Здравей Гост

ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!

• 202 Отговора
  • 29180 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!
« Отговор #120 -: Октомври 11, 2011, 06:47:03 pm »
Въздигам тази тема от прахта, защото получих ценна информация от първа ръка. Планът Ран-ът е вкаран в действие в Бг преди 1970 година и всички политици идващи на власт се подписват под него за да работят по него! Целта на плана е да се разруши милата ни родина и да се "обезглави" населението, защото тези територии /разбирайте Балканите/ ще се предоставят на елита на тази планета. Всички автомагистрали и пътища се обновяват точно по тази причина, а не заради кефа на народонаселението! България просто няма да съществува до 2030 година!

и още нещо интересно...

Всеки Български президент е вербуван или от КГБ или от ЦРУ - те са техни хора. Няма и не може да има президент на България, който не работи за една от двете сили!!! В момента се знае кой ще е новият президент и това не са догадки или предположения!

Веще, ти пак дигна форума на крак с това изказване.  ;D
Толкова ли да сме продажни, че чак страната си да продадем?  :mellow:
Иначе, географското разположение на България е много апетитно за силните европейски държави, особено тия, които искат лесно да достигнат до Азия. България е известна като кръстопътя на балканския полуостров.
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 06:59:07 pm от Divna »

*

abroad

• 2187
« Отговор #121 -: Октомври 11, 2011, 06:48:53 pm »
Вероятно промяната не трябва да се налага чрез бунт, защото така с лекота ставаш част от нея
Това обяснява и грешката, допускана при всички революции в исторически план
Желателно е да се изгражда (надгражда), а не руши, заради самото рушене - нещо като "мразя да мразя" :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #122 -: Октомври 11, 2011, 06:51:42 pm »
Ан,

това е абсурдно! Само официалните религии могат да го кажат това според мен, а те са манипулирани. Ако не се бунтуваш срещу нищо, то ти няма как да израстваш и да се развиваш. Когато си съгласен с всичко, то как ще се развиваш нагоре...  ;)

аз казах, че нямам добро обяснение и имам съмнения дали е така - но ето, Аброуд дава някакви идеи- може да се разсъждава върху въпроса и да се търси някаква логика в подобно твърдение

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #123 -: Октомври 11, 2011, 06:52:55 pm »
Дивна,

ми днес ги чух тези неща, като подбъзикнах естествено някои хора за тях и просто бях изумена! Интересното е, че доста хора от офиса са чували и знаят за планът Ран-Ът, но и доста чуха за първи път и останаха втрещени. А инфото за президентите беше в отговор на моя реплика, че нашите са хора на мутрите и отговорът беше, че не са на нашите мутри, а на доста по-големи мутри, като после ми се обясни на кои...  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #124 -: Октомври 11, 2011, 06:56:55 pm »

аз казах, че нямам добро обяснение и имам съмнения дали е така - но ето, Аброуд дава някакви идеи- може да се разсъждава върху въпроса и да се търси някаква логика в подобно твърдение

Да, прочетох мнението и, но пак не съм съгласна с него, защото ако не станеш част от бунта, то няма да станеш и част от промяната! Това е нещо като крилатия лаф на аквапарка "Ти не си мокър, ти си част от водата!"...  :P

Има хора, чиято мисия е да създават бунтовете и да са част от тях. Не може една неработеща система да се срине без бунт и ако всички си кютаха то нямаше да има промени! Ако не беше така, то Уран щеше да е напълно безмислено да си виси в безвъздушното пространство  :tongue2:

*

AH

• 2201
« Отговор #125 -: Октомври 11, 2011, 06:58:10 pm »
Дивна,

ми днес ги чух тези неща, като подбъзикнах естествено някои хора за тях и просто бях изумена! Интересното е, че доста хора от офиса са чували и знаят за планът Ран-Ът, но и доста чуха за първи път и останаха втрещени. А инфото за президентите беше в отговор на моя реплика, че нашите са хора на мутрите и отговорът беше, че не са на нашите мутри, а на доста по-големи мутри, като после ми се обясни на кои...  :rolf: :rolf: :rolf:

аз отдавна съм чувала

*

AH

• 2201
« Отговор #126 -: Октомври 11, 2011, 07:01:26 pm »

Да, прочетох мнението и, но пак не съм съгласна с него, защото ако не станеш част от бунта, то няма да станеш и част от промяната! Това е нещо като крилатия лаф на аквапарка "Ти не си мокър, ти си част от водата!"...  :P

Има хора, чиято мисия е да създават бунтовете и да са част от тях. Не може една неработеща система да се срине без бунт и ако всички си кютаха то нямаше да има промени! Ако не беше така, то Уран щеше да е напълно безмислено да си виси в безвъздушното пространство  :tongue2:

а, напълно съм съгласна с такава постановка:)- но не значи, че не се трупа тежка карма:)- правим каквото трябва и после си плащаме в някой следващ живот:) - но тук се появява философския въпрос дали е тежка карма да си водач на бунт:) - а ако е лека:), дали пък после не трябва все пак да си "платим":)

*

Uran

• 6041
« Отговор #127 -: Октомври 11, 2011, 07:01:32 pm »
Духовните науки казват, че трупаме тежка карма, когато се бунтуваме срещу институции, прослойки, големи групи от хора и т.н.
Не съм срещала добро обяснение защо е така, ако изобщо е така........
Aн, а Те не трупат ли тежка карма като създават предпоставки за бунтове? ;D

Ще им се властта да е от Бога.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Октомври 11, 2011, 07:03:46 pm »
Чудя се за какво тогава ни е дадено правото да упражним своя глас, ако резултатът предварително се знае...
Риторичен въпрос.
Сигурно за да сме част от играта - после да не кажем, че ни е било отказано участие.  ;D

Гледам как Варна "цъфти" в предизборни плакати и обещания... Пък като знаеш каква сган се е събрала там за кой ли да гласуваш... Усмихнати младежи ме спират по улиците, раздават листовки - нима очакват, че вземайки "обещаваща" шарена хартийка, ще се втурна да гласувам за "техния" човек?  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #129 -: Октомври 11, 2011, 07:05:04 pm »
Духовните науки казват, че трупаме тежка карма, когато се бунтуваме срещу институции, прослойки, големи групи от хора и т.н.
Не съм срещала добро обяснение защо е така, ако изобщо е така........
Aн, а Те не трупат ли тежка карма като създават предпоставки за бунтове? ;D

Ще им се властта да е от Бога.

а, сигурно си трупат:) - но то си е техен проблем:)- мой проблем е как да гледам на тях и действията им и как, евентуално, да реагирам:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #130 -: Октомври 11, 2011, 07:05:35 pm »
Дивна,

От всички тук сигурно ще се окаже, че само аз не знам за този план (Ран-Ът).  :mellow: В какво се състои?
Иначе, що се отнася до корупция, то я има навсякъде по света, но в някой държави обикновеното население не я усеща така явно, защото липсва такава на долни нива. В БГ добре знаем, че дори и полицията е корумпирана.  :-[

*

AH

• 2201
« Отговор #131 -: Октомври 11, 2011, 07:06:51 pm »
Чудя се за какво тогава ни е дадено правото да упражним своя глас, ако резултатът предварително се знае...
Риторичен въпрос.
Сигурно за да сме част от играта - после да не кажем, че ни е било отказано участие.  ;D

Гледам как Варна "цъфти" в предизборни плакати и обещания... Пък като знаеш каква сган се е събрала там за кой ли да гласуваш... Усмихнати младежи ме спират по улиците, раздават листовки - нима очакват, че вземайки "обещаваща" шарена хартийка, ще се втурна да гласувам за "техния" човек?  :thinking:

а, младежите ще изкарат някой лев- все пак е работа:)- няма лошо:)- пък и в тоя дъжд и студ последните дни вчера даже малко ги съжалих:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #132 -: Октомври 11, 2011, 07:07:41 pm »
Веще, темата за Боко, магистралите и "избраните" да се спасяват по тях, не сме ли я дъвкали или аз имам неясно де жа вю? :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #133 -: Октомври 11, 2011, 07:07:46 pm »
Абе ква карма те е подгонила па сега бре  ;D

Ами ако в минал живот, този срещу когото вдигаш бунта е е вдигнал бунт срещу теб и ти сега му плащаш лихвите - пито, платено! Майтапа настрана, но ние сме тук да учим и ако в обучението ни е включено да вдигаме бунтове, то няма как да ибягаме от това. Отделно единствените закони, които ти образуват карма и които не трябва да се нарушават са Вселенските закони. Така че ако бъдат спазвани си се бунтувай колкото ти се ще и всичко ще си е наред...  :P

Моя Уран узаптяване няма, така че винаги ще ти намеря достоен отпор по темата, стига да не ме домързи...  :rolf: :rolf: :rolf:  Ееееей с тоя Нептун на асцедента и кой знае колко стотици години в първи дом /3 знака/ такъв мързел ще ме тресе, че ако не се изнеса от тази слънчева система ще се наложи да се превърна в скала сигурно...  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Октомври 11, 2011, 07:09:22 pm »
а, младежите ще изкарат някой лев- все пак е работа:)- няма лошо:)- пък и в тоя дъжд и студ последните дни вчера даже малко ги съжалих:)

Да има за всички по хранителната верига.  :blink:
Трябваше да си поръчат и хубаво предизборно време политиците, тук се изложиха вече, как не ги е срам!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Октомври 11, 2011, 07:10:26 pm »
Веще, темата за Боко, магистралите и "избраните" да се спасяват по тях, не сме ли я дъвкали или аз имам неясно де жа вю? :blink:

От какво ще се спасяват по магистралите - от нашествие на НЛО?  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #136 -: Октомври 11, 2011, 07:10:39 pm »
Усмихнати младежи ме спират по улиците, раздават листовки - нима очакват, че вземайки "обещаваща" шарена хартийка, ще се втурна да гласувам за "техния" човек?  :thinking:

Душата,

плащат им по 50 кинта за раздадени няколко тестета листовки. Това си е работа и само от диванетата зависи за колко време ще ги раздадат. Така че не обвинявай хлапетата, дето си търсят някой лев я за дискотека, я за маратонки...  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #137 -: Октомври 11, 2011, 07:11:14 pm »
Планът Ран-ът си беше харен икономически план, но за съжаление комунетата го прецакаха и сега го веят като байрак.
Трябваше всичко негодно от икономиката да оъиде в киреча, а читавото да се развива. Комунягите обаче сложиха на входовете и изходите на читавите и не дотам такива предприятия свои хора и така обекървиха икономиката. После населението се чуди, що "Балкан" бил продаден за толкова, а не помнят, че имахме и арестувани самолети заради ДЪЛГОВЕЕЕЕ.

*

AH

• 2201
« Отговор #138 -: Октомври 11, 2011, 07:12:24 pm »
Дивна,

От всички тук сигурно ще се окаже, че само аз не знам за този план (Ран-Ът).  :mellow: В какво се състои?
Иначе, що се отнася до корупция, то я има навсякъде по света, но в някой държави обикновеното население не я усеща така явно, защото липсва такава на долни нива. В БГ добре знаем, че дори и полицията е корумпирана.  :-[

аз бих казала, че институциите и властите, разглеждани като апарати, са като кой да е човек- желание за все повече власт:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #139 -: Октомври 11, 2011, 07:12:46 pm »

добре е, когато някой не е съгласен (не заради самото несъгласие, разбира се :blink:) - това също е част от промяната
казвах, че бунтът, като форма не е добра идея, защото те приравнява с това, с което се бориш
далеч по-трудно е спартански да издържиш на условията, провокирайки системата чрез мисъл, нова идея и бавно и устойчиво внедрявайки я, което е градивното лице на Уран, с който по много начини ми се налага да се съобразявам :blink:
друг е въпросът, че винаги се налага да платиш - но в гореописания случай промените ще са трайни, а не преходни :blink: