото до това, че управляващите не са виновни....ми, кой тогаз? А ти какво направи, за да се промени държавата? Като даваш тон за песен, дай я, че и хорото поведи....като искаш да си началник.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Ноември 12, 2010, 03:19:33 am »

Приемам  съм със всичко казано ....., друг е въпроса дали го споделям , но кал с/у вятъра не понасям....искам аргументи и още нещо....много малко....но важно за мен ТИ КАКВО НАПРАВИ С/У ТОВА , ЩОМ СИ БЪЛГАРКА?! Когато човек не е съгласен с нещо то той или го приема или се бори с/у него.....Трета алтернатива няма в мойте представи.....

Ти пък що реши, че някой трябва за нещо да се аргументира. Тук да не сме в съда?  :P А колкото до това, че управляващите не са виновни....ми, кой тогаз? А ти какво направи, за да се промени държавата? Като даваш тон за песен, дай я, че и хорото поведи....като искаш да си началник.  ;D

Аз и ти , той , тя , ние.....защото сме ОВЦЕ и вярваме в ангели , които са демони!

Аз съм направила прекалено много , първо с това , че съм родила 5 деца на държавата и с това , че не съм нихелист и подлизурко , но на мутри , които са ме рекетирали -КАПА НЕ СВАЛЯМ , АКО ЩЕ СВИНЯ В ДЖАМИЯ ДА ВЛЕЗЕ! :tongue2: :wink2:

« Отговор #86 -: Ноември 12, 2010, 03:21:29 am »
Аз съм направила прекалено много , първо с това , че съм родила 5 деца на държавата

;D ;D ;D

Виж, ако ги задържиш ВЪВ държавата ще ти го призная за постижение  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Ноември 12, 2010, 03:22:10 am »
Марая, да вземеш да кажеш на оня охлюв алгафаритУ, че тази работа с разбиването на "червено-синята мъгла" им изигра много лоша шега.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 12, 2010, 03:23:43 am »
Марая, да вземеш да кажеш на оня охлюв алгафаритУ, че тази работа с разбиването на "червено-синята мъгла" им изигра много лоша шега.  ;)

КУМ МИ Е ! ;D ;D
СТРЕЛЕЦ....,Кажи му нещо.... ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #89 -: Ноември 12, 2010, 03:27:54 am »
Казвам му! Хвърлиха доста усилия да объркат ценностната с-ма, която и без това е крехка, на избирателя и сега и тези от ляво, и тези от дясно сърбат попарата т.е.- цялото общество.
Не става с роене на партии и събиране на хора от кол и въже.Трябва си десница и левица.
Център , ментър, лЕберали са си булшит по презумпция.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Ноември 12, 2010, 03:36:03 am »
Казвам му! Хвърлиха доста усилия да объркат ценностната с-ма, която и без това е крехка, на избирателя и сега и тези от ляво, и тези от дясно сърбат попарата т.е.- цялото общество.
Не става с роене на партии и събиране на хора от кол и въже.Трябва си десница и левица.
Център , ментър, лЕберали са си булшит по презумпция.

От 10години пея...., не е от вчера!
И ми е смешно , щото вечер сядам на маса на която двама големи цял ден са се ръфали...м/у тях съм и си пият ракията и все едно , че нищо никога не е било....Схващаш ли за кО иде реч?! :unsure:
НЕма оправия...на тоя етап...децата ни , в тях ми е надеждата....,но и безучастна не мога да седя! Просто не мога Уран...с колкото мога и както мога.... :blink:
Не ми е все едно...не ми е.... :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Ноември 12, 2010, 04:27:17 am »
Цитат

„На президентските избори ще кандидатстваме Сульо, Пульо, Атанас и аз.”

Мчи то други останаха ли бе!?  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #92 -: Ноември 12, 2010, 04:32:33 am »
Цитат

„На президентските избори ще кандидатстваме Сульо, Пульо, Атанас и аз.”

Мчи то други останаха ли бе!?  :rolf:

:rolf: :57:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Ноември 12, 2010, 04:47:48 am »
ЗА КАКВО ГОВОРИМЕ?
Ние отричаме всичко и мразим всичко! ;D ;D

АСТРО ИЗВОД:

ТЕЖЪК ПЕРИОД ЗА КАРДИНАЛНИТЕ ЗНАЦИ!
МЕН МЕ ЗОВАТ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА-ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ.... :58:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #94 -: Ноември 12, 2010, 04:54:19 am »
ЗА КАКВО ГОВОРИМЕ?
Ние отричаме всичко и мразим всичко! ;D ;D

АСТРО ИЗВОД:

ТЕЖЪК ПЕРИОД ЗА КАРДИНАЛНИТЕ ЗНАЦИ!
МЕН МЕ ЗОВАТ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА-ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ.... :58:

Стига де :(
Кво ти направих, че така ме плашиш :o
Имам и марс и слънце в кардинален знак и в момента точно сатурна  ми  е зад марса.
още мърдам, ама знае ли се ;D

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Ноември 12, 2010, 04:58:32 am »
Имам и марс и слънце в кардинален знак и в момента точно сатурна  ми  е зад марса.

Зависи с какво го ръчка като е отзад - с клечица или с нещо по-голямо.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #96 -: Ноември 12, 2010, 05:03:30 am »
Имам и марс и слънце в кардинален знак и в момента точно сатурна  ми  е зад марса.

Зависи с какво го ръчка като е отзад - с клечица или с нещо по-голямо.  ;D

Ха, ха  :rolf:
направо си е нещо по- голямо - дълга пръчица опозицийка
ама аз съм огън - без бой не се давам

Обичам дядо сатурн и неговите  задявки ;)
Ако съм добро момиче, може и да ми излезе късмета ;D

*

nerealna

« Отговор #97 -: Ноември 12, 2010, 05:09:15 am »
политиката е един голям кенеф ...който се занимава с нея, да си му мисли  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Ноември 12, 2010, 05:11:35 am »
Нова стотинка с номинал 0 прави финансовата пица да изглежда с повече мръвка

:93:

Бойко Борисов дори лично е предложил и нова банкнота с номинал 00.

Само въпросче ....твърда или мека? :rolleyes: ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Ноември 12, 2010, 06:09:35 am »
Нова стотинка с номинал 0 прави финансовата пица да изглежда с повече мръвка

:93:

Бойко Борисов дори лично е предложил и нова банкнота с номинал 00.

Само въпросче ....твърда или мека? :rolleyes: ;D ;D ;D ;D

Мека е за предпочитане.  ;D

http://vbox7.com/play:fcd8d967

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.